Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για το ζώδιο του Τοξότη από τον διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 και για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Τοξότης Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Η ψυχική σας κατάσταση δεν προβλέπεται σπουδαία κατά τη διάρκεια του φετινού Ιουλίου. Αφορμή για αυτό είναι οι δύο εκλείψεις που συμβαίνουν, με συνέπεια να κάνετε λάθη που θα έχουν αντίκτυπο κυρίως στον οικονομικό τομέα, ο οποίος συνεχίζει να είναι αρκετά συρικνωμένος. Παρόλο που θέλετε να ξεφύγετε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και παρά τις μικρές ευκαιρίες που δεν θα λείψουν, το κλίμα που θα επικρατήσει θα σας διατηρήσει στρατευμένους σε καθήκοντα και σε διαχείριση ευθυνών. Βέβαια ο Άρης στον Λέοντα βοηθά αρκετά την υλοποίηση ενός σκοπού, την επιτυχία ενός στόχου και την πραγματοποίηση ενός ενδιαφέροντος ταξιδιού. Κερδίζοντας όμως εδώ, χάνετε κάπου αλλού κάτι άλλο. Σταθμίστε λοιπόν τις καταστάσεις και επιλέξτε ανάλογα!O Κώστας Λεφάκης προβλέπει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Σένα! 

Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 και την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Μάθε τα πάντα για το μέλλον σου με απόλυτη ακρίβεια και ημερομηνίες! Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,29 βαθμολογία
14 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.