Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

Μάθε τώρα την πρόβλεψη Υδροχόου για το 2016 από την Χ.Τανταλίδου

Υδροχόος 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

 
Της Χριστίνας Τανταλίδου << 

" Το 2016 ο κύβος ερρίφθη για εσάς τους Υδροχόους "Το  2016, μια χρονιά αφιερωμένη αρχικά στην συναισθηματική σας μεταμόρφωση, στην επαφή με βαθύτερες επιθυμίες και με την επικίνδυνη λίμπιντο να ανεβαίνει , είστε έτοιμοι να μοιράσετε την «περιουσία» σας , αρκεί να νιώσετε ζωντανοί και πάλι..  


Μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου ο Δίας από την Παρθένο ταξιδεύει στον όγδοο ηλιακό σας οίκο που σημαίνει ότι α) βουτάτε βαθιά στο υποσυνείδητο σας   β) ξεψαχνίζετε  τα απωθημένα σας και  γ) εκτίθεστε..    Με τον Δία στην Παρθένο αποκλείεται να κρυφτείτε από τον εαυτό σας, επιζητάτε τον/την σύντροφο που θα ξυπνήσει άγρια ένστικτα  και ζείτε την ολοκλήρωση μέσα από μια σχέση έρωτα και πάθους!Συγχρόνως και για να ζήσετε το όνειρο , επιδιώκετε την απελευθέρωση από προηγούμενα δεσμά και εδώ πρέπει να κάνετε θυσίες, να δώσετε , να μοιράσετε περιουσίες και να ξεκαθαρίσετε τα οικονομικά ζητήματα.  Από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και με την μετακίνηση του Δία στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ζυγό ,ευνοείστε σε νομικά θέματα, και στην περίπτωση που σκέφτεστε το διαζύγιο ή να σπάσετε σύμφωνα συμβίωσης , μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα άτομα να βοηθήσουν και να κερδίσετε πιθανές δικαστικές διαμάχες.  Πιεσμένοι από τις αλλαγές που βιώνετε, καλό είναι να μην χάνετε την αισιοδοξία και βρείτε χρόνο να ταξιδέψετε, να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας και να ανταλλάξετε απόψεις με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας.


Με τον  Κρόνο στον Τοξότη,  μπαίνετε σε φάση ξεκαθαρίσματος , κυρίως σε θέματα φιλίας και θα δείτε ποιος στέκεται πραγματικά δίπλα σας για να βοηθήσει και όχι να σαμποτάρει τις αποφάσεις σας.   Σταθεροί  από τη φύση σας,  απογοητεύεστε που πρέπει να αποχαιρετήσετε φιλίες που μετράνε χρόνια ή ακόμα και τον σύντροφο της ζωής σας , καθώς έτσι ήταν γραφτό να γίνει και είναι για το καλό σας.  Ο Κρόνος δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του κύκλου σας και συμβουλεύει για προσωρινή απομόνωση , ώστε να επαναξιολογήσετε δυνάμεις και να κερδίσετε νέες συμμαχίες. 


Ο Ποσειδώνας  επηρεάζει  τους εκπροσώπους α΄ και αρχές β΄ δεκαημέρου και θολώνει αρκετά την σκέψη σας, που τρέχει σε άλλα θέματα και μπορείτε να βρεθείτε εκτεθειμένοι με περισσότερα οικονομικά βάρη.  Προσοχή σε άτομα που διατηρείτε επαγγελματικές σχέσεις για να μην χάσετε χρήματα ή βρεθείτε να έχετε οφειλές που δεν ανήκουν ολοκληρωτικά σε εσάς.  Από την άλλη , μπορείτε να ασχοληθείτε με τα καλλιτεχνικά δρώμενα, την Τέχνη και να εκφράσετε την αλτρουιστική σας διάθεση , βοηθώντας το περιβάλλον σας.


Τα Φεγγάρια του 2016 και η επιρροή τους στον Υδροχόο


• Στις 18 Αυγούστου η Πανσέληνος στο ζώδιο σας τονίζει ότι έχετε ξεπεράσει τα όρια σας, ξοδέψατε δυνάμεις σε καταστάσεις , πρόσωπα που ρουφάνε την ενέργεια σας, και κλείνεστε στον εαυτό σας. 


• Στις 14 Νοεμβρίου  η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου αποτυπώνει το σκηνικό σε επαγγελματικό χώρο ή τη σχέση σας με πρόσωπα εξουσίας, κυρίως όμως πατρικές φιγούρες, καταπιεστικούς συζύγους και φαίνεται ότι το παιχνίδι είναι  στημένο. Προσωρινά υποχωρείτε. 


Υπενθύμιση : από 5 έως τις 25  Ιανουαρίου ο πλανήτης Ερμής φαινομενικά ανάδρομος ( 1η μοίρα του ζωδίου σας έως τη 15η μοίρα του Αιγόκερου ) για να επαναπροσδιορίσετε τους φόβους σας, να επιλέξετε τρόπο απεξάρτησης από συνήθειες που εμποδίζουν την εξέλιξη σας, και υπάρχει χρόνος για ασκήσεις αυτοβελτίωσης και θεραπείας.   Καλή χρονιά
Χριστίνα Τανταλίδου

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.