Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δόντια - Ερμηνεία Ονείρου

Συνήθως, τα όνειρα όπου βλέπει κανείς δόντια, δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δεις στον ύπνο σου ότι κουνιούνται τα δόντια σου, είναι προμήνυμα αποτυχίας. Αν δεις γιατρό να σου βγάζει δόντι, σημαίνει μεγάλη ταλαιπωρία. Το να δεις ότι τα σφραγίζεις είναι ενδεικτικό ότι σύντομα θα βρεις χαμένα αντικείμενα. Αν δεις ότι καθάριζες τα δόντια σου, προμηνύονται αγώνες για να μπορέσεις να διατηρήσεις την περιουσία σου. Αν δεις ότι σου φτιάχνουν μασέλες, σημαίνει ότι πολλά βάρη θα πέσουν επάνω σου και θα τα αντιμετωπίσεις με μεγάλη δυσκολία. Αν έχασες δόντια με οποιοδήποτε τρόπο, σημαίνει ξαφνική κακοτυχία στις επιχειρήσεις και στις ιδιωτικές και οικογενειακές υποθέσεις σου. Αν δεις ότι εξέταζες τα δόντια σου, είναι προειδοποίηση ότι σε περιτριγυρίζουν εχθροί. Αν ονειρευτείς πως έφτυνες δόντια, προμηνύεται δυσάρεστη κατάσταση δική σου ή της οικογένειάς σου. Ένα από τα πιο δυσοίωνα όνειρα είναι να δει κανείς δόντια κακοφτιαγμένα. Για αυτόν που θα δει ένα τέτοιο όνειρο, προμηνύονται πολλές κακοτυχίες: απώλεια περιουσίας, αποτυχία σε προσπάθειες, ταλαιπωρίες, εκνευρισμοί και νευρικές διαταραχές - ακόμα και γι' αυτούς που διαθέτουν γερό νευρικό σύστημα. Αν ονειρευτείς ότι θαύμαζες τα δόντια σου για τη συμμετρία και τη λευκότητά τους, προμηνύονται ευχάριστες απασχολήσεις, ευτυχία και ευχαρίστηση μετά την εκπλήρωση των επιθυμιών σου.

Θέλεις μία εντελώς προσωπική ερμηνεία για το όνειρο που είδες; Οι πιο έμπειροι ονειρομάντες - μελλοντολόγοι είναι κοντά σου στη "Χρυσή Γραμμή Προβλέψεων"! Στείλε ΟΝΕΙΡΟ1 στο 54754 ή κάλεσε στο 14514.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Σχετικά Όνειρα
Τα πιο συχνά όνειραΜήπως είδες ένα από αυτά;
Αναζήτηση ΟνείρωνΨάξε εδώ το όνειρο σου γράφοντας τη λέξη κλειδί του ονείρου μέσα στο παρακάτω πεδίο:
Αναζήτησε στο αλφαβητάρι των ονείρων, τη λέξη που περιγράφει το όνειρο σου:
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.