Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για το ζώδιο του Υδροχόου από τον διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 και για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Υδροχόος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι εκλείψεις του Ιουλίου στη δική σας περίπτωση μπορεί να σημαίνουν μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση για λόγους επαγγελματικούς και δευτερευόντως υγείας. ΓΙ αυτό προσπαθήστε έγκαιρα να προνοήσετε κάθε πιθανή κακοτοπιά ή δυσκολία, ώστε τα γεγονότα που θα εκδηλωθούν στην πορεία του μήνα να μην θίξουν άμεσα τα συμφέροντά σας. Απαιτείται οργανωμένο πρόγραμμα δουλειάς και κινήσεων το οποίο να εμπεριέχει και αρκετή ξεκούραση. Αποφύγετε οποιοδήποτε καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας και φανείτε προνοητικοί πριν από κάθε σημαντικό σας εγχείρημα. Ο έρωτας θα σας προκαλέσει αλλά προσέξτε τον τρόπο που θα τον αξιοποιήσετε. Τέλος αποφύγετε κάθε είδους αντιθέσεις και υπερβολές και μην ξεχνάτε ότι το διάστημα αυτό είναι περισσότερο κατάλληλο για αποστασιοποίηση και περισυλλογή.O Κώστας Λεφάκης προβλέπει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Σένα! 

Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 και την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Μάθε τα πάντα για το μέλλον σου με απόλυτη ακρίβεια και ημερομηνίες! Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,7 βαθμολογία
10 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.