Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Χωρισμός, Επανασύνδεση και Ζώδια

Πως αντιμετωπίζουν τα Ζώδια τον χωρισμό και πως μπορούν να επιδιώξουν επανασύνδεση; Η Χριστίνα Τανταλίδου μας τα λέει όλα...

Χωρισμός, Επανασύνδεση και Ζώδια

Η αγάπη είναι το συναίσθημα, η κινητήριος δύναμη που δένει τους ανθρώπους και οδηγεί στην δημιουργία μιας στενής σχέσης και κατόπιν στην συμβίωση.
Έτσι όλοι αναζητάμε να ζήσουμε το δυνατό συναίσθημα, την μοιραία σχέση που απαιτεί την δέσμευση και το απόλυτο δέσιμο.
Συχνά, όμως παρατηρούμε ότι ο χρόνος φθείρει τα συναισθήματα μας, βγαίνουν στην επιφάνεια διαφορές και καταλήγουμε στην δυσάρεστη απόφαση του χωρισμού, που όμως θεωρούμε και αναπόφευκτη.

Πως αντιδράνε όμως τα ζώδια στην απόρριψη και σε έναν πιθανό χωρισμό και μπορούν εύκολα να μπουν σε διαδικασία επανασύνδεσης;


Θα έχεις επανασύνδεση; Τι λέει ο γενέθλιος χάρτη σου!
Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3
 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754!

 

Κριός

Αποφασιστικά και με σθένος αντιμετωπίζεις τον χωρισμό και ποτέ δεν θα αποκαλύψεις τα πραγματικά συναισθήματα σου στο ταίρι σου και εφόσον είσαι εσύ ο πληγωμένος. Ο Κριός είναι το ζώδιο που συμβολίζει το «εγώ» και έτσι αυτόματα δεν θα δείξει ότι νοιάζεται και θα συνεχίσει τη ζωή του, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Βέβαια, πάντα θα έχει στο νου του ότι τον απέρριψες και όταν θα τον συναντάς θα είναι παντελώς αδιάφορος, φιλικός και συνεχώς με νέο ταίρι!! Δύσκολα να σε δεχτεί πίσω.. εκτός αν παρακαλέσεις να σε συγχωρέσει.Ταύρος

Με εμμονή και πείσμα αντιμετωπίζεις έναν χωρισμό, με την έννοια ότι θα κάτσεις να μιλήσεις με τον σύντροφο σου και φυσικά θα προσπαθήσεις να τον μεταπείσεις, καθώς έχετε πολλά «κοινά» και δεν συμφέρει να χωρίσετε. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που συμβολίζει την σταθερότητα, δένεται υπερβολικά με το ταίρι του και χρειάζεται χρόνο για να ξεπεράσει μια πιθανή απόρριψη. Δεν αποφασίζει να χωρίσει εύκολα και θέλει να νιώθει ασφάλεια. Ναι, θα σε δεχτεί πίσω, αλλά θα σου κάνει συνεχώς σκηνές, ζήλιες και θα περνάς από ανάκριση.

 

Δίδυμοι

Με τη λογική και με γρήγορη αντικατάσταση, αντιμετωπίζεις έναν χωρισμό, αφού πρώτα έχεις εκτιμήσεις τα υπέρ και τα κατά της σχέσης και αμέσως θα κοιτάξεις να δημιουργήσεις μια νέα σχέση και για να ξεχαστείς; Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο επικοινωνιακό και αναζητά συχνά την ελευθερία του, καθώς έχει το μειονέκτημα να βαριέται εύκολα. Έτσι, ακόμα και εάν έχει συναισθήματα για τον πρώην, θα προχωρήσει παρακάτω , καθώς δεν του αρέσει να περιπλέκεται σε δράματα και άσκοπες διαμάχες. Αλλάζει συνεχώς συντρόφους  και ερωτεύεται συχνά.  Σε μια πιθανή επανασύνδεση, οι Δίδυμοι λένε ναι, αλλά θα είσαι το τρίτο πρόσωπο στην νέα τους σχέση!!

