Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τετράγωνο Άρη με Ποσειδώνα 9/4: Προδοσίες και Εντάσεις

Το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 9 του μήνα, μας προειδοποιεί να μην παρασυρθούμε σε αυταπάτες, καυγάδες και λάθη! Δες την πρόβλεψη σου…

Τετράγωνο Άρη με Ποσειδώνα 9/4: Προδοσίες και Εντάσεις

Την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων, έρχονται αντιμέτωποι σχηματίζοντας όψη Τετραγώνου!

Η ένταση και η νευρικότητα της περιόδου, μειώνει σημαντικά την αντίληψη μας απέναντι σε εξαπατήσεις, ψέματα, προδοσίες και αυταπάτες.

Προσέχουμε ώστε να μην πέσουμε στην ίδια μας την παγίδα αλλά και των άλλων, επιτρέποντας τους αυθόρμητα, να μας εκμεταλλευτούν. 

Τα μικροατυχήματα, τα λάθη, οι απρόσεχτες συμπεριφορές και η άγνοια λόγω επιπόλαιης αδιαφορίας ή αφηρημάδας, οδηγούν σε δυνατές απογοητεύσεις. 

Η βιασύνη και ο ενθουσιασμός, οδηγεί σε παρορμητικές εξιδανικεύσεις, εμπιστοσύνη σε ψεύτικα και μεγάλα λόγια και έτσι πολλοί από εμάς, θα πληγωθούμε!

Η όψη Τετραγώνου επηρεάζει κυρίως τα Μεταβλητά ζώδια και ωροσκόπους (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και περισσότερο εκείνους του 3ου δεκαημέρου.

 

Πώς θα επηρεάσει το Τετράγωνο Άρη  - Ποσειδώνα το προσωπικό σου ωροσκόπιο; 
Υπάρχει κάποιος που σου λέει ψέματα; 
Μάθε τα πάντα καλώντας 
14724!

 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Στο κοινωνικό σου περιβάλλον, δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται, ούτε αλήθεια όσα ακούς. Απέφυγε ανεντιμότητα, κουτσομπολιά και ψέματα. Απογοήτευση έρχεται και από γείτονες και αδέρφια.


ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασυρθείς σε έξοδα και ανούσιες αγορές που ύστερα θα μετανιώσεις. Απέφυγε οποιαδήποτε σημαντική οικονομική κίνηση και μην εμπιστεύεσαι τυφλά το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. 


ΔΙΔΥΜΟΣ: Περιόρισε άμεσα την τάση σου να παραπλανείς και να εξαπατάς, διότι θα γυρίσει εναντίον σου. Επίσης, σταμάτα να πιστεύεις τα πάντα και να κάνεις όνειρα απατηλά και ουτοπικά. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πες όχι σε απαγορευμένους ή απωθημένους έρωτες που εξιδανικεύεις και τελικά απογοητεύεσαι. Απέφυγε παρασκηνιακές κινήσεις και κουτσομπολιά, γιατί έρχονται αποκαλύψεις!

ΛΕΩΝ: Μην εμπιστεύεσαι τυφλά όλους σου τους φίλους, διότι θα απογοητευτείς και επιπλέον φρόντισε και εσύ να είσαι έντιμος απέναντι τους!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην είσαι παρορμητικός σε επαγγελματικές προτάσεις, λόγω ενθουσιασμού και ουτοπικής διάθεσης. Αν μέχρι τώρα δεν ήσουν έντιμος, αποκαλύψεις πλήττουν την κοινωνική σου καταξίωση.

ΖΥΓΟΣ: Προσοχή πρέπει να δείξεις σε επικοινωνίες και συζητήσεις. Η υπεραισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σου σε καθιστούν επιπόλαιο, αλλά και ευκολόπιστο στις επαφές σου.  


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 
Μην κάνεις οικονομικές συμφωνίες και μην εμπιστεύεσαι στους άλλους τα χρήματα σου. Απέφυγε τα δανεικά και γίνε πιο καχύποπτος στην ερωτική σου ζωή. 


ΤΟΞΟΤΗΣ: 
Προσοχή αν είσαι δεσμευμένος, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στην εξαπάτηση, αλλά και στις ψευδαισθήσεος. Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και μην πιστεύεις μεγάλα λόγια. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 
Πες όχι σε απρόσεχτα εργασιακά λάθη λόγω βιασύνης και αφηρημάδας και μην προβείς σε αλλαγές εμφάνισης.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Μην παρασύρεσαι σε παράνομες ερωτικές ενέργειες, έπαρση και οικονομικά ρίσκα!


ΙΧΘΥΣ: 
Μην έχεις αυταπάτες και απατηλές ελπίδες για το ερωτικό σου παρελθόν. Κάποιες καταστάσεις μέσα από το σπίτι και την οικογένεια σε απογοητεύουν. Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,75 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.