Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τετράγωνο Ήλιου με Ουρανό 19/1: Ανατροπές και Εκρήξεις για τα Ζώδια

Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2019, το εκρηκτικό Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού θα φέρει δοκιμασίες, ανατροπές και εντάσεις! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Τετράγωνο Ήλιου με Ουρανό 19/1: Ανατροπές και Εκρήξεις για τα Ζώδια


Το Τετράγωνο Ήλιου στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό, θα μας δυσκολέψει την καθημερινότητα και θα φέρει αλλαγές και καταστάσεις, που δεν περιμέναμε! 


Θα δοκιμαστούν οι αντοχές και η ψυχραιμία μας, αφού έρχονται δυσάρεστες ανατροπές, ξαφνικά ανεπιθύμητα γεγονότα , αποκαλύψεις απρόσμενες, συναισθηματικά ξεσπάσματα, προκλητικές συμπεριφορές, εκρηκτικές εντάσεις και καυγάδες!


Παραμένουμε συγκρατημένοι και δεν παρασυρόμαστε σε παρορμητικές κινήσεις , υπερβολές, προκλητικές συμπεριφορές, αυθορμητισμούς, επιπολαιότητες, απροσεξίες και συναισθηματικές εκρήξεις!

Τα ζώδια που οφείλουν να προσέχουν κυρίως,  είναι εκείνα του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδίως του 3ου δεκαημέρου!Πώς θα επηρεάσει το Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού τα ερωτικά σου;

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3(ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε από σταθερό ή κινητό στο 14724!


 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ
Έρχονται κάποια απρόοπτα γεγονότα στην καριέρα σου, τα οποία αιφνιδιάζουν και αποσυντονίζουν. Προσοχή σε αντιδράσεις,  που μπορεί να χαλάσουν την κοινωνική σου εικόνα!
 Η Λύση: ΥπευθυνότηταΤΑΥΡΟΣ
Η υπερβολική αισιοδοξία σου και ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου, θα φέρει ανατρεπτικά αρνητικά γεγονότα που δεν περίμενες και έχουν να κάνουν με επαφές, σπουδές και μετακινήσεις! 
Η Λύση: ΩριμότηταΔΙΔΥΜΟΣ
Ίσως ξεπέρασες κάποια όρια σε θέματα έρωτα, σεξ και χρημάτων!  Απέφυγε εκρήξεις ζήλιας που μπορεί να σου στοιχήσουν!
Η Λύση: ΕντιμότηταΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρχονται ρήξεις και απρόοπτα γεγονότα στον συντροφικό τομέα, που θα σε αναστατώσουν και θα σε φτάσουν στα όρια σου!
Η Λύση: ΔιπλωματίαΛΕΩΝ
Έρχονται έκρυθμες καταστάσεις και ανατροπές στην εργασία, που θα σε κουράσουν λίγο παραπάνω σήμερα!  
Η Λύση: ΟργάνωσηΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πιθανόν να αντιμετωπίσεις κάποια απρόβλεπτα αρνητικά γεγονότα στην ερωτική ζωή, λόγω της έπαρσης σου και της υπερβολικής ανεμελιάς σου!
Η Λύση: ΟλιγάρκειαΖΥΓΟΣ
Καυγάδες και ανατροπές θα έρθουν στην οικογένεια και το σπίτι. Μην γυρνάς λόγω πάθους, σε ένα ερωτικό παρελθόν που δεν αξίζει!  
Η Λύση: ΑποφασιστικότηταΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρχονται απρόσμενες αποκαλύψεις που σε βλάπτουν μέσα από επαφές! Απέφυγε κουτσομπολιά και να είσαι προσεκτικός σε μετακινήσεις!  
Η Λύση: ΛακωνικότηταΤΟΞΟΤΗΣ
Η εκρηκτική σου συμπεριφορά και η τάση σου για κτητικότητα κλονίζουν την συναισθηματική ζωή! Απέφυγε περιττά έξοδα και πρόσεχε τα πράγματα σου!
Η Λύση: ΣοβαρότηταΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάνε υπομονή, γιατί έρχονται ξαφνικά γεγονότα, αναποδιές αλλά και έντονες ρήξεις σε κάθε τομέα της ζωής σου και σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση!
Η Λύση: ΨυχραιμίαΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα, καταστάσεις και αποκαλύψεις μυστικών, θα σε αγχώσουν! Όχι στους απαγορευμένους έρωτες, γιατί θα εκτεθείς!
Η Λύση: ΗρεμίαΙΧΘΥΣ
Το φιλικό περιβάλλον  πλήττεται, από ανατροπές, εκρήξεις και τσακωμούς! Δείξε αυτοσυγκράτηση!
Η Λύση: Φιλικότητα
 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
1 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.