Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά του Ζυγού ως το τέλος του 2018; δες στο άρθρο προβλέψεων της Αθηνάς Βαγενά 

Ζυγός Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Το δίμηνο που ακολουθεί σας κάνει πιο εξωστρεφείς, ευδιάθετους και αισιόδοξους γεγονός που θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να βρεθείτε κερδισμένοι και στα αισθηματικά σας. Οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν ενώ μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς οι περισσότεροι Ζυγοί θα έχετε καταφέρει να αναπτύξετε ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή σας.


Οι Ζυγοί του Α’ Δεκαημέρου, ταλαιπωρείστε ακόμα συναισθηματικά από τις πιέσεις του Κρόνου αλλά και τις ευθύνες που υπάρχουν σε προσωπικό επίπεδο.  Ο Δίας όμως από τον Τοξότη, σας βοηθά να βγείτε από το καβούκι σας, να αναπτύξετε μία νέα θεώρηση των καταστάσεων, ενώ δε θα λείψουν και οι ευκαιρίες νέων γνωριμιών. 


Το Β’ Δεκαήμερο του Ζυγού, δεν έχετε τις μεγάλες αισθηματικές εξελίξεις σε αυτό το δίμηνο, σίγουρα όμως θα υπάρξουν οι  λόγοι για να βρεθείτε σε σκέψεις / συζητήσεις και επικοινωνίες με ένα άτομο του ερωτικού σας παρελθόντος.  Μην βιαστείτε όμως να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία ... Τις πιο μεγάλες, δυνατές αλλά και εντυπωσιακές εξελίξεις στα αισθηματικά σας, θα έχετε σε αυτή την περίοδο του έτους οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη ως τις 16/11 στο δικό σας ζώδιο, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο. Πολλοί βρίσκεστε ξανά στην αγκαλιά ενός έρωτα από το παρελθόν, γεγονός που σας ολοκληρώνει στα αισθηματικά σας. Σημαντικό όμως είναι να έχετε κατά νου, ότι ο Ουρανός επιστρέφει στον Κριό και ως την Άνοιξη του 2019 θα υπάρχουν οι λεγόμενες «αναταράξεις» και οι «αιφνιδιασμοί» αλλαγών στον τομέα των σταθερών σας σχέσεων. Περάστε καλά, χωρίς να επενδύετε από τώρα σε σταθερότητα.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,33 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.