Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τρίγωνο Αφροδίτης με Ανάδρομο Άρη 29/9 : Η Γιορτή του Έρωτα

Διάβασε τις προβλέψεις σου, σύμφωνα με την επιρροή Τριγώνου Αφροδίτης-Άρη στις 29/9…

Τρίγωνο Αφροδίτης με Ανάδρομο Άρη 29/9 : Η Γιορτή του Έρωτα

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2020, η Αφροδίτη στον Λέοντα και ο Άρης στον Κριός, φαινομενικά Ανάδρομος, συνεργάζονται με όψη Τριγώνου και επιτέλους τα πάθη και τα αισθήματα, εκφράζονται και εκπληρώνονται, ακόμα και για έρωτες του παρελθόντος!

Αφυπνίζεται το ένστικτο του πάθους και διεκδικούμε επιθυμίες, με φλόγα και συναίσθημα! 

Πολλοί θα ομολογήσουν  τον έρωτα τους και θα έχουν ανταπόκριση και μάλιστα με τον πιο καυτό τρόπο! 

Σεξουαλική ορμή ,φουλ συναίσθημα, ερωτικό ταλέντο αλλά και οικονομική εύνοια, μας φέρνουν πολύ κοντά στα όνειρα και τους στόχους μας!  

Οι πιο τυχεροί είναι τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου.


Θα βελτιωθεί η ερωτική σου ζωή το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη; 
Στείλε ΑΝ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724 !ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ: Είσαι ακαταμάχητος, ερωτεύσιμος, παθιασμένος, αισθησιακός και απόλυτα τυχερός ερωτικά! Είτε είσαι με κάποιον, είτε είσαι ελεύθερος, η τύχη σου στον έρωτα θα πραγματοποιήσει μία μεγάλη σου επιθυμία!


ΤΑΥΡΟΣ: 
Το παρελθόν επιστρέφει παθιασμένο και ίσως η επανασύνδεση είναι κοντά! Επιπλέον οικογενειακές χαρές έρχονται!


ΔΙΔΥΜΟΣ: 
Οι επαφές, οι συναντήσεις σου, οι βόλτες σου, το τηλέφωνο σου, οι συζητήσεις σου, θα αποκτήσουν έναν απόλυτα ερωτικό, παθιασμένο και συναισθηματικό χαρακτήρα! Έρχονται καλά νέα και ευχάριστες συναντήσεις! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Συναίσθημα, χρήμα και σεξ! Ναι, θα έχεις ευκαιρία να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή τώρα, να την γεμίσεις με πάθος και ίσως, να κάνεις ένα μεγάλο σοβαρό βήμα, πραγματοποιώντας μία μεγάλη επιθυμία σου!


ΛΕΩΝ: 
Είσαι απόλυτα γοητευτικός και ερωτικός και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Οι ερωτικές επιθυμίες πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη, χωρίς καν να προσπαθήσεις! Το κέρδος και η τύχη που θα έχεις στον έρωτα, θα τα έχεις και στα οικονομικά!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Πέταξε από πάνω σου αυτά που σε βαραίνουν, αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος και ετοιμάσου για απαγορευμένες ή απλά παρασκηνιακές ερωτικές καταστάσεις. Άκου αυτήν την διαίσθηση σου σε έρωτα και χρήμα!  


ΖΥΓΟΣ: 
Οι φίλοι σε στηρίζουν και σου δίνουν δύναμη να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις τα όνειρα σου! Ίσως ένα μεγάλο ερωτικό όνειρο πραγματοποιείται ή μία φιλία μετατρέπεται σε έρωτα! 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 
Ναι, μία επαγγελματική σχέση ίσως αποδειχτεί ότι μπορεί να μετατραπεί έρωτα! Επιπλέον η δυναμικότητα και η καλή κοινωνική σου εικόνα, φέρνει επιτυχία στην καριέρα! 


ΤΟΞΟΤΗΣ: 
Έρχονται νέες ερωτικές παθιασμένες γνωριμίες, ταξίδια και βόλτες, κατακτήσεις, διασκέδαση και μηνύματα ερωτικά είναι μέσα στο πρόγραμμα!  Ήρθε η πιο αισιόδοξη και τυχερή περίοδος! 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρχονται καυτές στιγμές και άπλετο πάθος στον έρωτα! Επιπλέον εύνοια συναισθηματική αλλά και οικονομική μπορείς να περιμένεις! 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Αν είσαι δεσμευμένος, αναθερμαίνεις την σχέση σου με τον άνθρωπο σου ή κάνετε μαζί ένα μεγάλο βήμα για την σχέση σας!  Αν είναι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία συναρπαστική νέα παθιασμένη γνωριμία που μπορεί να οδηγηθεί σε ένα μεγάλο έρωτα. 


ΙΧΘΥΣ: Η ανανεωμένη σου εμφάνιση, ο ερωτισμός που αποπνέεις και η γοητεία, θα φέρει πολλές ευκαιρίες στα πόδια σου! Επιπλέον τύχη και εύνοια στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις!   

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,75 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.