Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τετράγωνο Άρη με Κρόνο 29/9: Ρήξεις και Σκληρές Εντάσεις

Το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου θα μας μπλοκάρει και θα μας δυσκολέψει με εντάσεις και ρήξεις! Δες την πρόβλεψη σου…

 

Τετράγωνο Άρη με Κρόνο 29/9: Ρήξεις και Σκληρές Εντάσεις

Στις 11 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιείται μία αρκετά απειλητική όψη Τετραγώνου, ανάμεσα στον Άρη στον Κριό και τον Κρόνο στον Αιγόκερω


Οι εξελίξεις των διαπροσωπικών σχέσεων και γενικότερα οι συμπεριφορές και οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι επώδυνες, αν δεν προσέξουμε πολύ την συμπεριφορά μας!
}
Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, διαφορετικά οι ρήξεις θα είναι αναπόφευκτες και μάλιστα με αρκετά δυσάρεστο χαρακτήρα. Αποφεύγουμε κάθε είδους συγκρούσεις και προστατεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τις διαπροσωπικές μας σχέσεις! 


Προσοχή πρέπει να δείξουν κυρίως οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού και ιδιαίτερα του εκείνοι του 3ου δεκαημέρου.ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΡΗ-ΚΡΟΝΟΥ; 
Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 και την Ημερομηνία Γέννησης σου στο 54754 ή κάλεσε τώρα 14724!

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ
Πες οπωσδήποτε όχι σε ακραίες συμπεριφορές, σκληρότητα και απαιτήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ο καυγάς δεν θα είναι λύση τώρα, αλλά καταστροφή! Κράτησε την ψυχραιμία σου! 


ΤΑΥΡΟΣ
Ίσως τώρα σε πιάσουν κάποιες αδικαιολόγητες ανασφάλειες, θυμός, άγχη και φοβίες. Κάνε υπομονή λίγο ακόμα και απέφυγε παρασκηνιακές κινήσεις, κουτσομπολιά και παράνομες σχέσεις.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Συγκράτησε νεύρα και απότομες συμπεριφορές σε φίλους  και μείνε ψύχραιμος ότι και να συμβεί. Μην είσαι παρορμητικός σε νέες γνωριμίες και σκέψου πολύ πριν κάνεις οτιδήποτε. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πες όχι σε εντάσεις μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον,  γιατί οι επιπτώσεις θα είναι κατά σου, αν δεν παραμείνεις ψύχραιμος. Μην κάνεις παρορμητικές επαγγελματικές συμφωνίες τώρα.


ΛΕΩΝ
Μην στηρίζεσαι λόγω της τωρινής παρορμητικότητας σου σε νέες γνωριμίες ή άλλες κοινωνικές επαφές. Μην επενδύεις σε ταξίδια και πρόσεχε τις μετακινήσεις σου γενικά. Μην υπεραισιοδοξείς και μην φέρεσαι επιπόλαια αυτήν την περίοδο!ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ερωτικό παρελθόν επανέρχεται αλλά το αποτέλεσμα θα σε πληγώσει, γι’ αυτό πρόσεχε πολύ πριν παρασυρθείς πάλι. Απέφυγε κτητικότητα και εμμονές στα ερωτικά σου, όπως επίσης και την λάθος διαχείριση των οικονομικών σου.  


ΖΥΓΟΣ
Συγκράτησε τα νεύρα σου και κυρίως μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις όσον αφορά την συντροφική σου ζωή. Μην είσαι ερωτικά επιπόλαιος και επιθετικός!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προστάτεψε όσο μπορείς τις συναδελφικές σου σχέσεις και συγκράτησε οπωσδήποτε την οξυθυμία σου γιατί θα προκληθούν ρήξεις που θα είναι κατά σου. Πρόσεξε την απόδοσή σου στη δουλειά, απέφυγε τα βιαστικά λάθη, αλλά και παράλληλα φρόντιζε την σωματική και ψυχική σου υγεία.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Συγκράτησε την επιπόλαιη συμπεριφορά στον έρωτα γιατί μπορεί να εκτεθείς και να καταστρέψεις την καλή σου φήμη. Μην σε τρομάζει η προσωρινή ψυχρότητα στα ερωτικά σου και μην απαιτείς με τσακωμούς και κόντρες. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συγκρούσεις στο σπίτι και την οικογένεια θα είναι αναπόφευκτες, αν δεν προσέξεις την σκληρή και απότομη συμπεριφορά σου. Μείνε ψύχραιμος και μην αφήνεις την νοσταλγία για το ερωτικό παρελθόν να σε «ρίξει». ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρόσεξε πολύ την συμπεριφορά σου σε κοινωνικές. Απέφυγε εντάσεις με αδέρφια και γείτονες.Πρόσεξε οποιαδήποτε μετακίνηση ή την οδήγηση σου αυτές τις μέρες.ΙΧΘΥΣ
Συνετίσου άμεσα στην διαχείριση των χρημάτων σου αλλά και στην συμπεριφορά σου στην συναισθηματική ζωή. Μην αφήνεις εκρήξεις και ζήλιες, να πλήξουν την ερωτική σου ζωή!

 

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
2,25 βαθμολογία
4 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.