Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για το ζώδιο του Ζυγού από τον διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 και για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Ζυγός Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Σαν παρορμητικό ζώδιο, έχετε και εσείς μπροστά σας έναν επεισοδιακό και αρκετά ατυχηματικό Ιούλιο. Οι εκλείψεις του μήνα αυτού επηρεάζουν τον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής και δράσης. Λίγο ή πολύ θα δοκιμαστείτε σε ότι νιώθετε ιδιοκτησία σας και σε ότι αγαπάτε. Πάνω από όλα θα πρέπει να προσέχετε τον εαυτό σας, την ασφάλειά σας και τη σωστή ή οργανωμένη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας και κάθε είδους μετακίνηση. Ειδικά στον οικογενειακό χώρο, τα γεγονότα που θα εκδηλωθούν θα σας προβληματίσουν σε βάθος. Ήρθε η στιγμή να συνειδητοποιήσετε κάποιες αλήθειες, πικρές ή όχι και να πάρετε καινούρια θέση και στάση απέναντι σε βασικούς τομείς της ίδιας σας της ζωής. Σύντομες ψυχαγωγίες ή μετακινήσεις δεν σας απαγορεύονται αλλά η επιτυχία τους θα κριθεί από το πόσο λογικά και πρακτικά θα τις λειτουργήσετε.O Κώστας Λεφάκης προβλέπει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Σένα! 

Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 και την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Μάθε τα πάντα για το μέλλον σου με απόλυτη ακρίβεια και ημερομηνίες! Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,71 βαθμολογία
17 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.