Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τρίγωνο Άρη με Πλούτωνα 25/2: Ώρα για... Τόλμη και Γοητεία

Πάθος, σεξουαλικότητα, επιτυχία και οικονομική εύνοια, έρχονται! Δες πως θα σε ευνοήσει το καυτό και δυναμικό Τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 25/2…

Τρίγωνο Άρη με Πλούτωνα 25/2: Ώρα για... Τόλμη και Γοητεία

Το Γήινο Τρίγωνο του Άρη από το Ζώδιο του Ταύρου και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φέρνει πάθη, γοητεία, επίτευξη στόχων και επιθυμιών, δυναμισμό αλλά και χρήμα, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021!

Απολαμβάνουμε ερωτισμό, σεξουαλικότητα, δυναμικότητα, εκπλήρωση οικονομικών στόχων, εσωτερική ενέργεια, θέληση, ισχυρή αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα!

Επίσης, θα έρθουν ανομολόγητα πάθη και μοιραίοι απωθημένοι έρωτες, που τώρα θα φανερωθούν, ερωτικοί στόχοι να γίνονται πράξη και βαθιές επιθυμίες πραγματοποιούνται!

Στις διεκδικήσεις μας, θα κινούμαστε με δράση και αποτελεσματικότητα, ύστερα από ιδιαίτερα ωφέλιμες αποκαλύψεις, που θα μας οδηγήσουν ακριβώς εκεί που επιθυμούμε!

Ευνοούνται κυρίως τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) αλλά και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) και ιδιαίτερα εκείνοι των αρχών του 3ου δεκαημέρου.

 

Θα φέρει το Τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα, ένα μεγάλο παθιασμένο έρωτα στην ζωή σου;

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724


 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ
Με ευκολία τώρα, εκπληρώνονται οικονομικοί στόχοι, αλλά και αισθηματικές επιθυμίες που θα σου δώσουν σιγουριά! Πάθος, αισθησιασμός και σταθερότητα, σου δίνουν χαρά! 

 

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι γοητευτικός, γεμάτος δυναμικότητα, ερωτισμό και παθιασμένη προσωπικότητα και απολαμβάνεις καυτές στιγμές! Η αποφασιστικότητα σου, η διορατικότητα και η ενέργεια σου, σε ωθούν σε πραγματοποίηση ερωτικών και οικονομικών στόχων!


ΔΙΔΥΜΟΣ
Ακολούθησε άφοβα την διαίσθηση και την διορατικότητα σου! Απόλαυσε έναν παρασκηνιακό έρωτα που σε συναρπάζει και νιώσε πάλι δυνατός και σίγουρος!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έρχεται πάθος μέσα από φιλικό σου περιβάλλον, είτε με μία νέα γνωριμία, είτε με μία φιλία που μετατρέπεται σε παθιασμένο έρωτα. Επιπλέον οι φιλικές σου σχέσεις ενδυναμώνονται και ένα μεγάλο όνειρο πραγματοποιείται!

 

ΛΕΩΝ
Η καριέρα σου, αλλά και η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνονται σημαντικά, αφού ανταμείβεσαι για τις προσπάθειες σου! Έρωτας μέσα από τη δουλειά, είναι πιθανός τώρα, όπως και μία αύξηση! 

 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απολαμβάνεις καινούργιες ερωτικές εμπειρίες, νέες γνωριμίες και ευχάριστες συζητήσεις! Είσαι γεμάτος σιγουριά, δυναμικότητα και αισιοδοξία, απέναντι στους στόχους σου και το πάθος σου «χτυπάει κόκκινο»!  


 

ΖΥΓΟΣ
Θετικές θα είναι οι οικονομικές σου εξελίξεις, αλλά επιπλέον απολαμβάνεις σεξουαλικότητα, γοητεία, καυτές στιγμές και πάθος! Πραγματοποιείς βαθιές επιθυμίες!


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η συντροφική σου ζωή βελτιώνεται με καυτές στιγμές, πάθος και επίτευξη στόχων, με το ταίρι σου ή με νέες ερωτικές μοιραίες γνωριμίες!ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε χαρακτηρίζουν αποτελεσματικότητα, δυναμισμός και δράση στην εργασία σου και σε οδηγούν στην επιτυχία!  Έρωτας μέσα από εργασία, είναι πιθανός τώρα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις άπειρες κατακτήσεις, θαυμαστές, φλερτ και οι ερωτικές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη! Πάθος, ερωτισμός και λάμψη, χαρακτηρίζουν την τωρινή περίοδο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχεις βελτίωση οικογενειακών σχέσεων και εύνοια σε θέματα σπιτιού! Το παρελθόν επιστρέφει σε σένα, με τον παθιασμένο τρόπο!

 

ΙΧΘΥΣ
Έρχονται νέες ερωτικές και γοητευτικές γνωριμίες! Καυτά μηνύματα, τηλεφωνήματα και συζητήσεις, θα έχεις!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3,5 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.