Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

Μάθε τώρα την πρόβλεψη Τοξότη για το 2016 από την Χ.Τανταλίδου

Τοξότης 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

 Της Χριστίνας Τανταλίδου << 

 

"Παίζοντας στην κεντρική σκηνή"


Το  2016, μια χρονιά αφιερωμένη αρχικά στην εικόνα σας, στο κυνήγι των προσωπικών σας φιλοδοξιών και στην κοινωνική  καταξίωση.  


Μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου ο δικός σας Δίας είναι στην Παρθένο , δηλαδή στον δέκατο ηλιακό σας οίκο που σημαίνει ότι α) θωρακίζετε τις «αδυναμίες» σας   β) αποκαλύπτετε τα δυνατά σημεία σας και  γ) ετοιμάζεστε για την διάκριση.  Με τον Δία κοντά στο μεσουράνημα σας έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε σε θέματα καριέρας , να κάνετε συμμάχους τα άτομα που μέχρι τώρα δήλωναν αντίπαλοι σας και να κερδίσετε την πρώτη θέση.  Από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και με την μετακίνηση του Δία στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ζυγό , βάζετε άλλες προτεραιότητες , απελευθερώνεστε από τα κοινωνικά δεσμά και το σκληρό παιχνίδι του ανταγωνισμού, αποζητώντας την ομάδα και όχι την αρχηγία.  Αλλάζετε στάση, πλησιάζετε τους ανθρώπους που φαίνεται ότι έχετε κοινά σημεία, δημιουργώντας ένα ισχυρό κύκλο χωρίς αδύναμους κρίκους.


 Με τον Κρόνο στο ζώδιο σας , αισθάνεστε ότι μπήκατε στο στόχαστρο μην μπορώντας να ξεφύγετε από υποχρεώσεις  και να δηλώσετε εν οίδα ότι ουδέν οίδα. Ανικανοποίητοι από τη φύση σας, παιδεύεστε όταν πρέπει να ακολουθείτε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, διατηρώντας τα προσχήματα και χωρίς να βλέπετε την έξοδο κινδύνου. Ο Κρόνος όμως πλέον είναι η πραγματικότητα σας και πρέπει να δείξετε το ώριμο πρόσωπο σας , κάνοντας το καθήκον σας. Κατά την πραγμάτωση των σχεδίων σας θα συναντήσετε δυσκολίες, εμπόδια αλλά έτσι μόνο θα μπορέσετε να «φτιάξετε» χαρακτήρα και θα πετύχετε τους στόχους σας. 


Ο Ποσειδώνας κοντράρει την ιδιοσυγκρασία σας , επηρεάζει  τους εκπροσώπους α΄ και αρχές β΄ δεκαημέρου , αγγίζοντας περίεργα την καρδιά σας και αρχίζετε τις θυσίες , προδίδοντας τον εαυτό σας. Συνειδητοποιείται ότι το στενό σας περιβάλλον αναζητά την παρουσία σας και δεν μπορείτε να φέρεστε ως απλός γνωστός. Έρχεστε πιο κοντά στην οικογένεια , συμμαζεύεστε. 
 


Τα Φεγγάρια του 2016 και η επιρροή τους στον Τοξότη

• Στις 9 Μαρτίου  η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Ιχθύ, χτυπάει το καμπανάκι ώστε να σταματήσετε τις άσκοπες επαναστάσεις και να επαναφέρετε το γλυκό οικογενειακό κλίμα. Μην αναζητάτε την μοναξιά.  


• Στις 20 Ιουνίου  η Πανσέληνος στο ζώδιο σας επηρεάζει τις αισθηματικές σχέσεις σας, νιώθετε ότι πνίγεστε και σκέφτεστε να δραπετεύσετε από την καταπίεση και να προχωρήσετε σε έναν «τίμιο» συμβιβασμό. Μπορείτε να τα καταφέρετε;


Υπενθύμιση : από 8 Ιανουαρίου έως τις 8 Μαΐου ο πλανήτης Δίας φαινομενικά ανάδρομος ( 24η μοίρα έως 14η μοίρα στο ζώδιο της Παρθένου ) για να συζητάτε τα σχέδια σας, να βάζετε-βγάζετε όρους, επαναπροσδιορίζοντας τη θέση σας και  διστάζετε να λάβετε κρίσιμες αποφάσεις. Έχετε χρόνο να παίξετε με το παιχνίδι εξουσίας , αλλά παιδεύεστε καθώς φαντάζει αρκετά «βρώμικο» στα μάτια σας και δεν θέλετε να απομακρυνθείτε από τις προσωπικές σας αρχές.    Καλή χρονιά

Χριστίνα Τανταλίδου

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.