Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Το ελιξήριο της Ενόρασης και της Αγγελικής Καθοδήγησης

Το Oroskopos.gr για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί και σου προσφέρει το μοναδικό χειροποίητο Ελιξήριο της Ενόρασης και της Αγγελικής Καθοδήγησης,  το οποίο και θα λειτουργήσει βοηθητικά για να μπορέσεις να βελτιώσεις ζωή σου !

Το ελιξήριο της Ενόρασης και της Αγγελικής Καθοδήγησης

Το ελιξήριο της Ενόρασης και της Αγγελικής Καθοδήγησης

Το Oroskopos.gr για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί και σου προσφέρει το μοναδικό χειροποίητο Ελιξήριο της Ενόρασης και της Αγγελικής Καθοδήγησης,  το οποίο και θα λειτουργήσει βοηθητικά για να μπορέσεις να βελτιώσεις ζωή σου !

Τι είναι το ελιξήριο;

Το ελιξήριο είναι μία ουσία υγρής μορφής,  με μοναδικές δυνάμεις που σε βοηθούν να θεραπεύσεις, να βελτιώσεις ή να διατηρήσεις κάτι.   Τα συστατικά του ελιξήριου είναι καθαρό νερό,οινόπνευμα, αλάτι, αιθέρια έλαια (διαφορετικά για κάθε ελιξήριο) και ενεργειακοί ζωντανοί κρύσταλλοι. Είναι ένα προϊόν υποαλλεργικό και vegan.

Το μωβ  ελιξήριο καθαρισμού των τσάκρας

Το μωβ  ελιξήριο Καθαρισμού των Τσάκρας συνδέεται με το 7ο Τσάκρα. Είναι το 2-3 δάχτυλα πάνω από το κεφάλι

 Με ποιο τρόπο θα σε βοηθήσει το ελιξήριο της Ενόρασης και της Αγγελικής Καθοδήγησης

  • Θα ενισχυθεί η διόρασή σου
  • Θα έχεις περισσότερες ψυχικές ικανότητες
  • Θα διευρυνθεί η συνειδητότητά σου
  • Θα έλκεις την καθοδήγηση από το Αγγελικό Βασίλειο

Πώς θα χρησιμοποιήσεις το  ελιξήριο της Ενόρασης και της Αγγελικής Καθοδήγησης

Μπορείς να ψεκάσεις τον χώρο σου ή το υπνοδωμάτιο ή ακόμα και το σπίτι. Μπορείς όμως να ψεκάσεις και την αύρα την δική σου ή του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει.  Μία καλή πρόταση είναι να το χρησιμοποιήσεις και στο μπάνιο σου κάνοντας 7 ψεκασμούς στο λουτρό.

Όταν ψεκάζουμε προς το σώμα μας ή προς κάποιον άλλον, ξεκινάμε από την κορυφή του κεφαλιού προς τα κάτω (προσοχή στην περιοχή των ματιών» μέχρι και τα πέλματα. Στην περιοχή του κεφαλιού ψεκάζουμε πάνω από την κορυφή του κεφαλιού προς τα πίσω και δεξιά. Αντίστοιχα ψεκάζουμε αριστερά στο ύψος των αυτιών, πάλι προς τα πίσω.

Για καθαρισμό ενός χώρου ψεκάζουμε διαδοχικά στις 4 γωνίες του δωματίου και από μια φορά στο πάτωμα, μια στο κέντρο του δωματίου και μια προς τα πάνω, στην οροφή του δωματίου, (φυσικά προσοχή μα μην πάει στα μάτια).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για καλύτερα αποτελέσματα, ψέκαζε γύρω-γύρω την αύρα σου!

 

Τιμή:  ΜΟΝΟ 24,80€

Τηλέφωνο Παραγγελίας: 210 94 72 013


Έξοδα Αποστολής Δωρεάν για αγορές άνω των 40€ από το Oroskopos Shop. Για αγορές μικρότερου κόστους τα έξοδα αποστολής είναι στα 4€

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.