Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Πόσο ισχυρό είναι το ένστικτό σου; Ο αστρολογικός σου χάρτης σου απαντά ...

Ποιοι είναι όμως οι αστρολογικοί δείκτες που μας επιβεβαιώνουν ότι ένα άτομο έχει πράγματι ισχυρό ένστικτο και η διαίσθησή του δεν πέφτει ποτέ έξω;

Πόσο ισχυρό είναι το ένστικτό σου; Ο αστρολογικός σου χάρτης σου απαντά ...

Είναι αυτό το εσωτερικό καμπανάκι, που όταν αρχίζει και χτυπάει σου δίνει σημαντικά μηνύματα τα οποία και επαληθεύονται .... Ένστικτο, διαίσθηση, εσωτερική φωνή  όπως και να το πεις το αποτέλεσμα είναι αυτά που σκέφτεσαι, αυτά που αισθάνεσαι και αυτά που εκφράζεις να βγαίνουν αληθινά.  Το ένστικτο είναι ένα χάρισμα το οποίο όλοι διαθέτουμε, ωστόσο κάποιοι το αποδέχονται και το καλλιεργούν, ενώ άλλους τους τρομάζει και δεν το παραδέχονται...


Ποιοι είναι όμως οι αστρολογικοί δείκτες που μας επιβεβαιώνουν ότι ένα άτομο έχει πράγματι ισχυρό ένστικτο και η διαίσθησή του δεν πέφτει ποτέ έξω;  Άνοιξε τον Αστρολογικό σου Χάρτη και  πάμε να δούμε!

  • Το στοιχείο που υπερτερεί στον αστρολογικό σου χάρτη είναι  το Νερού, δηλαδή καταγράφοντας σε ποια ζώδια βρίσκονται οι πλανήτες σου αλλά και ο ωροσκόπος σου, βλέπεις ότι κυριαρχεί το Νερό, δηλαδή ότι βρίσκονται στον Καρκίνο, το Σκορπιό και τον Ιχθύ
  • Η  ωροσκόπος ή Σελήνη στον αστρολογικό σου χάρτη είναι σε Καρκίνο, Σκορπιό Ιχθύ
  • Η Σελήνη στον Αστρολογικό σου χάρτη είναι στον 1ο ,  4ο , 8ο ή 12ο οίκο
  • Ο Ποσειδώνας είναι στον 1ο, 4ο, 8ο , 12ο οίκο
  • Έχεις σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα, Ερμή – Ποσειδώνα, Ωροσκόπο Ποσειδώνα
  • Ο Πλούτωνας  είναι στον 1ο, 4ο, 8ο , 12ο οίκο
  • Έχεις σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα, Ερμή – Πλούτωνα, Ωροσκόπο Πλούτωνα

 
Εμπιστέψου την πιο έμπειρη ενορατική ομάδα προβλέψεων της Ελλάδας Κάλεσε τώρα στο 14514


Όπως αναφέραμε παραπάνω το ένστικτο είναι ένα χάρισμα που το έχουν όλοι οι άνθρωποι, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο ανεπτυγμένο. Για πάμε να δούμε ποιες είναι οι αναλαμπές που έχει κάθε ζώδιο


Κριέ
, η παρορμητική σου φύση σου δίνει πάντα το μήνυμα να εμπιστεύεσαι την πρωταρχική σου σκέψη, ιδέα, αναλαμπή, η οποία και μπορεί να εκφράζεται αυθόρμητα χωρίς να το έχεις σκεφτεί!

Ταύρε,  το ένστικτο σου εκδηλώνεται μέσα από τις 5 αισθήσεις, δηλαδή μέσω κάποιας εικόνας, ήχου / μελωδίας, αφής, ή ακόμα και γεύσης ...

Δίδυμε, το ένστικτό σου λειτουργεί καλύτερα όταν ακούς περισσότερο τους ανθρώπους γύρω σου!

Καρκίνε, είσαι από τα ζώδια που έχεις πανίσχυρο ένστικτο, εμπιστέψου την φωνή της ψυχής σου!

Λέοντα, το ένστικτό σου λειτουργεί πολύ καλύτερα με τους ανθρώπους που αγαπάς, είσαι δεμένος συναισθηματικά και θέλεις να τους προστατεύσεις!

Παρθένε,  πολλές φορές παραβλέπεις και αναιρείς την εσωτερική σου φωνή και προτιμάς να ακολουθείς το δρόμο της λογικής και του ρεαλισμού. Η αναλυτική και συνδυαστική σου σκέψη ωστόσο πολλές φορές σου δίνει σημαντικά μηνύματα.

Ζυγέ, Το ένστικτό σου λειτουργεί δυνατά αρκεί να μην επηρεάζεσαι από την γνώμη των ανθρώπων που σε περιτριγυρίζουν.

Σκορπιέ,  το ένστικτο σου είναι το πιο ισχυρό όπλο σου, το ξέρεις, το κατανοείς και το αποδέχεσαι. Όσο και να το αποφεύγεις, ή να το φοβάσαι δεν μπορείς να το παραβλέψεις γιατί μόνιμα επιβεβαιώνεται.

Τοξότη,  γνωρίζεις πολύ καλά ότι η διαίσθηση είναι ένα χάρισμα, μένεις όμως πολύ περισσότερο στην φιλοσοφία, στην έρευνα, στην αναζήτηση και στην συλλογή πληροφοριών και δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να νιώσει.

Αιγόκερε,  ξέρω πως δεν μπαίνεις στην διαδικασία να διαβάσεις το άρθρο αυτό, γιατί δεν πιστεύεις στην διαίσθηση και θέλεις να βαδίζεις βάση λογικής.  Οι εμπειρίες σου, είναι αυτές ωστόσο που πολλές φορές κάνουν το καμπανάκι της διαίσθησης να χτυπά κόκκινο.

Υδροχόε, ουράνιο πλάσμα μου, πολλές φορές δεν κατανοείς αλλά κουκουλώνεις τα συναισθήματά σου  και δείχνεις παγερός. Οι ξαφνικές αναλαμπές σου ωστόσο το ξέρεις και το ξέρω πως δεν πέφτουν ποτέ έξω.

Ιχθύ, το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο και τα εσωτερικά σου μηνύματα έρχονται στην επιφάνεια είτε μέσα από κάποιο όνειρο που είδες, είτε μέσω κάποιας εικόνας που οραματίστηκες !

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3,46 βαθμολογία
13 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.