Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Φαγητό - Ερμηνεία Ονείρου

Αν ονειρευτείς ότι τρως μόνος, θα περάσεις κάποιες δυσκολίες στην παρούσα περίοδο της ζωής σου. Όμως, αν δεις ότι τρως φαγητό με αγαπημένους ανθρώπους, το όνειρο σημαίνει ότι θα περάσεις ευτυχισμένες στιγμές. Αν είσαι γυναίκα, δεσμευμένη ή παντρεμένη και δεις αυτό το όνειρο, υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης. Αν δεις στο όνειρο σου, να τρως φαγητό με αγνώστους, αλλά το όνειρο είναι ευχάριστο, σημαίνει καλά νέα και ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Αν στο όνειρό σου τρως φαγητό με κάποιον πεθαμένο δικό σου άνθρωπο, σημαίνει πρώτον ότι σου λείπει και δεύτερον αν σου μιλήσει, δώσε μεγάλη βαρύτητα σε αυτά που θα σου πει. Αν είσαι ελεύθερη γυναίκα και ονειρευτείς ότι τρως με τον άνδρα που επιθυμείς, θα έχεις κάποια χαρά από εκείνον. Αν δεις στον ύπνο σου, ότι το φαγητό που τρως δεν είναι νόστιμο ή χαλασμένο, θα υπάρξουν οικογενειακές φιλονικίες. Αν ονειρευτείς ότι μαγειρεύεις φαγητό αλλά αγχώνεσαι, κουράζεσαι ή σου τυχαίνουν αναποδιές, η κακή γνώμη των άλλων για σένα σε αγχώνει και σε επηρεάζει πολύ. Αν ονειρευτείς ότι αλλά το φαγητό καίγεται στο μαγείρεμα, θα έχεις κάποια πολύ δυσάρεστα νέα για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή απόλυτη αποτυχία προσωπική. 

Θέλεις μία εντελώς προσωπική ερμηνεία για το όνειρο που είδες; Οι πιο έμπειροι ονειρομάντες - μελλοντολόγοι είναι κοντά σου στη "Χρυσή Γραμμή Προβλέψεων"! Στείλε ΟΝΕΙΡΟ1 στο 54754 ή κάλεσε στο 14514.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Σχετικά Όνειρα
Τα πιο συχνά όνειραΜήπως είδες ένα από αυτά;
Αναζήτηση ΟνείρωνΨάξε εδώ το όνειρο σου γράφοντας τη λέξη κλειδί του ονείρου μέσα στο παρακάτω πεδίο:
Αναζήτησε στο αλφαβητάρι των ονείρων, τη λέξη που περιγράφει το όνειρο σου:
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.