Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Χρήμα από την Χ. Τανταλίδου

Ποια είναι η σχέση των Ζωδίων με το Χρήμα; Μάθε τα πάντα στο άρθρο της Χριστίνας Τανταλίδου...

Ζώδια και Χρήμα από την Χ. Τανταλίδου

Χρήμα και ενέργεια ..ταυτίζονται και βέβαια είναι κινητήριος δύναμη το χρήμα για να φτάσεις πιο γρήγορα στους στόχους σου και να ξεπεράσεις τις πρακτικές δυσκολίες της ζωής. Το χρήμα δίνει χαρά, ευκολία, άνεση, αλλά βέβαια κρύβει κινδύνους, ανάλογα με το πώς το ξοδεύεις, το διαχειρίζεσαι και για αυτό είναι σημαντικό να μην παρασυρθείς από την πλάνη του και φτάσεις σε μη επιθυμητά αποτελέσματα.  Η Αστρολογία έχει βέβαια πάντα τον τρόπο να σε διευκολύνει, να γνωρίσεις τον εαυτό σου και βέβαια πάντα ανάλογα με το ζώδιο σου να αναγνωρίσεις προσωπικές κρυφές τάσεις και να ανακαλύψεις τι είδους αγάπη τρέφεις για το χρήμα και για την «περιουσία» σου.

 

Κριός

Ο Κριός ανήκει στον παρορμητικό σταυρό και έτσι ξοδεύει το χρήμα χωρίς δεύτερη σκέψη σε  επενδύσεις, χόμπι και σε πράγματα που δεν είναι τόσο απαραίτητα. Η φύση του είναι γενναιόδωρη, σαν ζώδιο της φωτιάς, αν και πολλές φορές δεν συνειδητοποιεί τις ανάγκες των άλλων και επικεντρώνεται στον εαυτό του.. Συνήθως, επιβεβαιώνεται μέσα από την προβολή της οικονομικής του κατάστασης και έτσι κινδυνεύει να χάσει μέρος της περιουσίας του. Βέβαια είναι άριστοι επιχειρηματίες οι Kριοί και μπορούν να κερδίσουν χρήματα στο χρηματιστήριο,  καθώς oοσμίζονται τις ευκαιρίες και ξέρουν να ρισκάρουν.


Ταύρος

Ο Ταύρος είναι σταθερό γήινο ζώδιο και για αυτό διαχειρίζεται το χρήμα με ευλάβεια και μεγάλη λατρεία. Επιδιώκει την συναισθηματική του ασφάλεια μέσα από την απόκτηση υλικών αγαθών και δεν ξοδεύει τα χρήματα του σε άσκοπες αγορές. Βέβαια πάντα κοιτάει την καλοπέραση του, αναζητά την ποιότητα στη ζωή του, ωστόσο υπολογίζει τα έξοδα του και σχεδόν πάντα ακολουθεί τον προϋπολογισμό του. Ο Ταύρος ξέρει να διασφαλίζει αυτά που έχει, θέλει όμως να έχει το δικό του ‘μαγαζί’ και για αυτό επενδύει αρκετά σε προσωπική επιχείρηση.  


Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο μεταβλητό, αέρινο, άρα έχει εκλογικεύσει την αξία του χρήματος και το βλέπει σαν ένα αναγκαίο μέσο, χρήσιμο για  την καθημερινότητα του. Ξοδεύει ο Δίδυμος το χρήμα, σε ταξίδια, αγορές μέσα από το διαδίκτυο, αλλά και σε μόρφωση, σεμινάρια, καθώς θέλει συνεχώς να μαθαίνει πράγματα και να είναι μέσα στην μόδα.. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι οι Δίδυμοι είναι άριστοι στο εμπόριο και σε κάθε είδους οικονομική συναλλαγή και για αυτό μπορούν να βγάλουν τα εύκολα χρήματα. Κίνδυνος όμως για οικονομικά σφάλματα, εάν δεν γίνει σωστή διαχείριση των εσόδων.


Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο συναισθηματικά παρορμητικό και τα χρήμα συνήθως το κληρονομεί και για αυτό έχει μεγάλη ανεκτίμητη αξία και παθιάζεται να το διατηρήσει και να το αυξήσει.. Ο Καρκίνος έχει νευρωτική σχέση με το χρήμα, είναι αρκετά κυκλοθυμικός και μπορεί να ξοδέψει χρήματα για να φτιάξει τη διάθεση του ή ξαφνικά να μεταμορφωθεί σε απίστευτο τσιγγούνη, καθώς φοβάται μήπως και φτωχύνει. Βέβαια πάντα ο Καρκίνος μαζεύει, αποταμιεύει χρήματα και ποτέ δεν θα τον δεις να ξεμένει και να μην έχει.. Συνήθως αγοράζει ακίνητα, τα οποία και εκμεταλλεύεται.


Λέων

Ο Λέων είναι ζώδιο σταθερό, της φωτιάς και το χρήμα είναι η βιτρίνα του και έτσι έχει πέσει στην παγίδα του.. με την έννοια ότι χωρίς αυτό,  χάνει την αυτοπεποίθηση του και ουσιαστικά πελαγώνει, χάνει το γκλάμουρ τους.  Έτσι και φυσικά με το χρήμα να ρέει, Ο Λέων είναι ευτυχισμένος άνθρωπος και θα κοιτάξει να περάσει όμορφα, να εκπληρώσει δημιουργικά σχέδια, να φανεί , χωρίς όμως να αδιαφορήσει για το περιβάλλον του , το οποίο σχεδόν πάντα στηρίζει οικονομικά. Κίνδυνος να χάσει περιουσία σε τυχερά παιχνίδια.


