Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τι είδους Ταύρος είσαι;

Ένα πλούσιο αστρολογικό αφιέρωμα για τους Ταύρους! Δες τον χαρακτήρα του Ταύρου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής του από Ανδριάννα Σαρρή

Τι είδους Ταύρος είσαι;


Η ώρα του Ταύρου!!!

Διάβασε τα θετικά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου, ποιοι διάσημοι Ταύροι γεννήθηκαν την ίδια μέρα με σένα και χρήσιμα tips για την εξέλιξη της ζωής σου!Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!
Κάλεσε στο ☏ 
14994!

 


20 Απριλίου: Ο παθιασμένος Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Παθιάζεσαι με οτιδήποτε καταπιαστείς και συνεχίζεις τις προσπάθειες μέχρι τα να βγάλεις εις πέρας. Δεν παραδίδεις ποτέ τα όπλα μέχρι να πετύχεις τους στόχους σου. Στην αισθηματική ζωή σε χαρακτηρίζει φλογερό πάθος και έντονος ερωτισμός.
Αρνητικά χαρακτηριστικά:
Επιμένεις σε τελειωμένες καταστάσεις και μένεις προσκολλημένος στα θέματα που σε απασχολούν αφήνοντας ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Οι αργοί σου ρυθμοί και το πείσμα σου, φέρνουν πολλά εμπόδια στην καθημερινότητα σου.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Αδόλφος Χίτλερ, Τάσος Λειβαδίτης, Μίμης Φωτόπουλος, Πόπη Τσαπανίδου
Tip για καλύτερη ζωή: Μην επικεντρώνεσαι σε ένα μόνο πρόβλημα κάθε φορά, γιατί αυτή η συμπεριφορά σου θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερα και ακόμα πιο σοβαρά.


21 Απριλίου:
Ο αυστηρός Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Είσαι πολύ εργατικός, συνεπής και αφοσιωμένος στους στόχους σου, τους οποίους ανανεώνεις συνεχώς. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, έχεις ισχυρά επιχειρήματα και μπορείς να κάνεις τα πάντα για την επιτυχία, η οποία αργά ή γρήγορα έρχεται.
Αρνητικά χαρακτηριστικά:
Είσαι πολύ επιεικής με τον εαυτό σου και δεν παραδέχεσαι ποτέ τα λάθη σου, γιατί πιστεύεις ότι δεν κάνεις ποτέ! Με τους άλλους γίνεσαι επιεικής και γενναιόδωρος, μόνο όταν σε αφήσουν να τους επιβληθείς.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Βασίλισσα Ελισάβετ, Ίγκυ Ποπ, Άντονι Κουίν
Tip για καλύτερη ζωή: Σταμάτα να απαιτείς, να πιέζεις και να φέρεσαι δογματικά συνεχώς στους άλλους. Η μοναξιά μπορεί να έρθει και από δικά σου λάθη, ακόμα κι αν τα κάνεις από υπερπροστατευτικότητα.22 Απριλίου:
 Ο δίκαιος Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
. Έχεις άψογη επίγνωση του σωστού και του λάθους και γι’ αυτό και επιμένεις τόσο πολύ στις απόψεις σου. Ενώ είσαι πολύ εσωστρεφής, αντιδράς έντονα στην αδικία, μέχρι να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη. Είσαι πολύ οργανωτικός και προσγειωμένος.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Δεν ανέχεσαι την παραμικρή αμφισβήτηση από τους άλλους για αυτό που λες ή κάνεις και οι αντιδράσεις σου για αυτό, είναι συχνά υπερβολικές. Δεν μπορείς να προσαρμοστείς σε νέες καταστάσεις.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Τζακ Νίκολσον, Βλαντιμίρ Λένιν
Tip για καλύτερη ζωή: Μάθε να δέχεσαι τις αλλαγές που φέρνει το πλήρωμα του χρόνου, ακόμα κι αν μερικές αντιτίθενται στις δικές σου απόψεις και ισορροπίες.23 Απριλίου:
Ο οργανωτικός Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Έχεις αξιοθαύμαστο ταλέντο στην οργάνωση και λόγω αυτού μπορείς να αγγίξεις την κορυφή! Έχεις την ικανότητα να διαχειρίζεσαι και να διοργανώνεις τα πάντα στο όνομα της ασφάλειας, γι’αυτό και πολύ άνθρωποι βασίζονται στις δικές σου δυνατότητες, δίνοντας σου αρχηγικό ρόλο.
Αρνητικά χαρακτηριστικά:
Οι άψογες οργανωτικές σου ικανότητες σε κάνουν να έχεις εμπιστοσύνη μόνο στον εαυτό σου, με αποτέλεσμα συχνά να υποτιμάς τους άλλους και να τους «παίζεις» τον αρχηγός.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Σίρλεϋ Τεμπλ
Tip για καλύτερη ζωή: Δώσε κάποιες φορές προτεραιότητα στο συναίσθημα και μάθε να εμπιστεύεσαι τους άλλους.


