Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Φιλί - Ερμηνεία Ονείρου

Αν ονειρεύτηκες ότι αντάλλαξες φιλί, τότε να αναμένεις ότι θα περάσεις μία περίοδο γεμάτη από μπελάδες , άγχος και αρνητικά συναισθήματα, εξαιτίας κάποιων γεγονότων που θα βγουν τώρα στην επιφάνεια και θα σε ταράξουν ! Το φιλί σημαίνει τις περισσότερες φορές προδοσία ή ίντριγκα και παρασκήνιο, ιδιαίτερα αν ονειρευτείς ότι το αντάλλασες με ένα άτομο που δεν γνωρίζεις, ή με άτομο που βρίσκεσαι σε απόσταση! Η ίδια ακριβώς ερμηνεία για το όνειρό σου αντιστοιχεί, αν είδες κάποιους άλλους ανθρώπους να φιλιούνται! Σε αυτή την περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να εμπλακείς σε μία ίντριγκα! Αν απλά ονειρευτείς ότι φιλιόσουν με ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο της καθημερινότητάς σου, τότε θα σου δοθεί η ευκαιρία μέσα από διάφορες συγκυρίες, να έρθεις ακόμα περισσότερο κοντά του! .

Θέλεις μία εντελώς προσωπική ερμηνεία για το όνειρο που είδες; Οι πιο έμπειροι ονειρομάντες - μελλοντολόγοι είναι κοντά σου στη "Χρυσή Γραμμή Προβλέψεων"! Στείλε ΟΝΕΙΡΟ1 στο 54754 ή κάλεσε στο 14514.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Σχετικά Όνειρα
Τα πιο συχνά όνειραΜήπως είδες ένα από αυτά;
Αναζήτηση ΟνείρωνΨάξε εδώ το όνειρο σου γράφοντας τη λέξη κλειδί του ονείρου μέσα στο παρακάτω πεδίο:
Αναζήτησε στο αλφαβητάρι των ονείρων, τη λέξη που περιγράφει το όνειρο σου:
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.