Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Φίδι - Ερμηνεία Ονείρου

Αν είδες όνειρο με ένα ή και περισσότερα φίδια και αναζητάς την ερμηνεία του, τότε να αναμένεις ότι θα περάσεις μία δύσκολη περίοδο κατά την οποία θα πικραθείς από λόγια και δυσάρεστες καταστάσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο την καριέρα, τα οικονομικά σου ή κάποια σχέση στη ζωή σου! Το φίδι συμβολίζει την πρόκληση, την απειλή και τον εχθρό, για το λόγο αυτό πρέπει να θυμηθείς περισσότερες λεπτομέρειες για το όνειρό σου για να έχεις την πλήρη ερμηνεία του! Αν ξέφυγες από ένα φίδι, το οποίο τελικά δεν σε τσίμπησε, τότε θα ξεπεράσεις έναν σημαντικό κίνδυνο! Αν σε τσίμπησε το φίδι, τότε θα υπάρξει μία απειλή που θα θέσει σε κίνδυνο μία σχέση σου (οικογενειακή, φιλική, ή επαγγελματική)! Αν απλά δεις ένα ή και περισσότερα φίδια, τα οποία όμως δεν είναι απειλητικά απέναντί σου, τότε σημαίνει ότι υπάρχουν εχθροί, οι οποίοι κάνουν μάταιες προσπάθειες για να σου δημιουργήσουν πρόβλημα!

Θέλεις μία εντελώς προσωπική ερμηνεία για το όνειρο που είδες; Οι πιο έμπειροι ονειρομάντες - μελλοντολόγοι είναι κοντά σου στη "Χρυσή Γραμμή Προβλέψεων"! Στείλε ΟΝΕΙΡΟ1 στο 54754 ή κάλεσε στο 14514.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Σχετικά Όνειρα
Τα πιο συχνά όνειραΜήπως είδες ένα από αυτά;
Αναζήτηση ΟνείρωνΨάξε εδώ το όνειρο σου γράφοντας τη λέξη κλειδί του ονείρου μέσα στο παρακάτω πεδίο:
Αναζήτησε στο αλφαβητάρι των ονείρων, τη λέξη που περιγράφει το όνειρο σου:
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.