Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα 21/10: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πως θα μας επηρεάσει το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 21/10; Δες τις προβλέψεις της Χριστίνας Τανταλίδου...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα 21/10: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

H Αφροδίτη ταξιδεύει στο ζώδιο της Παρθένου και αστρολογικά θεωρείται ότι είναι σε πτώση, δηλαδή δεν μπορεί να εκφράσει την θηλυκή της ενέργεια με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο. Έτσι είναι περισσότερο μαζεμένη, συντηρητική και χάνει την λάμψη της , γιατί εστιάζει περισσότερο στην πρακτική πλευρά της ζωής και στην καθημερινότητα. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο όμως τακτοποιούμε τις «εμμονές» μας, οργανώνουμε τα θέλω μας και αποχαιρετάμε ο,τιδήποτε δυσλειτουργικό και ατελές μέσα στην προσωπική μας ζωή.

Ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω και πλέον σε ορθή φορά και καταστρέφει μα την ίδια στιγμή αναδομεί ότι πρέπει να χτιστεί ξανά και αυτό έχει να κάνει με τις αντιθέσεις που ζούνε μέσα μας. Ο πλούτωνας στον Αιγόκερω θέλει να αλλάξει τα κλισέ μας, να χτυπήσει το παλαιομοδίτικο στυλ μας και μας βάζει σε μια διαδικασία εσωτερικής πάλης, καθώς παλεύουμε με τις δικές μας ανασφάλειες και ταμπού. Όμως ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θέλει να μεταμορφώσει το μοτίβο των ερωτικών σχέσεων μας και για αυτό τώρα προχωρώντας προς το 2021 βλέπουμε πολλούς χωρισμούς και ρήξεις σε μακροχρόνιες σχέσεις.

Στις 21 Οκτωβρίου 2020 η Αφροδίτη από την Παρθένο θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα στη όψη του τριγώνου, μια θετική όψη όψη που όμως δεν σε εξελίσσει γιατί τα φέρνει όλα στα πόδια σου και χωρίς καμιά προσπάθεια. Έτσι περιμένουμε αυτές τις μέρες να υπάρξουν ευκαιρίες αναγέννησης τελειωμένων σχέσεων αλλά και δυνατότητα νέων γνωριμιών με άτομα που έχουν εξουσία και κύρος μια που βελτιώνεται η προσωπική μας ζωή.

Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της γης, Ταύροι , Παρθένοι, Αιγόκεροι αλλά και τα ζώδια του νερού Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του γ΄δεκαημέρου.
Μάθε τώρα όλα τα μυστικά του αστρολογικού σου χάρτη!

Κάλεσε 14724!

 

Πάμε να δούμε τα ζώδια, διαβάστε και τον ωροσκόπο σας. 

Κριός

Η θετική όψη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη θα σας ξεκουράσει από μια δύσκολη επαγγελματική πραγματικότητα και θα μπορέσετε να φλερτάρετε και να προχωρήσετε μια γνωριμία με άτομο που συνεργάζεστε. Σχέση με άτομο που έχει κύρος και δύναμη και μπορεί να σας υποστηρίξει και σε επαγγελματικά θέματα.


Ταύρος

Η θετική όψη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη ανοίγει την πόρτα σε διαφορετικούς κόσμους και αλλάζει η ψυχολογία σας με αποτέλεσμα να γίνεστε πιο δεκτικοί σε ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Ερωτική σχέση από απόσταση, φλερτ και επαγγελματικά ταξίδια που κρύβουν εκπλήξεις.

Δίδυμος

Η θετική όψη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη θα αναπτύξει γρήγορα τα συναισθήματα οικειότητας με το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε σχέση, καθώς φεύγουν εμπόδια που μπλόκαραν την ένωση σας.

Καρκίνος

Η θετική όψη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να επανασυνδεθείτε με το άτομο που σας έχει πιθανόν πληγώσει στο παρελθόν ή να προχωρήσετε προς μια νέα κατεύθυνση που θα σας ανανεώσει.


Λέων

Η θετική όψη του Πλούτωνα με τη Αφροδίτη ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας, καθώς επικοινωνείτε με άτομο που δείχνει λατρεία προς το άτομο σας και είναι στο χέρι σας να δείτε τα καλά που εισπράττετε χωρίς να χρειαστεί να αποδείξετε την αξία σας.


Παρθένος

Η θετική όψη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη φέρνει στο πιάτο και χωρίς καμία προσπάθεια από μέρους σας, μια σχέση που θα σας αναζωογονήσει, αλλά και μπορεί σταδιακά να σας μεταμορφώσει. Αφεθείτε να ζήσετε εμπειρίες που δεν έχετε γευτεί.


Ζυγός

Η θετική όψη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη θα σας ηρεμήσει, καθώς έχετε βρει νέο κρυφό ερωτικό καταφύγιο που σας βγάζει από τα προβλήματα και νιώθετε πως συναισθηματικά ξυπνάτε και πάλι. Αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας, αφήνεστε στο τώρα.


Σκορπιός

Η θετική όψη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη θα επουλώσει πληγές, καθώς λαμβάνετε μηνύματα ερωτικού ενδιαφέροντος από το άτομο που σας είχε πληγώσει και παίρνετε τα πάνω σας. Δείτε ότι έχετε τη δύναμη να επιβάλλετε τα όρια σας.


Τοξότης

Η θετική όψη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη θα σας δικαιώσει, καθώς γίνεστε το κέντρο του κόσμου του αγαπημένου σας προσωπου και θα δείτε ότι επηρεάζετε τη σκέψη του αλλά και την ψυχολογία του. Γνωριμία με άτομο κύρους.


Αιγόκερως

Η θετική όψη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη φέρνει ευχάριστες γνωριμίες εκτός του κύκλους σας και η προσωπική επαφή με άτομο που σας εξιτάρει θα αλλάξει την ψυχολογία σας. Αφεθείτε στο διαφορετικό.


Υδροχόος

Η θετική όψη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη σας βγάζει από την μαυρίλα της εποχής και μπορείτε να χαλαρώσετε καθώς η καθημερινότητα σας κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Φλερτάρετε ακόμα και μέσα στον εργασιακό χώρο.Ιχθύες

Η θετική όψη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη θα σας επιτρέψει να σκέφτεστε αισιόδοξα, καθώς θα νιώσετε πως προχωράει η σχέση σας με ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου. Επιλέγετε έρωτα και όχι φιλία με αποτέλεσμα να δικαιωθείτε στο μέλλον.

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
2,88 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις