Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

Μάθε τώρα την πρόβλεψη Ζυγού για το 2016 από την Χ.Τανταλίδου

Ζυγός 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

 Της Χριστίνας Τανταλίδου << 

 

"Γιατί μετά τη βροχή, βγαίνει το ουράνιο τόξο"Το  2016, μια χρονιά αφιερωμένη αρχικά σε πνευματικά χαρίσματα, στην εσωτερική σας εξέλιξη και στα γνωστά μαθήματα ψυχής. Μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου ο Δίας ταξιδεύει στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο που σημαίνει ότι έχετε την προστασία που χρειάζεστε ώστε α) να ανακαλύψετε αλήθειες και ψέματα β) να καθαρίσετε το προσωπικό πεδίο από δήθεν φίλους και εχθρούς και γ) να νικήσετε το παρασκήνιο.  Με τον Δία πλάι σας νιώθετε ότι τίποτα δεν σας τρομάζει, έχετε ισχυρή θέληση για να αντιμετωπίζετε τις τρικλοποδιές και μεγάλη καρδιά να συγχωρείτε τις αδυναμίες του περιβάλλοντος σας. Από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016  και με την μετακίνηση του Δία στο ζώδιο σας  αφήνετε πίσω το παρελθόν , με ευκολία οραματίζεστε το μέλλον  και βάζετε τα δικά σας όρια .  Νικάτε τους φόβους σας καθώς αναζητάτε την ενασχόληση που θα τροποποιήσει τα δεδομένα σας , εκφράζοντας το προσωπικό σας στυλ σε ότι επιλέξετε να κάνετε και περνάτε από την άμυνα στην επίθεση.


 Με τον Κρόνο στον Τοξότη και για ολόκληρη τη χρονιά  συναντάτε δυσκολίες στην καθημερινότητά σας, στις επαφές σας με συγγενικά άτομα , με φίλους που ζητάνε την βοήθεια σας αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να καταλάβουν το τι περνάτε. Αν και αναποφάσιστοι από τη φύση σας , θα απομακρύνετε τους «κακούς» συμβουλάτορες από το πεδίο σας ώστε να μπει οξυγόνο και να φύγει  η αρνητική ενέργεια. Ο Κρόνος στον Τοξότη επιβραβεύει την ώριμη σκέψη , τον αυτοέλεγχο και την διεκδίκηση της αυτονομίας μέσα από αρκετές δοκιμασίες.Έτσι συνειδητοποιείτε ότι ο δρόμος που επιλέξατε έχει μεν αγκάθια αλλά μόνο αν πληγωθείτε θα μάθετε να θεραπεύεται τις πληγές σας. 


Ο Πλούτωνας επηρεάζει περισσότερο τους εκπροσώπους μέσα β΄ δεκαημέρου με το να  ελέγχει τα βήματα σας,  αμφισβητεί ανάγκες για ελευθερία κινήσεων και επιδιώκει να σας φυλακίσει. Συγχρόνως ο Ουρανός απέναντι σας φέρνει αναταραχές στο περιβάλλον σας, άνθρωποι έρχονται ..φεύγουν και συνηθίζετε στους ξαφνικούς χωρισμούς και στις διαρκείς επανασυνδέσεις . 


 


Τα Φεγγάρια του 2016 και η επιρροή τους στον Ζυγό


• Στις 23 Μαρτίου με την Πανσέληνος έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας παρατραβάτε το σχοινί όταν σας πιέζουν, πιθανόν φέρεστε με σύγχυση και χάνετε την ισορροπία σας. Προσωρινά.


• Στις 4 Ιουλίου με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου  είναι εύκολο να βρείτε συμμάχους , άτομα με κύρος να βοηθήσουν ώστε να βγείτε από την δύσκολη θέση , αλλά όλα έχουν ένα τίμημα.. Έτοιμοι  να το πληρώσετε; 


Υπενθύμιση : από 30 Αυγούστου έως τις 23 Σεπτεμβρίου  η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα, της καλοζωίας είναι μαζί σας και για να φανεί «καλή» στα μάτια σας χαρίζει στιγμές ξεκούρασης. Ανεβαίνει η δημοτικότητά σας, έχετε άσσο στο μανίκι σας και γοητεύετε το περιβάλλον σας. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια, επιχειρώντας μικρά διαλείμματα από την καθημερινότητα σας και γιατί όχι ακόμα και διακοπές πολυτελείας!  Καλή χρονιά

Χριστίνα Τανταλίδου

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.