24 Απριλίου: Ο ισχυρός Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Είσαι μία δυναμική και ισχυρή προσωπικότητα αλλά αυτό δεν είναι το κύριο προσόν σου! Το πιο θετικό σου χαρακτηριστικό είναι ότι χρησιμοποιείς αυτήν την προσωπικότητα για να προστατέψεις, να βοηθήσεις τους άλλους, ειδικά όταν υπόκεινται σε αδικία!
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Η υπερβολική αγάπη και η υπεπροστατευτικότητα σου καταπιέζει τους άλλους, με αποτέλεσμα να νιώθουν ότι πνίγονται και συγχρόνως ανεπαρκείς δίπλα σου. 
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Μπάρμπρα Στράιζαντ, Κέλλυ Κλάρκσον
Tip για καλύτερη ζωή: Άσε κάποια πράγματα να πάρουν από μόνα τους το δρόμο τους! Δεν είσαι παντοδύναμος!


25 Απριλίου: Ο δυναμικός Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Είσαι δυναμικός, αποφασιστικός και γεμάτος ενέργεια! Δεν στηρίζεσαι στους άλλους και πετυχαίνεις σχεδόν πάντα τους στόχους και τα όνειρα σου, χάρη στις δυνάμεις σου!
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Η δυναμική προσωπικότητα σου σε οδηγεί ορισμένες φορές σε σκληρή, αυταρχική  και δεσποτική συμπεριφορά.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα: Κωνσταντίνος Καζάκος, Αννίτα Πάνια, Αλ Πατσίνο, Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι
Tip για καλύτερη ζωή: Μάθε να συγχωρείς!


26 Απριλίου: Ο διανοούμενος Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά: Είσαι ανήσυχο πνεύμα, έξυπνος, γοητευτικός και συνεπής χαρακτήρας. Πατάς γερά στη γη αλλά διευρύνεις τους ορίζοντες σου χωρίς δυσκολίες. Είσαι ένας σπάνιος open-minded Ταύρος!
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Δεν τα βρίσκεις εύκολα με τον εαυτό σου, αφού και εσύ ο ίδιος ξαφνιάζεσαι με τις επιλογές σου, τις οποίες όμως υποστηρίζεις ξεροκέφαλα ακόμα κι αν αυτό σε απομονώσει.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Τάνια Τρύπη, Ευγένιος Ντελακρουά, Ουίλιαμ Σέξπιρ
Tip για καλύτερη ζωή: Μην είσαι τόσο αδιάκριτος με τους άλλους. Δεν είναι απαραίτητο να είναι όλοι σαν εσένα!


27 Απριλίου:
Ο απαιτητικός Ταύρος
Θετικά χαρακτηριστικά: Δίνεσαι ολοκληρωτικά με ότι καταπιαστείς. Ακόμα κι αν αργείς να το τερματίσεις, είσαι πάντα αποφασισμένος να το βγάλεις εις πέρας και σχεδόν πάντα το καταφέρνεις!
Αρνητικά χαρακτηριστικά:
Είσαι υπερβολικά σοβαρός και καταπιεστικός προς στους άλλους αλλά και προς τον εαυτό σου.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Σάμιουελ Μορς(σήματα Μορς)
Tip για καλύτερη ζωή: Είσαι από τους πιο γλυκούς Ταύρους κατά βάθος. Είναι κρίμα να επιλέγεις την σκληρότητα.


