Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Το 2017 θα είναι η τυχερή σου χρονιά! Κάνε δικό σου το γούρι πέταλο της τύχης

Ένα μοναδικό γούρι δώρο για σένα αλλά και όσους αγαπάς για να έχετε μία τυχερή χρονιά!

Το 2017 θα είναι η τυχερή σου χρονιά! Κάνε δικό σου το γούρι πέταλο της τύχης

Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε μία νέα χρονιά και εμείς, η ομάδα του Oroskopos.grφροντίζουμε ώστε να είναι η δική σας καλότυχη χρονιά γεμάτη γέλιο, χαρά, έρωτα, περισσότερο χρήμα και καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές.


Εκτός από τις προβλέψεις μας που πάντα θα σας συντροφεύουν, αυτή τη χρονιά σας προσφέρουμε και ένα εκπληκτικό, ενεργειακό γούρι το οποίο και θα σας χαρίζει «Καλή Τύχη» σε όλη την πορεία του 2017!


Το Γούρι το πέταλο της Τύχης, μπορείτε να το έχετε στην τσάντα σας, στο πορτοφόλι σας, στο χώρο του σπιτιού που περνάτε τις περισσότερες ώρες … Στις δύσκολες στιγμές, κρατώντας το πέταλο της τύχης στα χέρια, τα προβλήματα θα μαλακώνουν και θα υποχωρούν!


Το πέταλο της τύχης είναι επίχρυσο, μεγέθους 2,5Χ2 με κόκκινες κορδέλες και έχει χαραγμένο πάνω του την φράση «Καλή Τύχη»!  Είναι το ιδανικό δώρο γιορτών, τόσο για σένα όσο και για τους ανθρώπους που αγαπάς!


Το παγκόσμιο σύμβολο καλοτυχίας για να έχεις μία ευτυχισμένη χρονιά, δεν είναι άλλο από το πέταλο της τύχης!  Εμείς σου το εξασφαλίσαμε σε οικονομική τιμή, επίχρυσο, με χαραγμένο πάνω του την φράση “καλή τύχη”! Είναι το ιδανικό δώρο για τις γιορτές!

Τιμή Προϊόντος

Το πέταλο της τύχης δίνεται αποκλειστικά για τους φίλους του Oroskopos.grστην τιμή των 5,80€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ


Πώς θα το αποκτήσεις;

Τηλεφωνικά καλώντας στο 210 9472013 ή πραγματοποιώντας Onlineτην αγορά σου! Το προϊόν μπορείς  να το αγοράσεις με αντικαταβολή, είτε με πιστωτική κάρτα και εμείς θα φροντίσουμε άμεσα να έρθει στον προορισμό που θα ζητήσεις!


Κάνε δικό σου το Πέταλο της Τύχης>>

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
1 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.