Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά του Τοξότη ως το τέλος του 2018; δες στο άρθρο προβλέψεων της Αθηνάς Βαγενά 

Τοξότης Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Ξεκινά ένα σημαντικό δίμηνο για τον τομέα των σχέσεών σας αφού καλωσορίζετε τον Δία στο δικό σας ζώδιο (στις 8/11) όπου για έναν  ολόκληρο χρόνο θα ανανεώσει ποικιλοτρόπως τη ζωή σας. Την εύνοια του θα την δεχθείτε ως  τις 23/12 οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου όπου μπορείτε πραγματικά να ανοιχτείτε σε μία νέα γνωριμία / σχέση που θα σας κάνει να βρείτε και πάλι το χαμόγελό σας. 

Οι αναθεωρήσεις, οι δεύτερες σκέψεις, τα λόγια ενθουσιασμού που λίγο μετά αναιρούνται θα είναι βασικό χαρακτηριστικό αυτού του διμήνου για το 1ο και το 2ο δεκαήμερο του Τοξότη, αφού ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο το διάστημα από τις 16/11 ως την 1Δεκεμβρίου! Δεν θα λείψουν και οι επαφές σας με άτομα του παρελθόντος σας, όμως μία επανασύνδεση μπορεί να γίνει επιπόλαια και μετά να αλλάξετε γνώμη.


Το 2ο Δεκαήμερο του Τοξότη είναι σημαντικό να αποφύγετε σε αυτό το δίμηνο της χρονιάς τα μπερδέματα αλλά και τα διλήμματα στην αισθηματική σας ζωή.  Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 7/12 στο δικό σας ζώδιο, πυροδοτεί νέα ξεκινήματα σχέσεων , τα οποία όμως θα σας μπερδέψουν και θα σας προκαλέσουν συγχύσεις, μην βιαστείτε λοιπόν να κρίνετε καταστάσεις!


Πιο κερδισμένοι αυτό το δίμηνο θα είστε από τα αισθηματικά σας οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου... Επιθυμίες του παρελθόντος ικανοποιούνται, σχέδια που είχαν μείνει στην μέση εκπληρώνονται, ενώ ο έρωτας για μία ακόμα φορά σας αποδεικνύει είναι ανατρεπτικός, σαρωτικός, φέρνοντας στη ζωή σας τις μεγάλες αλλαγές. 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,2 βαθμολογία
5 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.