28 Απριλίου: Ο χαρούμενος Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά: Παιχνιδιάρικο, ζωηρό, αισιόδοξο, δημοφιλές Ταυράκι, που σοβαρεύει και χρησιμοποιεί την λογική του, μόνο όταν το απαιτούν οι περιστάσεις.
Αρνητικά χαρακτηριστικά:
Είσαι αρκετά σπάταλος, γεγονός που σε δυσκολεύει συχνά να κρατήσεις οικονομικές ισορροπίες. Το μόνιμο χαμόγελο σου μετατρέπεται απότομα σε θυμό, αν κάποιος διαφωνήσει με τις απόψεις σου.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα: Πενέλοπε Κρουζ, Τζέσσικα Άλμπα  
Tip για καλύτερη ζωή: Η ανεμελιά και το χιούμορ σου καλό θα ήταν να συνοδεύονται και από σοβαρότητα κάποιες φορές, για να σε παίρνουν οι άλλοι στα σοβαρά ως προσωπικότητα.


29 Απριλίου: Ο συναισθηματικός Ταύρος
Θετικά χαρακτηριστικά: Αν και λογικός άνθρωπος, προτιμάς συνειδητά να ακολουθείς το συναίσθημα σε αποφάσεις ζωής. Σου αρέσει να προσφέρεις σε αυτούς που έχουν πρόβλημα και πάντα βοηθάς εκείνους που έχουν ανάγκη.
Αρνητικά χαρακτηριστικά:
Πολλές φορές κάνεις κάτι λάθος γνωρίζοντας τις καταστροφικές του συνέπειες, παρασυρόμενος από την ευαίσθητη καρδιά σου.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Μισέλ Φάιφερ, Ούμα Θέρμαν
Tip για καλύτερη ζωή: Είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος να ισορροπήσεις μυαλό και καρδιά! Πραγματοποίησε το και βρες την απόλυτη ευτυχία!


30 Απριλίου: Ο υλιστής Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Είσαι ιδιαίτερα δεμένος με την ύλη και τα χρήματα και είσαι μοναδικά ικανός να καταστρώσεις σχέδια ή να «κατεβάζεις» ιδέες για οικονομικό κέρδος. Άψογος στην οικονομική διαχείριση.
Αρνητικά χαρακτηριστικά:
Συχνά χαρακτηρίζεσαι τσιγκούνης και υπερβολικά εξαρτημένος από τα χρήματα. Είσαι ικανός να παρατήσεις έναν μεγάλο έρωτα επειδή δεν σου προσφέρει οικονομική ασφάλεια.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Σταύρος Ζαλμάς, Δήμητρα Λιάνη, Μανούσος Μανουσάκης
Tip για καλύτερη ζωή: Τα χρήματα είναι να απολαμβάνουμε με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Ούτε μόνο για τον εαυτό μας, ούτε και για να μένουν στο συρτάρι.


1 Μαΐου:
Ο ερωτικός Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Οι αποδόσεις σου στην σεξουαλική ζωή, χτυπάνε κόκκινο και σε κάνουν ακαταμάχητο! Ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και είσαι πάντα ερωτευμένος, είτε είναι αμοιβαίο, είτε όχι.
Αρνητικά χαρακτηριστικά:
Συχνά παραμελείς οικογένεια, δουλειά και φίλους για χάρη του έρωτα, ακόμα κι αν δεν είναι κάτι σταθερό ή σίγουρο.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Σταμάτης Γαρδέλης, Γιάννης Ρίτσος
Tip για καλύτερη ζωή: Διατήρησε τον ερωτισμό που εκπέμπεις, ισορροπώντας όμως και τους άλλους τομείς της ζωής σου. Ο έρωτας ούτε «γεμίζει το στομάχι», ούτε πρέπει να μονοπωλεί την έννοια της αγάπης.


