Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά του Υδροχόου ως το τέλος του 2018; δες στο άρθρο προβλέψεων της Αθηνάς Βαγενά 

Υδροχόος Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως ερωτικό για το δικό σας ζώδιο. Σίγουρα όμως σας δίνει πολλές ευκαιρίες κοινωνικής δραστηριοποίησης, έτσι λοιπόν μπορείτε να απολαύσετε νέες γνωριμίες, να διευρύνετε τον κύκλο σας αλλά και να βρείτε κάτι που πραγματικά ταιριάζει καλύτερα στα γούστα και στην ιδιοσυγκρασία σας. 


Οι Υδροχόοι του Α’ Δεκαημέρου ηρεμείτε επιτέλους ψυχολογικά μετά τις αλλεπάλληλες δονήσεις που δεχθήκατε τους περασμένους μήνες. Έχετε την ευκαιρία να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε, να βρεθείτε με φίλους και όλα αυτά μπορούν αν γίνουν παρέα με τον σύντροφό σας, αν όμως δεν έχετε, τότε είναι η ιδανική περίοδος για να γνωρίσετε κόσμο.


Οι Υδροχόοι του Β’ Δεκαημέρου,  την μία στιγμή μπορεί να βυθίζεστε τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες, την άλλη όμως στιγμή συνειδητοποιείται ότι πρέπει να αφήσετε πίσω σας ιστορίες του παρελθόντος και να στραφείτε στο παρόν και στο μέλλον.  Αρκετές στιγμές θα  νιώσετε ότι η ελπίδα για την διατήρηση / επανασύνδεση μίας σχέσης του παρελθόντος σας κάνει να αισθάνεστε αβεβαιότητα ή και ματαιότητα.


 Πιο διασκεδαστικό, ανάλαφρο και ανανεωτικό θα είναι το τελευταίο δίμηνο του 2018 για τους Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου. Κάποιες στιγμές μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι ανάμεσα σε μία νέα ή  μία παλαιά σχέση, με την ζυγαριά να σας δείχνει ότι το νέο που έρχεται τώρα στη ζωή σας, είναι αιφνιδιαστικό, και δεν μπορείτε να του αντισταθείτε.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,25 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.