Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τρίγωνο Ήλιου με Κρόνο 22/5: Λύσεις και Ουσία

Ουσιαστικές ευκαιρίες και σημαντικές ωφέλιμες αποφάσεις έρχονται! Δες πως θα σε επηρεάσει το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 22/5...

Τρίγωνο Ήλιου με Κρόνο 22/5: Λύσεις και Ουσία

Ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων και ο Κρόνος στον Υδροχόο, σχηματίζουν ένα πολύ ευεργετικό και ωφέλιμο Τρίγωνο, την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020! 

Ευνοούνται σοβαρές ώριμες αποφάσεις με δυναμικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα σε όλους τους σημαντικούς  τομείς της ζωής μας και μόνιμη ουσιαστική βελτίωση και σταθεροποίηση των διαπροσωπικών μας σχέσεων! 

Ουσιαστικοί στόχοι και σχέδια, πραγματοποιούνται, προσεγγίζοντας τους προσγειωμένα, σοβαρά και με λογική. 

Η υπομονή και η σύνεση, επιβραβεύονται, αφού οφείλουν να είναι οι σύμμαχοι μας για την επιτυχία, η οποία θα είναι σταθερή και μακροπρόθεσμη!

Ιδιαίτερα ευνοημένα είναι τα ζώδια και οι ωροσκόποι του Αέρα και της Φωτιάς, του 1ου δεκαημέρου!

 

Πως θα σε ευνοήσει το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, βάση του γενέθλιου χάρτη σου;

Κάλεσε 14724 για να μιλήσεις ζωντανά με τον αστρολόγο σου για την δική σου προσωπική πρόβλεψη!  

 

Προβλέψεις ΖωδίωνΚΡΙΟΣ: Εμπλουτίζεις τον τρόπο σκέψης και έκφρασης σου, με ωριμότητα, ευστοχία και ουσία. Με την αντιμετώπιση σου αυτή, πετυχαίνεις αυτά που επιθυμείς σε κοινωνική ζωή και επαφές με γνωστούς, γείτονες και αδέρφια!

ΤΑΥΡΟΣ: Καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποια οικονομικά θέματα που σε απασχολούσαν έως τώρα. Επιπλέον, θα έχεις τις κατάλληλες ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι προσπάθειες σου αποδίδουν καρπούς σε όλους τους τομείς της ζωής σου αλλά και όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ευκαιρία για νέα ουσιαστικά ξεκινήματα και σημαντικές αποφάσεις, που θα φέρουν μακροπρόθεσμα και μόνιμα αποτελέσματα σε οτιδήποτε επιθυμείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εσωτερική σου ψυχική δύναμη αυξάνεται, το ένστικτο σου δυναμώνει και ο συναισθηματικός σου κόσμος ισορροπεί. Μπορείς τώρα να εκμεταλλευτείς την εύνοια για παρασκηνιακές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους σκοπούς σου!

ΛΕΩΝ: Οι φιλίες σου παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και στα όνειρα σου, αφού μέσα από συγκυρίες που τις αφορούν, θα καταφέρεις να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα! Νέες φιλίες και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες έρχονται για να μείνουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ευνοείται ο τομέας της καριέρας, αφού μπορείς να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις ώριμες πρωτοβουλίες και αποφάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε μακροπρόθεσμη επιτυχία! Η κοινωνική σου εικόνα είναι αξιοσέβαστη.


ΖΥΓΟΣ: Ώριμη και προσγειωμένη αισιοδοξία σε χαρακτηρίζει και η φιλοσοφική σκέψη συνοδεύεται από την λογική. Επαφές, μετακινήσεις και νέες γνωριμίες, ευνοούνται ιδιαίτερα και ουσιαστικοί στόχοι πραγματοποιούνται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ικανοποιείς τις πιο βαθιές και  ουσιαστικές σου επιθυμίες, ιδιαίτερα όσον αφορά τον έρωτα και το χρήμα. Επιλέγεις ποιότητα στον έρωτα και ωριμάζεις στη διευθέτηση των οικονομικών σου!


ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείς να επιδιώξεις την επισημοποίηση μίας ερωτικής σχέσης αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί τώρα να γίνει η αρχή μίας νέας όμορφης σταθερής σχέσης!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβραβεύεσαι επιτέλους για την υπευθυνότητα σου, αλλά και την εργατικότητα σου! Η καθημερινότητα σου οργανώνεται και τώρα έχεις την ευκαιρία να αρχίσεις υγιεινή διατροφή για την βελτίωση της εμφάνισης σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή! Γίνεσαι ωριμότερος και αποτελεσματικότερος στα συναισθηματικά σου και έτσι μπορείς να πετύχεις όλους τους ουσιαστικούς ερωτικούς σκοπούς. Περνάς όμορφα και απολαμβάνεις τις μικρές απλές απολαύσεις!

ΙΧΘΥΣ: Ευνοούνται θέματα σπιτιού και οικογένειας που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν, αντιμετωπίζονται πλέον με επιτυχία. Μία υπόθεση από το παρελθόν, επιστρέφει και μπορείς τώρα να διορθώσεις όλα τα προβλήματα!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,67 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.