2 Μαΐου: Ο ιδεαλιστής Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Έχεις υψηλά ιδανικά, αξίες και ένα μυαλό που τρέχει! Αγαπάς την ισότητα, είσαι ισχυρός οπαδός του «δούναι και λαβείν» και έχεις αξιοθαύμαστες φιλοσοφικές απόψεις.
Αρνητικά χαρακτηριστικά:
Ενώ έχεις ένα υπέροχο μυαλό και ταυτόχρονα μία αξιόλογη πρακτικότητα, δυσκολεύεσαι πολύ να τα συνδυάζεις και τα δύο, με αποτέλεσμα να αποτυγχάνεις σε κάποιους στόχους σου.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μεγάλη Αικατερίνη
Tip για καλύτερη ζωή: Προσπάθησε να βάλεις σωστές προτεραιότητες στη ζωή σου και να διακρίνεις τα σημαντικά από τα ασήμαντα θέματα. 


3 Μαΐου: Ο ανεκτικός Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Οι αντοχές και η θέληση που έχεις ως προσωπικότητα, δεν συγκρίνονται με κανενός! Ιδιαίτερα εργατικός και επίμονος, αντέχεις τα πάντα μέχρι να βγεις νικητής.  
Αρνητικά χαρακτηριστικά:
Ορισμένες φορές σε νοιάζει μόνο να γίνει το δικό σου και να τερματίσεις αυτό που έχεις αρχίσει, με αποτέλεσμα να ανέχεσαι συμπεριφορές και καταστάσεις που δεν αξίζεις.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Μαρίκα Κοτοπούλη, Θοδωρής Αθερίδης
Tip για καλύτερη ζωή: Προσπάθησε στον έρωτα να μην δέχεσαι τα πάντα και να προσπαθείς μόνο εσύ. Θέλει προσπάθεια και από τους δυο για να προχωρήσει μία σχέση.


4 Μαΐου: Ο εκρηκτικός Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Πεισμώνεις τόσο πολύ όταν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου που παθιάζεσαι, επιμένεις ακούραστα και μάχεσαι πραγματικά γι’ αυτό! Δεν ανέχεσαι κανένα εμπόδιο στο δρόμο σου και δεν διστάζεις μέχρι και να προκαλέσεις προστριβές για να το αποφύγεις.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Ενώ δεν σου φαίνεται με την πρώτη ματιά, είσαι πολύ νευρικός, επιθετικός και μπορείς εύκολα να γίνεις Ταύρος εν υαλοπωλείο.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Όντρεϊ Χέπμπορν
Tip για καλύτερη ζωή: Προσπάθησε να μην βλέπεις παντού εμπόλεμες ζώνες. Οι αντίθετες γνώμες δεν σημαίνουν απαραίτητα και εχθρούς.


5 Μαΐου: Ο δραστήριος Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Είσαι πιστός στις ιδέες και τους στόχους σου και δραστηριοποιείσαι αποτελεσματικά προκειμένου να τους πετύχεις. Δεν ανέχεσαι παρεμβάσεις στα δικά σου θέματα και έχεις εμπιστοσύνη στις βιαστικές κατ’ άλλα επιλογές σου, αφού σχεδόν πάντα πετυχαίνεις.
Αρνητικά χαρακτηριστικά:
Επιβάλλεσαι συχνά στους άλλους και μάλιστα με άσχημο τρόπο, χωρίς καν να στο ζητήσουν, με αποτέλεσμα να απομακρύνεις ανθρώπους από κοντά σου.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα: Καρλ Μαρξ, Αντέλ, Γεώργιος Παπαδόπουλος
Tip για καλύτερη ζωή: Χαλάρωσε τους ρυθμούς σου και δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για ηρεμία, που τόσο έχει ανάγκη.


6 Μαΐου: Ο ρήτορας Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Έχεις σωστές, προσγειωμένες και λογικές απόψεις, τις οποίες μπορείς πολύ εύκολα να τις εμφυτεύσεις στο μυαλό ενός συνομιλητή σου, χάρη στην επικοινωνιακή σου ικανότητα. Μπορείς να πείσεις τους πάντες, για το οτιδήποτε! Είσαι γεννημένος πωλητής!
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Ενώ είσαι καλός ομιλητής, δεν ακούς πραγματικά αυτά που σου λένε οι άλλοι και συχνά το μόνο που σε νοιάζει, είναι να υιοθετήσουν τις δικές σου ιδέες.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Σίγκμουντ Φρόυντ, Λάκης Λαζόπουλος, Ντόρα Μπακογιάννη, Τζωρτζ Κλούνεϋ, Δημήτρης Διαμαντίδης
Tip για καλύτερη ζωή: Έχε το θάρρος της γνώμης σου αλλά μην το επιβάλλεις.  


