Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης Μάιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις μηνιαίες προβλέψεις του Κριού για τον Μάιο 2018. Δες τι προβλέπει για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο μηνιαίο ωροσκόπιο

Τοξότης Μάιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας σας βοηθά να υπερασπιστείτε καλύτερα τον εαυτό σας σε όλους τους τομείς. Φροντίστε να λειτουργήσετε με μέτρο και να μην αφήσετε να φανούν κάποιες αδυναμίες σας. Ταξίδια και μετακινήσεις πρέπει να πραγματοποιηθούν στο πρώτο δεκαπενθήμερο, καθώς τότε, είστε πιο τυχεροί και πιο αναπόσπαστοι στις προσπάθειες και στις επιδιώξεις σας. Στα οικονομικά σας αλλάξτε τακτική και προσπαθήστε να εξισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας. Κάποιες σχετικές υποθέσεις σας θα αποδειχτούν πιο εύκολες στη διευθέτησή τους από όσο υπολογίζατε και όσο φοβόσαστε. Το τελευταίο δεκαήμερο θα δώσετε προσοχή στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και θα προσπαθήσετε να κατευνάσετε την ένταση που σας ταλαιπωρεί. Εδώ πρέπει να κάνετε πρόσκαιρες υποχωρήσεις για να μην υποχρεωθείτε αργότερα σε δύσκολες επιλογές.Μηνιαίες Προβλέψεις για άλλο ζώδιο Δες εδώ<<Ο Κώστας Λεφάκης σου δίνει άμεσα τις προβλέψεις σου εδώ και τώρα!

Μάθε τα πάντα για τον Μάιο 2018 από το πιο διάσημο αστρολόγο της Ελλάδας

Κάλεσε στο 14994  ή στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,75 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.