 

Καρκίνος

Με κλάματα, στεναχώρια και με πιθανή κατάθλιψη, αντιμετωπίζεις έναν χωρισμό, καθώς είσαι συναισθηματικό παιδί και δεν σου αρέσουν οι προσωπικές αλλαγές. Έχεις ταυτιστεί αρκετά με το ταίρι σου, έχεις ανταλλάξει όρκους πίστης και τώρα δεν μπορείς να το χωνέψεις και να προχωρήσεις παρακάτω; Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της οικογένειας, δεκτικός στις παραξενιές της σχέσης και για αυτό θα νιώσει προδομένος. Βέβαια, θα ζητήσει την στήριξη της οικογενείας του και σιγά σιγά θα προσπαθήσει να το ξεπεράσει. Αρκετά δύσκολο να κάνει σύντομα μια καινούργια σχέση. Ο Καρκίνος συγχωρεί, αλλά δεν ξεχνά και για αυτό θα αμφιβάλλει για τα συναισθήματα σου.

 

Λέων

Με απόλυτη «κατανόηση» και «αδιαφορία» αντιμετωπίζεις έναν χωρισμό, καθώς ποτέ δεν θα μπεις στην διαδικασία να αποκαλύψεις τα συναισθήματά του και να δείξεις συναισθηματική εξάρτηση. Θα προσπαθήσει όμως ο Λέοντας, να ξαναποκτήσει το χαμένο ενδιαφέρον σου, προξενώντας συναισθήματα ζήλιας ή κάνοντας πράγματα που θα σε κινήσουν την περιέργεια να ξαναδοκιμάσεις. Ο Λέων είναι το ζώδιο που δεν καταδέχεται να τον απορρίψεις και για αυτό, θα αναλάβει εύκολα την ευθύνη του χωρισμού σας. Θα μπορέσει να δεχτεί πίσω μια προηγούμενη σχέση, εφόσον δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο.

 

Παρθένος

Με κριτική, καυστικά σχόλια και συνεχώς θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου, εάν είσαι σε φάση χωρισμού ή έχεις αποφασίσει για το τέλος. Σε ενδιαφέρει να μη φανεί ότι φταις εσύ για την δυσάρεστη εξέλιξη της σχέσης σου και ότι έχεις φερθεί σωστά και ..τίμια; Γενικά, δεν σου αρέσουν οι χωρισμοί, άσχετα αν πολλές φορές προκαλείς εσύ το τέλος και συγχρόνως, θέλεις να παραμένεις στην ασφάλεια σου. Η Παρθένος είναι το ζώδιο της  ανάλυσης και για αυτό ποτέ δεν νιώθει απόλυτη ευχαρίστηση και ικανοποίηση μέσα σε μια σχέση. Βρίσκει συνέχεια ελαττώματα στο ταίρι του και αυτό κουράζει. Ναι, συγχωρεί, αλλά μόνο όταν υπάρχουν κοινά συμφέροντα.

 

Ζυγός

Με διπλωματικότητα και στρατηγική, αντιμετωπίζεις έναν χωρισμό και φυσικά θα προσπαθήσεις να μετριάσεις τις αντιθέσεις και να μπεις στη θέση του άλλου. Βέβαια πάντα σκέφτεσαι την επανασύνδεση και πως μπορείς να αποτρέψεις μοιραίες αποφάσεις, γιατί δεν θέλεις, σαν είσαι μόνος.. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που συμβολίζει την συντροφικότητα, ωστόσο πολλές φορές παρασύρεται σε ερωτικές ατασθαλίες, δηλαδή δεν είναι πιστός. Έτσι αντιμετωπίζει αρκετά συχνά, αποφάσεις χωρισμού και είναι εξοικειωμένος με την συναισθηματική αστάθεια που νιώθει. Λέει ναι σε επανασυνδέσεις, μόνο όταν δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη σου.

