Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τετράγωνο Ερμή με Πλούτωνα 21/9: Σκάνδαλα και Επικοινωνιακές Παγίδες

Στις 21/9, το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, φέρνει σοβαρά λάθη και αποκαλύψεις μυστικών. Δες τι πρέπει να προσέχεις…

Τετράγωνο Ερμή με Πλούτωνα 21/9: Σκάνδαλα και Επικοινωνιακές Παγίδες

Το Τετράγωνο που σχηματίζουν ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, φέρνει τάση για επικοινωνιακά λάθη, να προτιμούμε ένα επικίνδυνο παρασκήνιο στις επικοινωνίες μας και να παρασυρόμαστε σε απαγορευμένες καταστάσεις.

Τα λόγια που θα ακούσουμε αλλά και αυτά που θα ξεστομίσουμε, θα κρύβουν πολλά και παράλληλα θα υπάρξουν και σκανδαλώδεις αποκαλύψεις.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είμαστε στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις μας. 


Η όψη, επηρεάζει κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια και ωροσκόπους (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα εκείνους που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

 

Μάθε τι πρέπει να αποφύγεις με το Τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα, βάση του προσωπικού σου ωροσκοπίου! 
Κάλεσε τώρα στην δική σου αστρολογική γραμμή 14724 για προσωπική πρόβλεψη!ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

 

ΚΡΙΟΣ: Στην συντροφική μην παρερμηνεύεις  λόγια, λόγω καχυποψίας. Μην παρασύρεσαι σε παράνομα ερωτικά μονοπάτια. Μην απαιτείς και μην προσπαθείς να χειραγωγήσεις σύντροφο ή συνεργάτες.


ΤΑΥΡΟΣ: 
Η καθημερινότητα σε κουράζει, λόγω των δικών σου λάθος χειρισμών. Εργασιακά λάθη αποκαλύπτονται, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός και έντιμος. Μην είσαι εριστικός και επιθετικός στον εργασιακό σου χώρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ: 
Η διάθεση και η δημιουργικότητα σου είναι μάλλον πεσμένα. Μην επιλέγεις παράνομους έρωτες παρασυρόμενος από το πάθος. Μην προκαλείς εντάσεις και μην έχεις παράλογες απαιτήσεις στον έρωτα.  


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 
Αβεβαιότητα και αμφιβολίες θα ταράξουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Σπίτι και οικογένεια έχουν δυσάρεστες αποκαλύψεις, σκληρά λόγια και  εντάσεις. Μην παρασύρεσαι σε παρελθοντικούς ή παρασκηνιακούς έρωτες.


ΛΕΩΝ: 
Μην παρασύρεσαι σε ψέματα, υπερβολές, κουτσομπολιά και απροσεξίες σε μετακινήσεις. Κάποιο μυστικό σου θα αποκαλυφθεί γι’ αυτό πρόσεξε τι λες και σε ποιον. Μην είσαι εριστικός και απότομος σε αδέρφια, συγγενείς και γείτονες.  


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Οικονομικές δυσκολίες θα προκύψουν, που μπορούν να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και σύνεση. Η ερωτική απληστία αλλά και αναξιοπιστία δεν θα μείνουν ατιμώρητες, γι’ αυτό πολύ προσοχή. Απέφυγε νεύρα, απολυτότητα και κτητικότητα στη προσωπική ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Μην παρερμηνεύεις και μην παρεξηγείς ότι σου λένε και δημιουργείς ρήξεις. Μην είσαι τόσο επιθετικός και εριστικός στις σχέσεις σου γιατί εσύ θα χάσεις. Σε έρωτα και χρήμα, μην ζητάς πολλά, γιατί θα χάσεις και τα λίγα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήνεις τον εαυτό σου να βασανίζεται από άγχος, μελαγχολία και φοβίες. Η τάση σου για ερωτικές παρανομίες θα αποδειχθεί εχθρός σου.  Ένα μεγάλο μυστικό αποκαλύπτεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, όσον αφορά τους φίλους σου και αυτό θα προκαλέσει ρήξεις.  Άλλαξε την προτεραιότητα των σχεδίων και των ονείρων σου, γιατί ξοδεύεις φαιά ουσία, για ανούσια πράγματα. Μην μπερδεύεις φιλία και έρωτα, ειδικά αν έχει παράνομο χαρακτήρα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 
Κρυφές ενέργειες και δολοπλοκίες, θα προκαλέσουν προβλήματα στην καριέρα σου, γι’αυτό απέφυγε τα. Μην είσαι καχύποπτος και κρυψίνους με αποτέλεσμα να κάνεις εργασιακά και οικογενειακά λάθη. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου, ώστε να μην πλήξεις την κοινωνική σου υπόσταση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Μην εξοργίζεσαι επειδή απλά πιέζεσαι από τις επαφές σου. Πρόσεχε πολύ οδήγηση και μετακινήσεις. Απέφυγε κουτσομπολιά και επικοινωνιακά λάθη και μην υπεραισιοδοξείς.


ΙΧΘΥΣ: 
Βλέπεις τα πάντα απαισιόδοξα και εχθρικά και οι εμμονές σου σε κάνουν να έχει παράλογη συμπεριφορά. Μην είσαι τόσο ζηλιάρης και επιθετικός στην ερωτική σου ζωή. Φρόντισε άμεσα και σωστά οικονομικές εκκρεμότητες.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.