Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τρίγωνο Αφροδίτης με Κρόνο 4/4: Σιγουριά σε Έρωτα και Χρήμα

Στις 4/4, το Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σταθεροποιεί τον έρωτα, αλλά και τα οικονομικά μας! Δες την πρόβλεψη σου...

Τρίγωνο Αφροδίτης με Κρόνο 4/4: Σιγουριά σε Έρωτα και Χρήμα

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, σχηματίζει ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό Τρίγωνο, το Σάββατο 4 Απριλίου 2020, με τον Κρόνο στον Υδροχόο!

Ώρα να κοιτάξουμε τον έρωτα σε βάθος και σε ουσία, να πάρουμε σημαντικές ωφέλιμες αποφάσεις για τα αισθηματικά μας, αλλά και για τα οικονομικά μας  και  να καταφέρουμε έτσι, να βάλουμε γερές βάσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, τις οποίες θα αντιμετωπίσουμε με εντιμότητα και σύνεση!

Η σκέψη, η λογική, το μέτρο και η ωριμότητα σε έρωτα και χρήμα, θα φέρει μόνιμα τα αποτελέσματα που επιθυμούμε!


Ιδίως αν έχουμε Ζώδιο ή Ωροσκόπο της Φωτιάς ή του Αέρα του 1ου δεκαημέρου, καταφέρνουμε να προσγειωθούμε, να συνετιστούμε, να σκεφτούμε λογικά και να σταθεροποιήσουμε την ερωτική μας ζωή και να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας!  


Θα έχεις αυτό που θες στον Έρωτα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου;

Στείλε τώρα ΕΡΩΤΑΣ3 & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724!
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Βελτίωση ουσιαστική σε κοινωνικές σχέσεις, επαφές, μετακινήσεις, αλλά και σχέσεις με αδέρφια ή συγγενείς! Στόχοι και ιδέες υλοποιούνται!


ΤΑΥΡΟΣ: Έρχεται ουσιαστική οικονομική εύνοια, λόγω της δικής σου σωστής διαχείρισης. Επιπλέον, μπορείς να περιμένεις σταθεροποίηση της συναισθηματικής σου ζωής και ουσιαστικές επιθυμίες να εκπληρώνονται!


ΔΙΔΥΜΟΣ: 
Ήρθε η ώρα διαπροσωπικές σχέσεις, προσωπικές υποθέσεις αλλά κυρίως ο ερωτικός και ο οικονομικός τομέας, να σταθεροποιηθούν και να βελτιωθούν σημαντικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κλείνεις επιτέλους παλιές πληγές του παρελθόντος, ξεπερνάς άγχη και φοβίες και ανανεώνεσαι συναισθηματικά!  


ΛΕΩΝ: 
Ο φιλικός τομέας ενισχύεται σημαντικά αλλά και σε βοηθά έμπρακτα στην διεκδίκηση των στόχων σου ή των ονείρων σου! Σκέφτεσαι λογικά, αλλά και με διάθεση προσωπικής ανανέωσης!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ήρθε η ώρα να σταθεροποιηθείς στο τομέα της καριέρας, λόγω του καλού κοινωνικού σου στάτους, των μακροχρόνιων προσπαθειών σου, του γοήτρου σου και της αξίας σου!


ΖΥΓΟΣ: 
Καταφέρνεις να είσαι αισιόδοξος, αλλά και ταυτόχρονα λογικός, πετυχαίνοντας έτσι πολλούς από τους υψηλούς στόχους σου, κυρίως μέσα από επικοινωνίες! 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ερωτικός και οικονομικός τομέας βελτιώνονται ακριβώς έτσι όπως επιθυμείς! Πραγματοποιείς μία μεγάλη βαθιά και ουσιαστική επιθυμία και ανεβάζεις ποιοτικά την σεξουαλική σου ζωή!


ΤΟΞΟΤΗΣ: 
Συντροφικότητα, σιγουριά και σταθεροποίηση των ερωτικών σου, θα έχεις!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 
Εύνοια θα υπάρξει στο εργασιακό περιβάλλον και θα αποκτήσεις επαγγελματική σιγουριά, χάρη στην απόδοση σου! 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Ερωτική καθημερινότητα ρομαντική, παθιασμένη αλλά και σταθερή, θα χαρακτηρίσει την ζωή σου! 


ΙΧΘΥΣ: Η οικογένεια και το σπίτι θα έχουν εύνοια και θετικές ουσιαστικές εξελίξεις και μάλιστα, θα καταφέρεις να διορθώσεις ένα ζήτημα από το παρελθόν!


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,79 βαθμολογία
14 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.