 

Σκορπιός

Με αυτοκαταστροφικές τάσεις, εμμονές και υπόγεια χτυπήματα, αντιμετωπίζεις έναν χωρισμό και δεν θα μείνεις αμέτοχος και σίγουρα, καθόλου ψύχραιμος. Αγαπάς με πάθος, έντονα και αφοσιώνεσαι στο ταίρι σου και έτσι, στην περίπτωση που είσαι αναγκασμένος να χωρίσεις, θα σκεφτείς άμεσα τον τρόπο που θα τον διεκδικήσεις πίσω και δεν θα το παίρνεις απόφαση.  Ο Σκορπιός είναι απόλυτος, το ζώδιο με τα πιο έντονα πάθη και εσωτερικές συγκρούσεις και για αυτό ένας χωρισμός ποτέ δεν διαρκεί πολύ. Πολλές επανασυνδέσεις, σκηνές ζήλιας, εκδικητικά χτυπήματα  και μοιραίες καταστάσεις που οδηγούν σε πλήρη συναισθηματική μεταμόρφωση.Τοξότης

Με έκπληξη και με μπόλικη περιέργεια, θα αντιμετωπίσεις έναν χωρισμό, καθώς δεν κατάλαβες τι πήγε στραβά και θα κάνεις πολλές ερωτήσεις για να μάθεις τον λόγο. Ωστόσο, πάντα επιλέγεις την ελευθερία, αντί για την δέσμευση και κάπως διευκολύνεσαι  και μπορείς να το ξεπεράσεις. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της περιπλάνησης και έτσι είσαι είναι συνεχώς στην αναζήτηση νέου συντρόφου , μια  του αρέσει να πειραματίζεσαι. Δεν υπάρχει λόγος επανασύνδεσης, μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω και να είσαι φίλος με τον πρώην σύντροφο σου.

 

Αιγόκερως

Με αξιοπρέπεια,  αλλά και με αυστηρότητα θα κρίνεις έναν χωρισμό και τον σύντροφο που αποφάσισε να φύγει από τη ζωή σου, καταστρέφοντας την εικόνα  και τη φήμη σου; Αντιμετωπίζει τη σχέση σαν αναγκαίο «κακό», υποχρέωση προς την κοινωνία και για αυτό δεν θέλεις τους χωρισμούς , ούτε βέβαια είσαι άτομο που κολλάς στο συναίσθημα, αλλά θα εκδικηθείς για την προσβολή. Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο του καθήκοντος και θέλει να φαίνεται (όχι βέβαια και να είναι ) το καλό παιδί. Επανασύνδεση, ναι, με όρους και αρκετά υλικά ανταλλάγματα. Ωμά, αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα.Υδροχόος

Με αλτρουισμό και σχετική αδιαφορία αντιμετωπίζεις έναν χωρισμό, έχεις συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι είναι φυσικό να χωρίζουν και πάντα μπορεί να παραμένουν φίλοι ή γνωστοί; Γενικά, ο Υδροχόος είναι ζώδιο που «λείπει» το βαθύ συναίσθημα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάνε. Θα προφυλάξουν τον εαυτό τους από την κριτική των φίλων, δεν θα συζητήσουν το πρόβλημα τους και θα συνεχίσουν να εργάζονται για τα ιδανικά τους. Δεν απορρίπτουν την επανασύνδεση.Ιχθύες

Με δάκρυα, πονεμένα λόγια και μπόλικη ευαισθησία, αντιμετωπίζεις έναν χωρισμό και φυσικά δεν θα θέλεις με τίποτα να αποχωριστείς το αγαπημένο πρόσωπο. Είσαι ψυχοπονιάρης και δένεσαι , αφοσιώνεσαι στο ταίρι σου, θυσιάζοντας τις ανάγκες σου. Έτσι, ουδέποτε περίμενες να ζήσεις τέτοιο δράμα και θα νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια. Ωστόσο, οι Ιχθύες είναι οι πιο επίφοβοι για να διαλύσουν μια σχέση, να απιστήσουν και τελικά να διαλύσουν το όνειρο της ιδανικής αγάπης. Συχνά , όμως θυσιάζονται.. Ναι στην επανασύνδεση ,καθώς δεν κρατάνε κακία.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,44 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.