Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Φάντασμα - Ερμηνεία Ονείρου

Πάρε ξεχωριστές προφυλάξεις όσο εξαρτάται από σένα, αν ονειρευτείς φάντασμα. Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει εσένα και τους δικούς σου. Η περιουσία σου και η ηρεμία σου βρίσκονται σε κίνδυνο. Οι νέοι θα πρέπει να είναι απόλυτα εντάξει στις σχέσεις τους με το άλλο φύλο. Είναι πιθανό να χάσουν την υπόληψή τους. Γενικά, το να δεις φάντασμα στον ύπνο σου προλέγει απροσδόκητες φασαρίες. Αν το φάντασμα φορούσε λευκά, σημαίνει πως η υγεία κάποιου φίλου σου κινδυνεύει, ή κάποια επιχείρησή σου δεν θα είναι αποδοτική. Αν το φάντασμα ήταν ντυμένο στα μαύρα, είναι σημάδι πως κάποιος από το περιβάλλον σου θα σε προδώσει. Το να δεις πως το φάντασμα μιλούσε, σημαίνει ότι κάτι πονηρό σε πλησιάζει, το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί μόνο αν προσέξεις τις συμβουλές και τις οδηγίες προσώπου που σας αγαπά. Αν το φάντασμα χτυπούσε την πόρτα σου ή τον τοίχο, προλέγεται αναπάντεχη αναταραχή. Το να είναι πίσω από κουρτίνες, είναι σημάδι πως πρέπει να προσέξεις και να χαλιναγωγήσεις τα συναισθήματά σου, γιατί υπάρχει πιθανότητα να φανείς αδιάκριτος/η. Επίσης, θα δημιουργηθούν διαφωνίες και φιλονικίες. Αν ακούσεις μουσική να έρχεται από κάποιο πνεύμα, είναι σημάδι δυσάρεστης αλλαγής και θλίψης μέσα στην οικογένεια. Αν παρουσιαστεί στο όνειρό σου ένας από τους γονείς, σαν φάντασμα, είναι προμήνυμα ότι είσαι εκτεθειμένος σε κινδύνους και θα πρέπει να προσέχεις τις συνεργασίες με ξένους. Αν δεις το φάντασμα κάποιου πεθαμένου φίλου, είναι προμήνυμα ότι θα κάνεις ένα μακρινό ταξίδι με δυσάρεστη συντροφιά και θα απογοητευτείς. Αν σου παρουσιαστεί, στον ύπνο σου, ένα φάντασμα αιωρούμενο στον ουρανό, προμηνύεται ατυχία και απώλεια. Ένα θηλυκό φάντασμα στα δεξιά σου και ένα αρσενικό στα αριστερά - και που φαίνονται ευχάριστα και τα δυο - σημαίνει πως γρήγορα θα βγεις από την αφάνεια και θα αποκτήσεις δόξα, που όμως δεν θα διαρκέσει πολύ, γιατί πλησιάζει η ώρα της αναχώρησης από τα επίγεια. Αν δεις θηλυκό φάντασμα με μακριά τουαλέτα που κυματίζει στον αέρα, σημαίνει πρόοδο στις επιστημονικές μελέτες και απόκτηση πλούτου, σχεδόν ως εκ θαύματος, αλλά πάντα θα υπάρχει στη ζωή σου μια νότα μελαγχολίας. Το φάντασμα ενός ζωντανού συγγενή ή φίλου, στο όνειρο, προμηνύει ότι διατρέχεις κίνδυνο από κακία φιλικού προσώπου και προειδοποιείσαι να κρατήσεις αυτό το πρόσωπο σε απόσταση.

Θέλεις μία εντελώς προσωπική ερμηνεία για το όνειρο που είδες; Οι πιο έμπειροι ονειρομάντες - μελλοντολόγοι είναι κοντά σου στη "Χρυσή Γραμμή Προβλέψεων"! Στείλε ΟΝΕΙΡΟ1 στο 54754 ή κάλεσε στο 14514.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Σχετικά Όνειρα
Τα πιο συχνά όνειραΜήπως είδες ένα από αυτά;
Αναζήτηση ΟνείρωνΨάξε εδώ το όνειρο σου γράφοντας τη λέξη κλειδί του ονείρου μέσα στο παρακάτω πεδίο:
Αναζήτησε στο αλφαβητάρι των ονείρων, τη λέξη που περιγράφει το όνειρο σου:
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.