Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τετράγωνο Δία με Ουρανό 18/1: Υπερβολές, Ανατροπές και Λάθη

Στις 18/1, το Τετράγωνο Δία-Ουρανού, θα μας παρασύρει σε λάθη και θα μας ανατρέψει τα μέχρι τώρα, δεδομένα μας...

Τετράγωνο Δία με Ουρανό 18/1: Υπερβολές, Ανατροπές και Λάθη
Ο Δίας στον Υδροχόο, σχηματίζει στις 18 Ιανουαρίου, την όψη Τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο.  

Αυτή η δύσκολη αστρολογική όψη, θα δοκιμάσει τις αντοχές μας, προκαλώντας  πολλές ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα και αναπάντεχες αποκαλύψεις, που ενδεχομένως θα προκαλέσουν εντάσεις!

Δεν θα λείψουν οι λανθασμένες παρορμητικές κινήσεις λόγω έπαρσης και υπεραισιοδοξίας.

Πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να διεκδικήσουμε αυτά που επιθυμούμε ώριμα, ταπεινά και συνετά, χωρίς να παρασυρθούμε σε απροσεξίες.
Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο, είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, του 1ου δεκαημέρου!

Πώς θα επηρεάσει το τετράγωνο Δία–Ουρανού τα ερωτικά σου;

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε από σταθερό ή κινητό στο 14724!

 
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Ορισμένα απρόβλεπτα επεισόδια που αφορούν τον στενό κοινωνικό και φιλικό σου κύκλο, πιθανόν να σου αλλάξουν το συναισθηματικό υπόβαθρο που έχεις. Ίσως δοκιμαστούν σημαντικές φιλίες και γι’ αυτό πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις υπομονή και να συγκρατήσεις εκρήξεις προς αυτούς.
ΤΑΥΡΟΣ
Η κατάσταση στην καριέρα σου θα κλονιστεί από κάποια απρόοπτα γεγονότα, τα οποία θα σε απογοητεύσουν και θα σε τρομάξουν, αλλά εσύ οφείλεις να την χειριστείς αποφασιστικά με ηρεμία και σύνεση, αλλιώς η έκβαση θα είναι δυσάρεστη.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες, θα βρεθούν στο στόχαστρο εντάσεων και ανατροπών. Αυτήν την περίοδο,  θα αλλάξεις απότομα φιλοσοφία, αλλά και ψυχολογία για κάποιες καταστάσεις! Θυμήσου ότι η αντίδραση , το ρίσκο και η ένταση δεν μπορούν στη δεδομένη στιγμή να σε ωφελήσουν. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα υπάρξουν οι λόγοι που θα αναγκαστείς να αλλάξεις τακτική για θέματα ερωτικού αλλά και οικονομικού περιεχομένου! Θα διαπιστώσεις με έντονο τρόπο ότι κάποιες καταστάσεις δεν ωφελούν και πρέπει να τις αποβάλλεις! Πρόσεχε πολύ την τάση σου για έξοδα, γιατί θα το μετανιώσεις.
ΛΕΩΝ
Η επικοινωνία και η συνύπαρξη με το σύντροφο σου ή κάποιο στενό συνεργάτη θα διαταραχτεί από κάποια απρόοπτα γεγονότα. Είναι στο χέρι σου να χειριστείς με υπομονή, λογική αλλά και ταπεινότητα, τις σημαντικές σχέσεις σου, για να μην έχεις αρνητικές, μη αναστρέψιμες, συνέπειες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα αναγκαστείς από κάποιες ξαφνικές καταστάσεις, να αλλάξεις την συμπεριφορά σου στα καθημερινά σου καθήκοντα και ευθύνες και να προσπαθήσεις με γνώμονα την λογική και την καρτερική αντιμετώπιση, να αποδώσεις όσο καλύτερα μπορείς στον εργασιακό σου χώρο, αποφεύγοντας λάθη και γκάφες.
ΖΥΓΟΣ
Θα τύχουν απρόβλεπτα γεγονότα στην ερωτική και την κοινωνική σου ζωή, που θα σε εκπλήξουν μάλλον δυσάρεστα. Η ανάγκη σου για έκφραση του εαυτού σου και η τάση για διέξοδο της ενεργητικότητας σου, ίσως σε καθιστούν επιπόλαιο στις αντιδράσεις σου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να σκεφτείς καλά, πριν πεις ή κάνεις κάτι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολλά οικογενειακά θέματα θα προκύψουν εκεί που δεν το περιμένεις και θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα χρειαστεί να χειριστείς την κατάσταση πολύ προσεχτικά, γιατί οι ισορροπίες είναι εύθραυστες  και οποιαδήποτε λάθος κίνηση ή λέξη, μπορεί να αποφέρει δυσάρεστες συνέπειες. Μείνε μακριά από το ερωτικό παρελθόν. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Απρόβλεπτες συζητήσεις και αποκαλύψεις σε περιμένουν μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον και θα σε αγχώσουν ή θα σε συγχύσουν. Επιστράτευσε τη λογική και την υπομονή σου για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Κάποια απρόοπτα γεγονότα που έχουν να κάνουν με αδέρφια, πιθανόν να προκύψουν. Πες όχι στα κουτσομπολιά! 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο οικονομικός σου προγραμματισμός, πιθανότατα δεν θα πετύχει λόγω κάποιων αναπάντεχων εξόδων ή λόγω λανθασμένων κινήσεων. Οι σταθερές σου σχέσεις επίσης μπορεί να σε αιφνιδιάσουν, γι’ αυτό εσύ πρέπει να είσαι ειλικρινής, υπομονετικός και να αποβάλλεις τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, αν θες να ξεπεραστούν όλα. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξαφνικά γεγονότα και απρόβλεπτες αναποδιές στις δραστηριότητες σου, θα σου φέρουν πολλές εντάσεις και απογοητεύσεις. Κράτησε την ψυχραιμία και την υπομονή σου! Το ρίσκο, η υπεραισιοδοξία, η αντίδραση και η παράλογη διεκδίκηση στόχων, δεν θα σε βοηθήσουν τώρα σε τίποτα.
ΙΧΘΥΣ
Απρόβλεπτα περιστατικά, θα σε ξαφνιάσουν έντονα και πιθανόν να νιώσεις φόβο, μπέρδεμα ή ακόμα και απογοήτευση. Ένα μυστικό αποκαλύπτεται, που θα σε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. 
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,45 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.