7 Μαΐου: Ο φιλόδοξος Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά: Είσαι εργατικός, αξιόπιστος με μεγαλεπήβολα σχέδια που σχεδόν πάντα εκπληρώνεις!Ξέρεις πάντα τον τρόπο να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη αλλά και των άλλων.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Δεν είσαι ευχαριστημένος ποτέ, όσα και να πετύχεις και ζητάς όλο και περισσότερα. Είσαι φιλοχρήματος και συχνά οι επιλογές σου στηρίζονται στο πορτοφόλι σου και μόνο.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Εβίτα Περόν, Χάρρυ Κλυνν
Tip για καλύτερη ζωή: Μάθε να είσαι ευχαριστημένος με αυτά που έχεις και μην θεωρείς τίποτα δεδομένο.


8 Μαΐου: Ο ευφυής Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Είσαι ιδιαίτερα έξυπνος και εύστροφος! Ξέρεις πώς να κερδίσεις αυτό που θες, δεν πέφτεις συχνά έξω σε αυτό που σκέφτεσαι και έχεις ασύγκριτη μνήμη!
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Το έξυπνο μυαλό σου είναι πολλές φορές καχύποπτο, γεγονός που σε κάνει να ζεις συνεχώς μέσα στην αβεβαιότητα.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα: Ενρίκε Ινγκλέσιας, Ερρίκος Ντινάν
Tip για καλύτερη ζωή: Μην διστάζεις συνεχώς! Δεν υπάρχουν παντού παγίδες!


9 Μαΐου: Ο κτητικός Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Είσαι προστατευτικός και αγαπάς πολύ τα κεκτημένα σου, είτε πρόκειται για υλικά, είτε για φυσικά πρόσωπα. Κάνεις τα πάντα για να μην χάσεις αυτά που έχεις και συνήθως το καταφέρνεις!
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Γίνεσαι συχνά καταπιεστικός και αποπνικτικός στους ανθρώπους που αγαπάς γιατί τους θεωρείς κτήμα σου.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα: Άνταμ Όπελ (Αυτοκίνητα Opel)
Tip για καλύτερη ζωή: Μάθε να μην τα θες όλα δικά σου. Η αγάπη κερδίζεται, δεν απαιτείται.


10 Μαΐου: Ο καλοσυνάτος Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Έχεις ζεστό, κοινωνικό και συμπαθητικό χαρακτήρα, ακόμα κι αν χαρακτηρίζεσαι κάποιες φορές ντροπαλός. Γίνεσαι ιδιαίτερα αγαπητός, όπου κι αν βρεθείς.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Το να λες στα πάντα «ναι», ιδιαίτερα στον έρωτα, παραμερίζει τις δικές σου επιθυμίες οι οποίες δεν πραγματοποιούνται ποτέ…
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα: Μάρκος Βαμβακάρης, Bono (U2)
Tip για καλύτερη ζωή: Διεκδίκησε τα «θέλω» σου, με όπλο σου το ακαταμάχητο χαμόγελο σου.


11 Μαΐου: Ο πρωτότυπος Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Είσαι πρωτοπόρος παρόλο που πατάς γερά τη γη. Συνδυάζεις άψογα τη λογική με την φαντασία και είσαι γενναιόδωρος συναισθηματικά και αυτό σου γυρνά «μπούμερανγκ» !
Αρνητικά χαρακτηριστικά:
Κάποιες φορές νιώθεις ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν και επιλέγεις συχνά την απομόνωση.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Σαλβατόρ Νταλί, Βαρόνος Μινχάουζεν, Ιουστινιανός, Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα
Tip για καλύτερη ζωή: Προσπάθησε να είσαι περισσότερο αντικειμενικός στις απόψεις σου, οι οποίες δεν είναι δυνατό να συμφωνούν πάντα με των άλλων.


