Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια 2020 Αισθηματικές Προβλέψεις (video)

Ζώδια και Έρωτας για το 2020. Αναλυτικά οι αισθηματικές προβλέψεις του νέου έτους για όλα τα ζώδια και όλα τα δεκάημερα από την Αθηνά Βαγενά 

Ζώδια 2020 Αισθηματικές Προβλέψεις (video)

Έρωτας ανίκατε Μάχαν; Ναι αυτό το ερώτημα καλούμαστε να απαντήσουμε το 2020 για τον τομέα της αισθηματικής μας ζωής. Το νέο έτος, δίνουμε την δική μας μάχη για  να υπερασπιστούμε και να διατηρήσουμε κοντά μας σχέσεις που πραγματικά έχουν αξία και είναι σημαντικές για τη ζωή μας ή και για το μέλλον μας.

Στην πορεία του έτους παρατηρούμε ότι όλοι οι πλανήτες θα κινηθούν σε ανάδρομη (φαινομενικά) πορεία , γεγονός που θα μας οδηγήσει σε μία πλήρη και ουσιαστική ανασκόπηση στον τομέα των σχέσεων.

Εκτός από τις δοκιμασίες, τις αναθεωρήσεις, τους χωρισμούς, τις επανασυνδέσεις, τις επαναξιολογήσεις, το αίσθημα της μοναξιάς (κάποιες στιγμές), το 2020 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως έτος μοιραίων αλλαγών, που μέσα από δοκιμασίες αρκετές σχέσεις θα κριθούν ως ισχυρές  και θα μπορούν να έχουν μία ενωτική και σταθερή πορεία.  Στην πορεία του νέου έτους, θα παρατηρήσουμε ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, έτσι λοιπόν αρκετά «καρδιοχτύπια» αυτή τη χρονιά θα υπάρξουν σε ανθρώπους και μεγαλύτερης ηλικίας.


Τυχεροί στα Ερωτικά:
Όλα τα Δεκαήμερα της Παρθένου , των Ιχθύων, Καρκίνοι – Αιγόκεροι του 1ου και  2ου δεκαημέρου, Ταύροι – Σκορπιοί 2ου και 3ου δεκαημέρου

Μοιραίες Αλλαγές στις Σχέσεις : Καρκίνοι – Αιγόκεροι, Δίδυμοι – Τοξότες, Λέοντες - Υδροχόοι

Χρονιά Ερωτικής Δράσης και εξέλιξης :  Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι

Χωρισμοί:  Κριοί, Καρκίνοι Ζυγοί, Αιγόκεροι  του 3ου δεκαημέρου,  Δίδυμοι – Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.


Δες την αναλυτική εκπομπή αισθηματικών προβλέψεων 2020 με την Αθηνά Βαγενά

Για την προσωπική σου Ερωτική Πρόβλεψη για το 2020 Κάλεσε στο 14724

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,79 βαθμολογία
52 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.