Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τρίγωνο Ήλιου με Πλούτωνα 15/9: Πάθος, Δύναμη και Χρήμα

Πάθος, οικονομική εύνοια και δυναμισμός, αναμένονται με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Τρίγωνο Ήλιου με Πλούτωνα 15/9: Πάθος, Δύναμη και Χρήμα

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Παρθένου και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020, σχηματίζουν ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό και καυτό Τρίγωνο!

Έχουμε πάθος, θέληση, επιμονή, δυναμικότητα αλλά και έντονο ερωτισμό! 

Μπορούμε τώρα να εκπληρώσουμε βαθιές επιθυμίες, ιδίως ερωτικού και οικονομικού χαρακτήρα!

Παθιασμένες ερωτικές στιγμές έρχονται, όπως και οικονομικές επιτυχίες, αλλά και η πειθώ μας αποδεικνύεται αποτελεσματική ! 

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι, όσοι έχουν ζώδιο και ωροσκόπο, σε ζώδιο του Νερού ή της Γης, στο 3ο δεκαήμερο!

 
Τι ερωτικές εξελίξεις θα υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα;

Κάλεσε 14724 για να μιλήσεις ζωντανά με τον αστρολόγο σου για την δική σου προσωπική πρόβλεψη!

 

 

Προβλέψεις Ζωδίων

Κριός : Ανανεώνεσαι εμφανισιακά και γοητεύεις τους πάντες! Επαγγελματικά τα πράγματα βελτιώνονται και μάλιστα με τις κατάλληλες αποδοχές! 


Ταύρος: Όλα γίνονται καλύτερα στον ερωτικό τομέα, με ουσιαστικό έντονο πάθος και επιθυμίες που εκπληρώνονται! Επιπλέον ερωτικές κατακτήσεις και επιτυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα!


Δίδυμος : 
Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας βελτιώνεται και ιδιαίτερα στα οικονομικά ζητήματα! Ένας παθιασμένος έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει!


Καρκίνος : 
Η κοινωνική σου ζωή ενδυναμώνεται και παράλληλα έρχονται νέες ερωτικές σημαντικές γνωριμίες. Επιπλέον σχέσεις με αδέρφια και γείτονες βελτιώνονται και αυτό σε ωφελεί!


Λέων : 
Διεκδικείς το σταθερό, την αφοσίωση και το ουσιώδες στον Έρωτα και αυτό θα καταφέρεις! Η αυτοπεποίθηση σου στα ύψη και τα οικονομικά σου στα φόρτε τους!  


Παρθένος : 
Είσαι δυναμικός, αποφασιστικός, ακαταμάχητος, γοητευτικός, διορατικός, ερωτεύσιμος και με ισχυρή πειθώ. Ερωτικά και οικονομικά ζητήματα εξελίσσονται όπως ακριβώς επιθυμείς


Ζυγός: 
Ανανεώνεις και κυρίως ενδυναμώνεις τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο! Κρυφές επιθυμίες πραγματοποιούνται και κάποιος κρυφός έρωτας σε συναρπάζει! Εμπιστεύσου την αλάνθαστη διαίσθηση σου!


Σκορπιός:  
Ένα μεγάλο όνειρο σου πραγματοποιείται, ιδίως στον ερωτικό, τον οικονομικό αλλά και τον φιλικό τομέα! Το φιλικό σου περιβάλλον σε κάνει πιο δυνατό!


Τοξότης: 
Έρχεται κοινωνική καταξίωση αλλά και επαγγελματική επιτυχία! Δραστηριοποιήσου και η εύνοια στην καριέρα που έχεις , μπορεί να συνοδευτεί από έναν έρωτα εντός εργασιακού χώρου ή μία αύξηση! 


Αιγόκερως : Μπορείς τώρα να πετύχεις όλους σου τους στόχους, αρκεί να δραστηριοποιηθείς αισιόδοξα αλλά και πολύ δυναμικά! Θέματα που έχουν να κάνουν με εξωτερικό, σπουδές, μακρινούς ή εξ αγχιστείας συγγενείς βελτιώνονται!


Υδροχόος: 
Ερωτισμός, πάθος και διορατικότητα σε χαρακτηρίζουν! Μπορείς να κατακτήσεις και να πραγματοποιήσει κάθε βαθιά σου επιθυμία και στόχο! Μπορείς να «διαβάσεις» τους ανθρώπους και να αναγνωρίζεις τις προθέσεις τους!  Η οικονομική εύνοια είναι δεδομένη τώρα!


Ιχθύς:  
Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα σημαντική γνωριμία ή κάποια μοιραία συνάντηση, θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ετοιμάσου για πάθος, ερωτισμό και ουσιαστική ανανέωση της σχέσης σου!  

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,35 βαθμολογία
20 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.