Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο των σχέσεων για 19-25 Ιουνίου 2017

Μία σημαντική εβδομάδα με χαρούμενες εξελίξεις για όλα τα ζώδια! Η Αθηνά Βαγενά σου δίνει τις προβλέψεις σου για 19-25 Ιουνίου 2017

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο των σχέσεων για 19-25 Ιουνίου 2017

Μία εβδομάδα με εντυπωσιακές εξελίξεις ξεκινά και σίγουρα θα έχουμε όχι μόνο να πούμε, αλλά και να δούμε πολλά ευχάριστα γεγονότα για τις ημέρες από 18-25 του μήνα!  Επιτέλους καλοκαίρι θα πούμε λοιπόν τις ημέρες που ακολουθούν, με την δημιουργικότητα, την κατάκτηση, το πάθος, το συναίσθημα αλλά και την υπερβολή να μας βοηθούν να καλύψουμε πολλά από τα κενά των περασμένων ημερών! Σήμερα θα επικεντρωθούμε στον τομέα των σχέσεων, ερωτικών, προσωπικών αλλά και επαγγελματικών, γιατί πραγματικά η εβδομάδα αυτή δίνει προοπτικές για την βελτίωση των σχέσεών μας γενικά και όπως λέει και το τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη «Ζωή που δεν μοιράζεται, είναι ζωή κλεμμένη»… Ας μοιραστούμε λοιπόν όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα και ας αφήσουμε πίσω μας κάθε πικρία!


Αυτή την εβδομάδα το καλοκαιράκι ξεκινά επίσημα, αφού στις 21 Ιουνίου – μέρα Θερινού Ηλιοστασίου- ο Ήλιος κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Καρκίνου, μαζί και με τον Ερμή (αφού πρώτα κάνει ένα εξάγωνο με Ουρανό στις 20)! Το καλοκαιράκι λοιπόν ξεκινά γεμάτο εκφραστικότητα, ζεστασιά, με την ανάγκη να εκφραστούμε και να επικοινωνήσουμε μέσα από την καρδιά μας. Τα ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα, θα νιώσουν πιο έντονα αυτή την εβδομάδα την ανάγκη να ανανεώσουν τη ζωή τους,τις σχέσεις τους, ακόμα και τις σκέψεις τους και θα τους δοθούν ευκαιρίες για να μπορέσουν να βρουν διέξοδο και να νιώσουν τρυφερά και συναισθηματικά! Λίγες μέρες μετά την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, δηλαδή στις 24 του μήνα έχουμε και τη Νέα Σελήνη του Ιουνίου η οποία και πραγματοποιείται στην 4η μοίρα του Καρκίνου, ένα νέο φεγγάρι που σταδιακά για τις επόμενες 28 μέρες θα αναμοχλεύσει σημαντικά τον συναισθηματικό μας κόσμο μέσα από ξαφνικές αλλαγές (θα αναλύσουμε το φεγγάρι στην εκπομπή της παρασκευής)


Αλλά ας ξεκινήσουμε να μιλάμε περισσότερο για τον έρωτα που σίγουροι πολλοί από τους θεατές αναμένετε να δείτε πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική σας ζωή …Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή την εβδομάδα γίνεται αρκετά πιο γενναιόδωρη φέρνοντας την εκπλήρωση ονείρων /σχεδίων αλλά και τις δυνατές ερωτικές συγκινήσεις που σίγουρα πολλοί έχουν ανάγκη να βιώσουν! Στις 20 του μήνα πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ενώ στις 24 του μήνα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα! Τα ζώδια της Γης (Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι,Σκορπιοί,Ιχθύες) που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο αλλά και στις αρχές του 3ου θα ρομαντζάρετε, θα ερωτοτροπήσετε και θα έχετε όλες τις καλές προοπτικές να το διασκεδάσετε και να ζήσετε στο φουλ την κάθε στιγμή,αρκεί και εσείς οι ίδιοι να κουνήσετε λίγο το χεράκι σας.


Η εβδομάδα ολοκληρώνει τον κύκλο της με υπερβολή , αφού ο Άρης ο πλανήτης της δράσης και της σεξουαλικότητας από την αδύναμη θέση του Καρκίνου θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον ευεργέτη Δία από το ζώδιο του Ζυγού!  Κριοί, Καρκίνοι,Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου θα υπερβείτε το σαββατοκύριακο τα όρια σου κάνοντας υπερβολές που λίγο αργότερα θα αναθεωρήσετε! Δες όλες τις προβλέψεις για το ζώδιο σου!

Για την ανάλυση των δικών σου προσωπικών προβλέψεων ...

κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΑΒ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Αξιολόγηση
3,36 βαθμολογία
33 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.