12 Μαΐου: Ο ζαβολιάρης Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Μπορείς σχεδόν πάντα να πετύχεις αυτό που θες, ακόμα και με πλάγιους ή μη έντιμους τρόπους. Αν και χαρακτηρίζεσαι για την ειλικρίνεια σου, πλάθεις συνήθως την αλήθεια με τέτοιο τρόπο, που σε καθιστά νικητή.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Είσαι αρκετά ξεροκέφαλος και συχνά συμπεριφέρεσαι σαν παιδί που κάνει ζημιά και δικαιολογείται. Παρά τις αταξίες σου και την τάση σου για βιασύνη, έχεις την απαίτηση οι άλλοι να σε νταντεύουν και να σε δικαιολογούν συνεχώς.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Παναγιώτης Φασούλας, Εμίλιο Εστεβέζ
Tip για καλύτερη ζωή: Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιείς την δημιουργικότητα σου μόνο για πονηρούς σκοπούς. Μπορεί να γίνει σύμμαχος σου για πολύ σημαντικότερα θέματα.


13 Μαΐου: Ο πεισματάρης Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά: Είσαι ένα γοητευτικό, ελκυστικό, αυθόρμητο και πεισματάρικο «παιδί», που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτήν την ζωηρή σου παιδικότητα.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Φέρεσαι συχνά επιπόλαια και παρορμητικά χωρίς να νοιάζεσαι και αφήνεις τα δύσκολα και τα σοβαρά για τους άλλους.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Νίκος Αλιάγας, Ρίτσι Βάλενς, Στίβι Γούοντερς, Γεώργιος Παπανικολάου,
Tip για καλύτερη ζωή: Μάθε να επιλέγεις και το δύσκολο μονοπάτι. Εκεί θα φανεί πραγματικά η δύναμη σου.


14 Μαΐου: Ο εγωιστής Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Όταν κάτι σε συναρπάσει, δεν σε νοιάζει τίποτα και κανένας άλλος, παρά μόνο να το αποκτήσεις και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνεις κιόλας. Απίστευτη εσωτερική δύναμη και θέληση σε χαρακτηρίζει!
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Φέρεσαι αρκετές φορές ιδιότροπα και εγωκεντρικά, εμμένοντας στην δίκη σου άποψη, ακόμα κι αν όλοι οι άλλοι σου λένε ότι είσαι άδικος.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα: Μαρκ Ζάκερμπεργκ (δημιουργός του Facebook), Κέιτ Μπλάνσετ
Tip για καλύτερη ζωή: Μην χάνεις στιγμές και ανθρώπους, απλά για να αποδεικνύεις συνεχώς την ανωτερότητα σου.


15 Μαΐου: Ο ευφυής Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά: Είσαι οραματιστής, έξυπνος και κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια τα οποία σχεδόν πάντα πετυχαίνεις χάρη στο οξυδερκές πνεύμα σου.
Αρνητικά χαρακτηριστικά:
Λόγω της συχνής επιτυχίας σου, βάζεις στον εαυτό σου όλο και μεγαλύτερες προκλήσεις, οι οποίες αν αποτύχουν απογοητεύεσαι πολύ και κλείνεσαι στον εαυτό σου, ξεχνώντας περασμένες μεγάλες επιτυχίες.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα: Μιμή Ντενίση, Πιερ Κιουρί, Δημήτριος Πλαπούτας, Ιωάννης Ψυχάρης
Tip για καλύτερη ζωή: Πίστεψε στις δυνατότητες σου αλλά μην τις εξιδανικεύεις.


16 Μαΐου: Ο δημοφιλής Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Είσαι ευχάριστος, φιλικός, με χιούμορ και έχεις σχεδόν πάντα καλή διάθεση. Πολύ πιθανόν να έχεις κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Οι εναλλαγές πουριτανισμού και φιλελευθερισμού σου, μπερδεύουν και ξενίζουν τους άλλους.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα: Πιρς Μπρόσναν, Μέγκαν Φοξ, Κάτια Δανδουλάκη, Τζάνετ Τζάκσον
Tip για καλύτερη ζωή: Έχεις όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του Ταύρου, εκτός από τον αυτοέλεγχο. Προσπάθησε να τον υιοθετήσεις!


