Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή με Ποσειδώνα 14/11: Εύνοια στις επαφές με το παρελθόν!

Το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα, έρχεται στις 14/11 για να μας δώσει αισιοδοξία και ελπίδα, ιδιαίτερα για παρελθοντικά ζητήματα!

Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή με Ποσειδώνα 14/11: Εύνοια στις επαφές με το παρελθόν!

Το Τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή στον Σκορπιό και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες, την Πέμπτη στις 14 Νοεμβρίου 2019, μας προσφέρει τη δυνατότητα να επεκταθούμε μέσω της επικοινωνιακής οδού, να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα ότι συμβαίνει, να κοινωνικοποιηθούμε, να κάνει ευκολότερες τις μετακινήσεις μας και πιο καλοπροαίρετες τις συζητήσεις μας!

Η επικοινωνιακή αυτή εύνοια, αφορά κυρίως επαφές, μηνύματα, ειδήσεις και συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν και θα έχουμε ευκαιρίες να κάνουμε τα όνειρα που τα αφορούν, πραγματικότητα!

Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που ευνοούνται είναι της Γης και του Νερού, ιδίως του 2ου δεκαημέρου.

 

Οι ερωτικές επιστροφές των ημερών, αφορούν το προσωπικό σου ωροσκόπιο; Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754!
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Ο οικονομικός και ο ερωτικός τομέας είναι ιδιαίτερα ευνοημένοι! Επιπλέον, μια παλιά ερωτική ιστορία, επανέρχεται στην ζωή σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η συντροφική ζωή βελτιώνεται επικοινωνιακά και πιθανόν να υπάρξει και κάποια ερωτική επιστροφή από το παρελθόν.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι ευκαιρίες στην εργασία σου για επιτυχία είναι πολλές, όπως και για να διορθώσεις θέματα ομορφιάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα υπάρξουν ερωτικές επιτυχίες και ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σου κι αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία επιστροφή από το ερωτικό σου παρελθόν.

 

ΛΕΩΝ
Έρχεσαι πιο κοντά στην οικογένεια, μέσα από επικοινωνία και επαφές, αλλά και με ένα άτομο από το παρελθόν σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχεις ειδήσεις και νέα που σε χαροποιούν και ίσως αφορούν το παρελθόν σου! Μέσω της επικοινωνίας μπορείς να κερδίσεις πολλά.  

 

ΖΥΓΟΣ
Ο οικονομικός τομέας μπορεί τώρα να βελτιωθεί, αρκεί να αρπάξεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται, όπως και ο ερωτικός, ιδίως αν σε απασχολεί το παρελθόν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκμεταλλεύσου το αυξημένο σου επικοινωνιακό ταλέντο και θα έχεις πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς! Το παρελθόν σου ξαναχτυπάει την πόρτα και αυτό σε χαροποιεί, ιδιαίτερα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιτέλους ηρεμείς ψυχικά και συναισθηματικά και τα βρίσκεις με τον εαυτό σου. Το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει και μάλιστα παρασκηνιακά!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επικοινωνία σου με φίλους είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική και ίσως υπάρξει και επανένωση με ένα φίλο, που είχατε απομακρυνθεί!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα υπάρξουν ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία αλλά και για να διορθώσεις παλαιά επαγγελματικά σφάλματα.

 

ΙΧΘΥΣ
Άρπαξε ευκαιρίες στην κοινωνική σου ζωή, χρησιμοποιώντας το επικοινωνιακό σου χάρισμα! Αν έχεις τη δυνατότητα, ταξίδεψε και τόλμησε να πλησιάσεις και άτομα από το παρελθόν σου!

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.