Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου 2016 από τον Χρήστο Άρχο

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2016 για όλα τα ζώδια από τον αστρολόγο μας Χρήστο Άρχο

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου 2016  από τον Χρήστο Άρχο

Είναι λίγοι οι μήνες σε μία χρόνια που τόσο εύκολα μας δίνουν το δώρο της αλλαγής και της ουσιαστικής επανάστασης στη ζωή μας. Ο μήνας Απρίλιος ανήκει στους  μήνες που μας δίνουν  τη δυνατότητα να βρούμε αυτό που πραγματικά ζητάμε, αλλάζοντας όλα αυτά που μας ενοχλούν.


Πόσοι από εμάς όμως είμαστε πραγματικά έτοιμοι να αλλάξουμε;  Οι  περισσότεροι έχουμε μάθει να αγκαλιάζουμε τα βάσανα μας και να μένουμε στο πόνο και στη θλίψη. Πόσο δύσκολο είναι να ξεμάθουμε από όλα αυτά που μας προκαλούν δυστυχία. Πολλές φορές η αλλαγή σημαίνει θάνατος και έχουμε τόσο φόβο να πεθάνει κάτι στην κοινωνίας μας. Αν δεν πεθάνει όμως αυτό το κομμάτι του εαυτού μας που μας πονάει και μας σέρνει στη δυστυχία πως θα μπορέσουμε να αλλάξουμε πως θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τη ζωή μας;

Το συνηθισμένο είναι και το βολικό και αυτό που αποδεχόμαστε, οδηγούμε τον εαυτό μας σε μαρτύρια μόνο και μόνο γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος αγάπης που έχουμε μάθει να δίνουμε στον εαυτό μας. Ας κάνουμε όμως αγαπητοί μου φίλοι μία επανάσταση και ας αλλάξουμε επιτέλους ριζικά όλα αυτά που μας κρατάνε πίσω.

Εύκολες κουβέντες θα λέτε τώρα ότι λέω,  αλλά αν δεν προσπαθήσουμε τώρα,  πότε θα το κάνουμε αγαπητοί μου αναγνώστες; Έχουμε μία ζωή και κανείς δεν μας εγγυάται κάτι για την επόμενη,  αντί για μαστίγιο ας προσφέρουμε αγάπη και όταν η ζωή μας πονά περισσότερο από όσο αξίζουμε ας ανταποκριθούμε με ένα χαμόγελο και πιάνοντας από τα χέρια το βιβλίο της ζωής μας ας του αλλάξουμε αυτό το μήνα τη σελίδα, ας πάμε όλοι μαζί στο επόμενο κεφάλαιο, μπορούμε! Σας το ορκίζομαι!


Δείτε τις Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2016 για όλα τα ζώδια! Σας προτείνω να κοιτάξετε πρώτα τον ωροσκόπο σας και να του δώσετε μεγαλύτερη σημασία

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2016 για τον Κριό

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2016 για τον Ταύρο

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2016 για τον Δίδυμο

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2016 για τον Καρκίνο

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2016 για τον Λέοντα

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2016 για τον Παρθένο

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2016 για τον Ζυγό

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2016 για τον Σκορπιό

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2016 για τον Τοξότη

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2016 για τον Αιγόκερω

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2016 για τον Υδροχόο

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2016 για τον Ιχθύ  

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
5 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.