Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τρίγωνο Ήλιου με Κρόνο 6/9: Ουσιαστική Επιτυχία

Το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 6/9, μας φέρνει αποτελεσματικές ευκαιρίες και σημαντικές αποφάσεις! Δες πως θα σε ευνοήσει…

Τρίγωνο Ήλιου με Κρόνο 6/9: Ουσιαστική Επιτυχία

Ο Ήλιος στην Παρθένο και ο Κρόνος που στο ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα πολύ ωφέλιμο Εξάγωνο, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019!

Η συγκεκριμένη όψη, ευνοεί σοβαρές αποφάσεις και προσγειωμένες, ώριμες συμπεριφορές, με σίγουρα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Θα δραστηριοποιηθούμε συνετά, για την εκπλήρωση ουσιαστικών στόχων και σχεδίων, προχωρώντας με βάση τη λογική και τη σοβαρότητα.

Χαρακτηριστικά όπως η υπομονή, η προσπάθεια και η οργανωτικότητα, επιβραβεύονται και οδηγούν σε σίγουρη και ουσιαστική επιτυχία!

Η όψη Τριγώνου Ήλιου-Κρόνου ευνοεί τα ζώδια του Νερού και της Γης , του 2ου δεκαημέρου!


Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου;
Κάλεσε τώρα στο 
14724 ή στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 !

 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Είσαι πιο υπεύθυνος και εργατικός στη δουλειά σου, έχεις θέληση και πολύ καλή απόδοση, ώστε να επωφεληθείς μακροπρόθεσμα. Φρόντισε και ασχολήσου με θέματα εμφάνισης ή άρχισε διατροφή!  

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι ωριμότερος στα συναισθηματικά σου θέματα και μπορείς να πετύχεις όλους τους σημαντικούς και ουσιαστικούς σκοπούς. Η δημιουργικότητα σου αλλά και η προσγειωμένη καλή διάθεση που έχεις τώρα, σε βοηθούν να έχεις ουσιαστικές κατακτήσεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μπορείς τώρα να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδια που έχεις, τα οποία αφορούν σπίτι, οικογένεια ή παρελθοντικά ερωτικά ζητήματα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σκέψη σου γίνεται ωριμότερη, η έκφραση σου εύστοχη και η κοινωνική σου ζωή πιο ουσιαστική!  Ευκαιρίες για ωφέλιμες μετακινήσεις, μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες.

 

ΛΕΩΝ
Πιστεύεις πολύ στον εαυτό σου για ουσιαστικούς λόγους και ευνοείται η σταθεροποίηση συναισθηματικών σου σχέσεων. Επίσης, η αντιμετώπιση των οικονομικών σου και η διαχείριση των χρημάτων σου τώρα, είναι ορθή και αυτό σου φέρνει κέρδη!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απολαμβάνεις νέα ουσιαστικά ξεκινήματα και σημαντικές αποφάσεις με θετικές επιρροές, φέρνοντας μακροπρόθεσμα και μόνιμα αποτελέσματα σε ο,τιδήποτε σε απασχολεί. Μονιμοποιήσεις, συμφωνίες και επισημοποιήσεις κάθε είδους, ευνοούνται.

 

ΖΥΓΟΣ
Το ένστικτο σου αυξάνεται και σε ωθεί με ωριμότητα να αναδιοργανώσεις σκέψεις και συναισθήματα ή ακόμα και κάποια υπόθεση παρελθοντική ή παρασκηνιακή που σε απασχολεί!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορείς τώρα να ενεργοποιηθείς με ωριμότητα και συγκρατημένα, μέσα στον φιλικό σου κύκλο, ώστε να πετύχεις πολύ σημαντικούς για σένα στόχους!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάθε σου προσπάθεια και αγώνας στην καριέρα σου, επιβραβεύεται και μπορείς να εκπληρώσεις οποιαδήποτε φιλοδοξία σου τώρα, αρκεί να κινηθείς συνετά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ωριμότητα σου, σε συνδυασμό με την αυξημένη σου αισιοδοξία, μπορεί να φέρει ανέλπιστα αποτελέσματα σε όλους σου τους σημαντικούς στόχους, μέσα από επαφές και μετακινήσεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ερωτικά σε ενδιαφέρει και επιδιώκεις μόνο ποιοτικές σχέσεις και οικονομικά οποιαδήποτε κίνηση σου, αποδεικνύεται αποτελεσματική!


ΙΧΘΥΣ
Σημαντικές συνεργασίες και ερωτικές σχέσεις, ευνοούνται πολύ, αφού τις αντιμετωπίζεις συγκροτημένα και ώριμα, φέρνοντας τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,33 βαθμολογία
12 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.