Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καθρέφτης - Ερμηνεία Ονείρου

Αν ονειρευτείς πως κοιταζόσουν σε καθρέφτη, σημαίνει πως θα συναντήσεις αποθαρρυντικές καταστάσεις και αρρώστια θα σου στοιχίσει απώλεια της τύχης σου. Αν δεις σπασμένο καθρέφτη, σημαίνει πως κάποιος συγγενής, γνωστός ή φίλος, θα αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα. Αν δεις άλλους να καθρεφτίζονται, σημαίνει πως κάποιοι θα σε αδικήσουν στην προσπάθειά τους να προωθήσουν τα συμφέροντά τους. Αν δεις ζώα να καθρεφτίζονται, σημαίνει απογοητεύσεις και ατυχία.Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως έσπασε καθρέφτη, σημαίνει πως θα κάνει άτυχες φιλίες και δυστυχισμένο γάμο. Αν είδε τον αγαπημένο της να καθρεφτίζεται και να είναι χλωμός και καταβεβλημένος, σημαίνει θάνατο ή διάλυση αρραβώνα. Αν είδε πως ήταν ευτυχισμένος, σημαίνει πως θα υπάρξει μεταξύ τους ένας πρόσκαιρος χωρισμός.

Θέλεις μία εντελώς προσωπική ερμηνεία για το όνειρο που είδες; Οι πιο έμπειροι ονειρομάντες - μελλοντολόγοι είναι κοντά σου στη "Χρυσή Γραμμή Προβλέψεων"! Στείλε ΟΝΕΙΡΟ1 στο 54754 ή κάλεσε στο 14514.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Τα πιο συχνά όνειραΜήπως είδες ένα από αυτά;
Αναζήτηση ΟνείρωνΨάξε εδώ το όνειρο σου γράφοντας τη λέξη κλειδί του ονείρου μέσα στο παρακάτω πεδίο:
Αναζήτησε στο αλφαβητάρι των ονείρων, τη λέξη που περιγράφει το όνειρο σου:
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.