Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός Μάιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις μηνιαίες προβλέψεις του Ζυγού για τον Μάιο 2018. Δες τι προβλέπει για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο μηνιαίο ωροσκόπιο

Ζυγός Μάιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

‘Ενας μήνας που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες από τις ανασφάλειές σας και θα σας καλύψει σημαντικές ανάγκες στην καθημερινότητά σας. Η επικοινωνία είναι βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σας και θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε για να βρεθείτε ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάτε. Σχέσεις κάθε είδους περνούν από προσωπικό φιλτράρισμα, αλλά φροντίστε να μην είστε πολύ αυστηροί με τους γύρω σας. Κάποιοι θα εκπλαγείτε από τους γύρω σας και από την υποστήριξη που θα σας προσφέρουν. Το πρώτο δεκαπενθήμερο ευνοούνται ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ το δεύτερο μισό του μήνα σας θέλει εύστοχους, κατασταλαγμένους και αποφασισμένους, όσον αφορά στα επαγγελματικά σας.Μηνιαίες Προβλέψεις για άλλο ζώδιο Δες εδώ<<Ο Κώστας Λεφάκης σου δίνει άμεσα τις προβλέψεις σου εδώ και τώρα!

Μάθε τα πάντα για τον Μάιο 2018 από το πιο διάσημο αστρολόγο της Ελλάδας

Κάλεσε στο 14994  ή στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,33 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.