Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τρίγωνο Ερμή με Κρόνο 19/7: Λύσεις και Σοβαρές Συζητήσεις

Το ωφέλιμο Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου στις19 Ιουλίου, θα μας δώσει την λογική και την λεκτική δύναμη, να διορθώσουμε προβλήματα του παρελθόντος! Δες την πρόβλεψη σου…

Τρίγωνο Ερμή με Κρόνο 19/7: Λύσεις και Σοβαρές Συζητήσεις

Ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει ένα ιδιαίτερα θετικό Τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, στις 19 Ιουλίου 2017!


Οργανωτικότητα, ρεαλισμός, σοβαρότητα, ωριμότητα και αποφασιστικότητα σε επαφές και μετακινήσεις, μας φέρνουν πολύ κοντά σε λύσεις και γενική βελτίωση!
Εύστοχη επικοινωνία, έντιμα λόγια, ορθή σκέψη και ουσιαστικές αποφάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, για να ξεπεράσουμε προβλήματα του παρελθόντος!  


Ευνοούνται κυρίως τα Πύρινα και τα Αέρινα ζώδια και ωροσκόποι ( Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους), του 3ου δεκαημέρου!


Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια του παρελθόντος; Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου;

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΟΥ

Στείλε ΕΡΜΗΣ1 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε 14724 για προσωπική πρόβλεψη !
Η πιο οικονομική πρόβλεψη της αγοράς, απ' όποια χώρα και να βρίσκεσαι! 
Δες εδώ>>

 

 

 

Προβλέψεις Ζωδίων


Κριός:
Γερές βάσεις και σιγουριά έρχονται στον αισθηματικό τομέα! Κάνε τώρα ουσιαστικές κινήσεις σε έρωτα και χρήμα και θα πετύχεις!

Ταύρος: Οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν λύνονται και ένα θέμα ακινήτου βελτιώνεται! Αν σε ενδιαφέρει μία επανασύνδεση, κάνε τώρα κίνηση!

Δίδυμος: Κοινωνικοποιήσου ουσιαστικά και βελτίωσε τις επαφές σου με όπλο τα επικοινωνιακά σου μέσα! Εποικοδομητικές μετακινήσεις!

Καρκίνος: Τα έσοδα σου αυξάνονται χάρη στις δικές σου ουσιαστικές ενέργειες! Κάποια βαθιά αλλά εφικτή ερωτική επιθυμία, πραγματοποιείται! 


Λέων:
Μπορείς τώρα να βελτιώσεις και να δώσεις λύσεις σε όλους τους τομείς και διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου! Παλιά λάθη διορθώνονται!


Παρθένος:
Μην σε πιάνει απαισιοδοξία. Κινήσου και δράσε παρασκηνιακά για να πετύχεις ότι επιθυμείς!


Ζυγός:
Διόρθωσε παλιές προβληματικές φιλικές σχέσεις, με όπλο την επικοινωνία. Κατέκτησε τις προσδοκίες σου και τα εφικτά όνειρα σου!


Σκορπιός:
Ωφέλιμες συμφωνίες και συζητήσεις στην καριέρα που βελτιώνουν την εικόνα σου αλλά σου δίνουν και ευκαιρίες για εδραίωση!

Τοξότης: Ταξίδια, επαφές και μετακινήσεις θα σου δώσουν αυτό που θες, προκειμένου να πετύχεις στόχους υψηλούς!


Αιγόκερως:
Είσαι συνειδητοποιημένος στην ερωτική σου ζωή και έχεις την πειθώ και την δύναμη να πετύχεις αυτό που θες. Καλή εποχή για οικονομικές συμφωνίες ή κινήσεις!


Υδροχόος:
Διορθώνονται κακοτοπιές στη συντροφική ζωή μέσα από ουσιαστική συζήτηση. Καλή εποχή για νέες ωφέλιμες συνεργασίες!

Ιχθύς: Απέδειξε την αξία σου στον εργασιακό τομέα, ξεκίνησε διατροφή και γενικά ανανέωσε την καθημερινότητα σου, τώρα που θα σου δοθούν ευκαιρίες!

Αξιολόγηση
3,23 βαθμολογία
13 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.