17 Μαΐου: Ο αξιόπιστος Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Είσαι υπεύθυνος, πιστός και ο τέλειος άνθρωπος για να σου πουν μυστικό και να στηριχτούν άφοβα στην εχεμύθεια σου!
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Θεωρείς ότι όλοι οι άνθρωποι είναι σωστοί και αξιόπιστοι όπως εσύ, με αποτέλεσμα συχνά να «τρως τα μούτρα» σου και να πληγώνεσαι.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα: Κώστας Σόμερ, Ντένις Χόπερ, Βίκυ Μοσχολιού
Tip για καλύτερη ζωή: Άσε τον εαυτό σου να κάνει και κανένα λάθος! Καμιά φορά τα λάθη είναι απολαυστικά!


18 Μαΐου: Ο ισχυρογνώμων Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Έχεις ισχυρό λόγο και πειθώ. Τα επιχειρήματα σου πάντα «εξουδετερώνουν» τους αντιπάλους σου και ξέρεις πάντα τι θα πεις και πότε!
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Έχεις συνηθίσει στην υπεροχή της γνώμης σου, με αποτέλεσμα να θυμώνεις αμέσως, όταν κάποιος διαφωνήσει με αυτές, δημιουργώντας ανούσιες εντάσεις.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Ρέα Τουτουνζή, Πάπας Ιωάννης Πάυλος II
Tip για καλύτερη ζωή: Γίνε πιο ανεκτικός και δεκτικός. Η δική σου λογική δεν είναι η κοινή λογική!


19 Μαΐου: Ο ειλικρινής Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά:
Είσαι ευθύς, ειλικρινής και ανοιχτός άνθρωπος. Κερδίζεις εύκολα την εμπιστοσύνη των άλλων και δεν φοβάσαι να εκφράσεις τα συναισθήματα σου.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Συχνά απογοητεύεσαι από ανθρώπους, επειδή δεν είναι όσο «ντόμπροι» όσο εσύ, με αποτέλεσμα μετά να κλείνεσαι στον εαυτό σου.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Γκρέις Τζόουνς, Θεόδωρος Δηλιγιάννης
Tip για καλύτερη ζωή: Μην εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα τους άλλους και προστάτεψε να μυστικά σου.


20 Μαΐου: Ο γοητευτικός

Θετικά χαρακτηριστικά:
Είσαι μυστηριώδης, έξυπνος, δημιουργικός και ιδιαίτερα ξεχωριστή προσωπικότητα. Μπορείς πολύ εύκολα να μπεις στην καρδιά του άλλου, λόγω του μαγνητισμού σου. Έχεις πολλές ερωτικές επιτυχίες.
Αρνητικά χαρακτηριστικά:
Είσαι πολύ παρορμητικός, γεγονός που σε οδηγεί σε αρκετές γκάφες και ποτέ δεν λες ακριβώς αυτό που αισθάνεσαι, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Σερ, Τζο Κόκερ, Ανδρέας Μιαούλης, Μαρινέλλα
Tip για καλύτερη ζωή: Χρησιμοποίησε την ανεπτυγμένη σου διαίσθηση και βάλε σε τάξη τις βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες σου.


21 Μαΐου: Ο θαρραλέος Ταύρος

Θετικά χαρακτηριστικά: Έχεις αστείρευτη ενέργεια, δύναμη και θάρρος που σε καθιστούν ατρόμητο! Μπορείς εύκολα να πετύχεις στην καριέρα και στις αισθηματικές σου σχέσεις έχεις συνήθως εσύ το πάνω χέρι.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Αν και είσαι κοινωνικός, στερείσαι ευαισθησίας απέναντι στις ανάγκες των άλλων γιατί απαιτείς να έχουν την ίδια δύναμη με σένα.
Διάσημοι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα:
Λεωνίδας Ζέρβας
Tip για καλύτερη ζωή: Είναι καλό που εμπιστεύεσαι τόσο τις δυνάμεις σου, αλλά μην αρνείσαι πάντα την πιθανόν πολύτιμη βοήθεια των άλλων.

 

 

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,57 βαθμολογία
14 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.