Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τετράγωνο Ήλιου με Ουρανό 23/1: Αναπάντεχες Εντάσεις για τα Ζώδια

Στις 23/1, το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού θα μας ταράξει με ανατροπές και εντάσεις! Δες τι πρέπει να προσέχεις…

Τετράγωνο Ήλιου με Ουρανό 23/1: Αναπάντεχες Εντάσεις για τα Ζώδια


Έρχεται μία εκρηκτική όψη Τετραγώνου την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, ανάμεσα στον Ήλιο στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο.  

Μία σίγουρα επικίνδυνη όψη, η οποία θα δοκιμάσει για τα καλά τις αντοχές μας, προκαλώντας δυσάρεστες αλλαγές, ανατροπές, ξαφνικά ανεπιθύμητα γεγονότα και καταστάσεις, αποκαλύψεις και εκρηκτικές εντάσεις ή ακόμα και ρήξη!

Αποφεύγουμε παρορμητικές κινήσεις , υπερβολικές συμπεριφορές, προκλήσεις, ανώριμους αυθορμητισμούς, απροσεξίες και συναισθηματικές εκρήξεις!

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι εκείνα του Σταθερού Σταυρού του 1ου δεκαημέρου!Πώς θα επηρεάσει το Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού τα ερωτικά σου;

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε από σταθερό ή κινητό στο 14724!


 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ
Ξαφνικά γεγονότα, στο φιλικό σου περιβάλλον προκαλούν την οξυθυμία σου και την έκρηξη σου και πιθανόν μάλιστα, να υπάρξουν και ρήξεις! 


ΤΑΥΡΟΣ
Η καριέρα σου θα κλονιστεί από κάποια απρόοπτα γεγονότα, τα οποία θα σε αιφνιδιάσουν και οι αντιδράσεις σου θα χαλάσουν την κοινωνική σου εικόνα, γι’αυτό ψυχραιμία και υπευθυνότητα!ΔΙΔΥΜΟΣ
Να είσαι προσγειωμένος, διότι η υπεραισιοδοξία σου και η ανεμελιά σου, θα σε προδώσουν με κάποια ανατρεπτικά αρνητικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με επαφές και μετακινήσεις! 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην ξεπερνάς τα όρια σε θέματα έρωτα, σεξ, χρημάτων, αλλά και εκρήξεων ζήλιας και αυτό θα σου στοιχήσει!


ΛΕΩΝ
Κάποια απρόοπτα γεγονότα και οξύθυμες καταστάσεις, θα αναστατώσουν τον συντροφικό τομέα, γι’αυτό να είσαι ψύχραιμος και διπλωματικός!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Να είσαι οργανωμένος, διότι κάποιες ξαφνικές έκρυθμες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν στην εργασία και θα σε κουράσουν αρκετά!  


ΖΥΓΟΣ
Έρχονται απρόβλεπτα δυσάρεστα γεγονότα στην ερωτική σου ζωή, λόγω της τάσης σου για υπερβολική προσωπική προβολή και έπαρση!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οικογενειακά θέματα και καυγάδες θα προκύψουν στα ξαφνικά. Μην ασχολείσαι με ένα ερωτικό παρελθόν που έχει τελειώσει, διότι θα πληγωθείς!  


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποκαλύψεις σε περιμένουν και θα έχεις την τάση να λες τα λάθος πράγματα στους λάθος ανθρώπους, τα οποία θα μετανιώσεις! Πες όχι στα κουτσομπολιά και στην απρόσεχτη οδήγηση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εκρηκτική σου και επιπόλαιη συμπεριφορά σου κλονίζει τον ερωτικό και τον οικονομικό τομέα, με δυσάρεστες ανατροπές!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποια ξαφνικά γεγονότα και απρόβλεπτες αναποδιές θα σου φέρουν πολλές εντάσεις και απογοητεύσεις. Αν δεν συγκρατηθείς, θα υπάρξουν σοβαρές ρήξεις!ΙΧΘΥΣ
Απρόβλεπτα γεγονότα και ξαφνικές αποκαλύψεις παρασκηνιακών καταστάσεων, πιθανόν να σου δημιουργήσουν αδικαιολόγητες φοβίες, απογοητεύσεις, αποκαλύψεις και άγχη!


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
2,25 βαθμολογία
4 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.