Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τετράγωνο Ερμή με Πλούτωνα 2/5: Σκάνδαλα και Λόγια που πονούν

Στις 2 Μαΐου, το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει λόγια σκληρά, αλλά και αρνητικές αποκαλύψεις! Δες πως σε επηρεάζει…

Τετράγωνο Ερμή με Πλούτωνα 2/5: Σκάνδαλα και Λόγια που πονούν

Την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019, το Τετράγωνο που σχηματίζουν ο Ερμής στο Κριό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω,  θα επιφέρει σίγουρα, σκληρές διαπραγματεύσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις!


Στις συζητήσεις μας, πρέπει να αναμένουμε απότομα και ίσως σκληρά λόγια και γενικά, αρκετές δυσκολίες σε επαφές και συναντήσεις!

Αρκετές θα είναι οι σκανδαλώδεις αποκαλύψεις, που θα μας αλλάξουν όλα μας τα δεδομένα και πολύ πιθανόν να μας απογοητεύσουν!

Αποφεύγουμε τα λεκτικά παιχνίδια εξουσίας και επιπλέον, χρειάζεται πολύ προσοχή σε οδήγηση και μετακινήσεις!

Επηρεάζονται κυρίως τα Παρορμητικά Ζώδια που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο!


Τι αποκάλυψη θα σου φέρει το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα; 
Στο προσωπικό σου ωροσκόπιο υπάρχουν όλες οι απαντήσεις!
 Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε από σταθερό ή κινητό στο 14724!ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ:
Μην είσαι τόσο εύθικτος και καχύποπτος στις επαφές σου, γιατί θα προκαλέσεις σοβαρές ρήξεις, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Μην είσαι επιθετικός και εριστικός στα λόγια σου και πες όχι σε παιχνίδια εξουσίας και παράλογη ανταγωνιστικότητα!

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετό θα είναι το άγχος, η μελαγχολία, οι φοβίες αλλά και η συγκαλυμμένη οργή! Μην βασανίζεις τον εαυτό σου και απέφυγε ερωτικές παρανομίες, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις και απογοητεύσεις!  

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην φέρεσαι σκληρά και απότομα στους φίλους σου, δημιουργώντας ανταγωνισμούς και ρήξεις που αργότερα θα μετανιώσεις! Κάνε τώρα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Προσοχή πολύ χρειάζεται από μέρους σου, στον τομέα της καριέρας, ιδίως όσον αφορά την συμπεριφορά σου! Μην προσπαθείς να χειραγωγήσεις ή να εκμεταλλευτείς καταστάσεις, γιατί θα αποκαλυφθείς και θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες!


ΛΕΩΝ:
Συγκράτησε οπωσδήποτε τα νεύρα σου, γιατί θα πεις λόγια που θα μετανιώσεις αργότερα! Πρόσεχε πολύ επίσης, την οδήγηση και τις μετακινήσεις σου!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις χωρίς λόγο εχθρική διάθεση στις σχέσεις σου, καχυποψία και παράλογες εμμονές! Προσοχή σε λάθη λόγω εγωισμού και υπερβολών, σε έρωτα αλλά και χρήμα!

ΖΥΓΟΣ: Στην συντροφική ζωή, απέφυγε λόγια σκληρά, χειραγώγηση, καχυποψία και παιχνίδια εξουσίας. Συγκρατήσου όσο μπορείς, γιατί θα υπάρξουν ρήξεις!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η καθημερινότητα σε εξαντλεί και κάποια λάθη στην εργασία αποκαλύπτονται! Απέφυγε κόντρες και διαμάχες με συναδέλφους και φρόντισε επαρκώς την ξεκούραση σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παρασύρεσαι σε μοιραίους λάθος έρωτες, λόγω πάθους! Επίσης μην προκαλείς εντάσεις, μην είσαι εγωκεντρικός και μην έχεις παράλογες απαιτήσεις στον έρωτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απέφυγε εντάσεις, κόντρες και σκληρότητα σε σπίτι και οικογένεια! Μην παρασύρεσαι σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω πάθους, γιατί θα πληγωθείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απέφυγε επικοινωνιακές υπερβολές, κουτσομπολιά και απροσεξίες σε μετακινήσεις και επικοινωνίες! Κάποιο μυστικό που έχεις, υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθεί τώρα!


ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρξουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες τώρα, γι’ αυτό φρόντισε να διεκπεραιώσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα! Προστάτεψε τα κεκτημένα σου και απέφυγε ζήλια και κτητικότητα στον έρωτα!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,83 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.