Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τρίγωνο Ήλιου με Πλούτωνα 13/9: Χρήμα και Πάθος

Η Παρασκευή 13/9, αναμένεται άκρως ερωτική, παθιασμένη και γεμάτη λύσεις στα οικονομικά! Διάβασε την πρόβλεψη σου…

Τρίγωνο Ήλιου με Πλούτωνα 13/9: Χρήμα και Πάθος

Ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα ιδιαίτερα θετικό, ευεργετικό, αλλά και ερωτικό Τρίγωνο, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019!


Το έντονο πάθος, η γοητεία ο ερωτισμός και ο μαγνητισμός είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των ημερών και αρκετοί θα παρασυρθούμε από τα πάθη μας, με θετική όμως και άκρως απολαυστική έκβαση!  

Μπορούμε να αναμένουμε 
σημαντικές ερωτικές αποκαλύψεις μυστικών ή κρυμμένων συναισθημάτων, σιγουριά για τον εαυτό μας, αντοχές, δύναμη και θέληση για να πραγματοποιήσουμε αυτό που βαθιά επιθυμούμε!

Η εύνοια ωστόσο δεν σταματά εδώ! Το πορτοφόλι μας γεμίζει, λύσεις βρίσκονται στα χρηματο-οικονομικά μας ζητήματα και εκκρεμότητες χρηματικές κλείνουν!


Τι ερωτικές εξελίξεις θα υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα;

Κάλεσε 14724 για να μιλήσεις ζωντανά με τον αστρολόγο σου για την δική σου προσωπική πρόβλεψη! 

 

 

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ : Είσαι ανανεωμένος εμφανισιακά και ακαταμάχητος! Η καθημερινότητα σου, εμπλουτίζεται με ερωτισμό και πάθος και ο επαγγελματικός τομέας εκτός από επιτυχίες, παρουσιάζει και ερωτικό ενδιαφέρον!

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείς να τα αλλάξεις όλα στον ερωτικό τομέα! Μέσα από όμορφες και παθιασμένες στιγμές, θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που καιρό θες! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, άσε την δημιουργικότητα σου ελεύθερη και ετοιμάσου για καυτές βραδιές είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ : Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι ένας έρωτας από το παρελθόν, να αναμένεις καυτές εξελίξεις που θα σε καταπλήξουν. Γενικά ο ερωτικός, όπως και ο οικογενειακός τομέας ευνοούνται ιδιαίτερα και αν το θελήσεις, μπορείς να έχεις σημαντικές επιτεύξεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η κοινωνική σου ζωή ευνοείται πολύ τώρα και μπορείς να έχεις την ευκαιρία να πετύχεις μία σημαντική ερωτική νέα γνωριμία! Αν είσαι ήδη σε σχέση, με το ισχυρό επικοινωνιακό σου ταλέντο, βελτιώνεις πολλά πράγματα!


ΛΕΩΝ :
Είσαι προσγειωμένος, σίγουρος για τον εαυτό σου και σίγουρα απόλυτα ερωτικός! Σταθεροποιείς σημαντικές σχέσεις και σίγουρα έχεις θετικότατες οικονομικές εξελίξεις!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Είσαι αποφασιστικός, δυνατός, διορατικός και ακαταμάχητα γοητευτικός και ερωτεύσιμος. Βελτιώνεται η προσωπική σου ζωή, μέσα από ερωτικές και όχι μόνο αποκαλύψεις αλλά και καυτές στιγμές!  Οικονομικά βρίσκεις λύσεις και απολαμβάνεις εύνοια!

 

ΖΥΓΟΣ: Νιώθεις ανανεωμένος ψυχικά και συναισθηματικά! Ερωτικές βαθιές κρυφές επιθυμίες, ειδικά όσον αφορά κάποιον παρασκηνιακό έρωτα, πραγματοποιούνται. Χρησιμοποίησε την διαίσθηση σου, ερωτική και οικονομική εύνοια!  

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σημαντικά όνειρα και στόχοι πραγματοποιούνται, ακόμα και στον ερωτικό τομέα. Το φιλικό σου περιβάλλον σε βοηθά να πετύχεις πάρα πολλά και ίσως μέσα από αυτό, γίνει μία σημαντική γνωριμία που θα σε συναρπάσει!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η πετυχημένη κοινωνική σου εικόνα και η δύναμη σου σε κάνουν απίστευτα γοητευτικό και μπορείς να έχεις σίγουρες και σημαντικές εξελίξεις στον έρωτα, αλλά κυρίως στον επαγγελματικό τομέα!  

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ήρθε η ώρα να επεκταθείς ερωτικά αλλά και κοινωνικά, γεγονός που σου επιφυλάσσει νέες σημαντικές ερωτικές γνωριμίες! Η τύχη είναι φανερά με το μέρος σου και σπουδαίοι στόχοι κατακτώνται!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ερωτική σου διάθεση και το πάθος σου είναι ακαταμάχητα! Μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες και να πραγματοποιήσεις κάθε βαθιά σου επιθυμία, ερωτική ή οικονομική!  

 

ΙΧΘΥΣ:  Αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις μία πολύ σημαντική γοητευτική νέα γνωριμία ή μπορείς να αναμένεις την έναρξη μίας παθιασμένης σχέσης! Αν είσαι δεσμευμένος το πάθος και ο ερωτισμό, ανανεώνει απόλυτα την σχέση σου!  

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
5 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.