Παρθένος

Η Παρθένος είναι ζώδιο μεταβλητό, γήινο και έτσι εκτιμά την αξία του χρήματος, χωρίς όμως να μην μπορεί να κάνει χωρίς αυτό . Έτσι,  το χρήμα είναι για τους Παρθένους απαραίτητο, χρήσιμο εργαλείο για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ζωής τους,  να φανούν χρήσιμοι στο περιβάλλον τους και να αναγνωριστεί η προσφορά τους. Φυσικά και δεν ξοδεύουν άσκοπα και είναι πάντα προσεχτικοί με τις  αγορές τους, καθώς είναι αγχώδης και φοβούνται μήπως βγουν εκτός του προϋπολογισμού τους.  Θέματα υγείας αποσπούν μεγάλο μέρος του εισοδήματός τους.


Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ζώδιο αέρινο, αλλά και παρορμητικό, παιδί της Αφροδίτης και βέβαια αγαπά το χρήμα, μια που είναι το μέσο για να περάσει όμορφα, να εκπληρώσει προσωπικές επιθυμίες και φυσικά να παραμείνει  δημοφιλής και αγαπητός. Έτσι, Πολλά χρήματα ξοδεύουν οι Ζυγοί στην εμφάνιση τους , αλλά και σε κοσμικές εξόδους, με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο συγκεντρωμένοι στις πρακτικές ανάγκες της ζωής τους. Συχνά λάθος διαχείριση χρημάτων και αποποίηση ευθυνών.


Σκορπιός

Ο Σκορπιός σταθερό και υδάτινο ζώδιο, υπερεκτιμά την αξία του χρήματος , το λατρεύει , καθώς πιστεύει ότι είναι το πιο δυνατό του όπλο του για να ελέγχει τη ζωή του και κάθε είδους σχέση του. Συχνά εμπλέκεται σε οικονομικά σκάνδαλα ή πέφτει-στήνει παγίδες στους συνεργάτες του, ή και με τους συντρόφους του, υπάρχει πρόβλημα εμπιστοσύνης, γιατί φοβάται μήπως εξαπατηθεί και χάσει μέρος της περιουσίας του. Πολύπλοκη, θανατηφόρα η σχέση του με το χρήμα. Κινείται στα άκρα. Ξοδεύει με λάθος κίνητρα.


Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, μεταβλητό και η σχέση του με το χρήμα, είναι διφορούμενη και σίγουρα μεταβάλλεται, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του. Ξοδεύουν οι Τοξότες σε προσωπικούς στόχους, ψυχαγωγία,     σε ταξίδια, επιπλέον σπουδές,  αλλά και για την επέκταση της επιχείρησης τους, γκρινιάζοντας όμως για τα έξοδα της καθημερινότητας,  που πολλές φορές θεωρούν περιττά. Έτσι δεν είναι μόνιμα υπηρέτες του χρήματος, Πιστεύουν μόνο ότι το χρήμα πρέπει να εξυπηρετεί κάποιο σκοπό, με αποτέλεσμα να αμελούν τις υποχρεώσεις τους.


Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο παρορμητικό, γήινο και με το χρήμα είναι αρκετά δεμένος, μια που θέλει να προχωρήσει στη ζωή του και να αποκτήσει μεγάλη περιουσία.  Είναι βέβαια αρκετά συντηρητικός ο Αιγόκερως, επενδύει τα χρήματα του στην δουλειά του, κυρίως σε αναγκαίες αγορές και αποφεύγει τελείως τα ανούσια έξοδα. Όταν όμως αποφασίσει να ξοδέψει χρήματα, θα προσπαθήσει να αγοράσει κάτι που θα έχει αξία και διαχρονικότητα. Γεννημένος επιχειρηματίας, ξέρει πώς να κάνει,  και να διατηρήσει την περιουσία του.


Υδροχόος

Ο  Υδροχόος είναι ζώδιο σταθερό, αέρινο, μα με το χρήμα είναι τελείως απελευθερωμένος και δεν επιτρέπει στον εαυτό του να δεσμευτεί σε οποιαδήποτε υλικής μορφής «εξουσία». Χρησιμοποιεί βέβαια το χρήμα , το αναζητά δηλαδή, αλλά μόνο για να δώσει μορφή στα όνειρα, στις ιδέες του ή να δημιουργήσει κάποιο σύλλογο ή κοινή οργάνωση. Για αλτρουιστικούς λόγους και ίσως για την εμφάνιση του ξοδεύει λοιπόν, ο Υδροχόος, έτσι ώστε να κατηγορείται συχνά από το κοντινό του περιβάλλον και να βαπτίζεται ως σχετικά αδιάφορος-ανεύθυνος.


Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο και με το χρήμα έχουν σχέση «λατρείας» ή «μίσους», ανάλογα πάντα με τις διαθέσεις τους. Βασικά, υπάρχουν δυο τύποι του ζωδίου, ο ένας που απαξιώνει τελείως το χρήμα και φαίνεται να περνά καλά χωρίς .. και ο άλλος που λατρεύει να έχει,  αλλά δυστυχώς το κατασπαταλά και στρέφεται συχνά σε δανεικά. Βέβαια σε γενικές γραμμές, συναντάμε και τον Ιχθύ που ξεπέρασε τα εσωτερικά του σκαμπανεβάσματα και έκανε αμύθητη περιουσία, με θεμιτά ή (αθέμιτα μέσα.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,14 βαθμολογία
7 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.