Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου 2019

Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψη Ταρώ Φεβρουαρίου 2019  για τον Υδροχόο  από την Άννα Μπελίτση

Υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου 2019
Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια

Κάρτα Ταρώ Φεβρουαρίου:  ΤΟ ΑΡΜΑ

 

«Μήνας επιτυχίας και διάκρισης»

 

ΓΕΝΙΚΑ: Διανύετε τον μήνα των γενεθλίων σας και οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σας, σας βοηθούν στην προσωπική σας ανάπτυξη και πρόοδο! Οι προσπάθειές σας πιάνουν τόπο και βλέπετε τους βασικούς τομείς της ζωής σας να εξελίσσονται ακριβώς όπως επιθυμούσατε! Στην πορεία αυτού του μήνα θα ξεπεράσετε προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος, θα είστε πιο δυνατοί και αισιόδοξοι για το μέλλον σας, ενώ θα κάνετε νέα σχέδια για την πορεία σας. Ένα ταξίδι ή μία συμφωνία, θα σας κάνουν να νιώσετε ότι κατακτήσατε έναν σημαντικό για εσάς στόχο.

💕Πάρε Μέρος στο Hellenic Astrology Forum 2019 και γνώρισε την Άννα Μπελίτση αλλά και όλη την ομάδα του Oroskopos από κοντά. Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 17:00 στο Τιτάνια. Μάθε περισσότερα <<

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της αισθηματικής επιβεβαίωσης. Φεύγουν οι αμφιβολίες που διατηρούσατε και γίνονται τα βήματα για να προσεγγίσετε περισσότερο το άτομο που σας ενδιαφέρει ή είσαστε σε σχέση. Οι ελεύθεροι έχετε την προοπτική μίας γνωριμίας, που θα μπορεί να έχει πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σημαντικές διακρίσεις και κατακτήσεις φέρνει ο Φεβρουάριος για τα επαγγελματικά σας. Οι προσπάθειές σας πιάνουν τόπο και αναγνωρίζονται. Πολλοί θα θελήσετε να κάνετε και ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά, το οποίο και θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα υπάρχει αναβάθμιση!

Ανακάλυψε όλα τα μυστικά του μέλλοντος ...

Για μία εντελώς προσωπική πρόβλεψη βασισμένη στα Ταρώ , εμπιστέψου την Άννα Μπελίτση

Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΜΑ4  στο 54754

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,5 βαθμολογία
4 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.