Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Γύμνια - Ερμηνεία Ονείρου

Αν δεις στο όνειρό σου ότι δεν φοράς ρούχα, είναι προμήνυμα για σκάνδαλα και επιπόλαιες συναλλαγές. Αν ονειρευτείς τους άλλους γυμνούς, σημαίνει ότι κάποιος θα προσπαθήσει να σε πείσει να εγκαταλείψεις το σωστό δρόμο του καθήκοντος και ασθένειες θα συμβάλουν στην αποτυχία. Αν ονειρευτείς ότι είσαι ξαφνικά χωρίς ρούχα και προσπαθείς να σκεπάσεις τη γύμνια σου, σημαίνει ότι επιδίωξες απαγορευμένες απολαύσεις, αντίθετες με τα ευγενικά σου αισθήματα και προσπαθείς τώρα να επανορθώσεις. Όταν μια νέα κοπέλα ονειρευτεί ότι θαυμάζει τα κάλλη της, είναι σημάδι ότι παρ’ όλες τις νίκες που θα της δώσει η ομορφιά της, δεν θα μπορέσει να κερδίσει την εκτίμηση των θαυμαστών της. Αν ονειρευτεί ότι είναι κακοφτιαγμένη, σημαίνει ότι σκάνδαλα θα της χαλάσουν την υπόληψή της. Αν δει ότι κολυμπά γυμνή σε καθαρά νερά, η φύση θα την εκδικηθεί με αρρώστια και απώλεια ομορφιάς. Αν δει άντρες να κολυμπούν γυμνοί, σημαίνει πολλούς θαυμαστές.

Θέλεις μία εντελώς προσωπική ερμηνεία για το όνειρο που είδες; Οι πιο έμπειροι ονειρομάντες - μελλοντολόγοι είναι κοντά σου στη "Χρυσή Γραμμή Προβλέψεων"! Στείλε ΟΝΕΙΡΟ1 στο 54754 ή κάλεσε στο 14514.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Τα πιο συχνά όνειραΜήπως είδες ένα από αυτά;
Αναζήτηση ΟνείρωνΨάξε εδώ το όνειρο σου γράφοντας τη λέξη κλειδί του ονείρου μέσα στο παρακάτω πεδίο:
Αναζήτησε στο αλφαβητάρι των ονείρων, τη λέξη που περιγράφει το όνειρο σου:
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.