Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τετράγωνο Αφροδίτης με Ποσειδώνα 14/11: Ψέματα και Εξιδανικεύσεις του Έρωτα

Στις 14/11, έρχονται ερωτικές και οικονομικές απογοητεύσεις και ψευδαισθήσεις! Δες τι πρέπει να προσέχεις…

 

Τετράγωνο Αφροδίτης με Ποσειδώνα 14/11: Ψέματα και Εξιδανικεύσεις του Έρωτα

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019,  η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου.


Στις ερωτικές αλλά και οικονομικές μας υποθέσεις, έρχονται αμφιβολίες, αβεβαιότητα, εξαπατήσεις, αυταπάτες, ερωτηματικά και τελικά απογοητεύσεις!

Ορισμένοι λάθος χειρισμοί μας στα χρήματα μας, λόγω υπερφίαλων προσδοκιών, θα μας φέρουν σε οικονομικό αδιέξοδο και άγχος!

Οφείλουμε λοιπόν, να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση, κάθε πρόσωπο και κάθε υπόσχεση με σύνεση, ωριμότητα, εντιμότητα και λογική!

Για να πετύχουμε στόχους και όνειρα, οφείλουμε να είμαστε προσγειωμένοι, αποφεύγοντας να στηριζόμαστε σε έναν φανταστικό κόσμο του μυαλού μας, επειδή απλά έτσι μας συμφέρει!

Επηρεάζονται περισσότερο οι Μεταβλητοί του ζωδιακού και ιδιαίτερα όσοι έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο στο 2ο δεκαήμερο.


Θα μπορέσεις να γλιτώσεις από τις απογοητεύσεις στον έρωτα; Κάλεσε τώρα στο 
14724 ή στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754!ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ
 
Η υπεραισιοδοξία σου σε θέματα που σχετίζονται με μετακινήσεις, ταξίδια, εξωτερικό και κοινωνικές επαφές, θα λειτουργήσει κατά σου και θα έχεις απογοητεύσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
 
Μάλλον είχες υπερβολικές απαιτήσεις από έρωτα και χρήμα και τελικά απογοητεύεσαι, διότι δεν έμεινες προσγειωμένος και ολιγαρκής!


ΔΙΔΥΜΟΣ
 
Η συντροφική ζωή, μετά από γεγονότα, θα γκρεμίσει κάποια όνειρα σου αν δεν έχεις βάλει γερές βάσεις. Συγκεντρώσου, μην πιστεύεις όλα όσα ακούς και παρέμεινε και εσύ έντιμος στις σχέσεις σου!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Αναποδιές και καθυστερήσεις θα έχεις στην καθημερινότητα και στην εργασία σου, λόγω δικών σου λαθών!


ΛΕΩΝ
 
Ήρθε η ώρα να περιορίσεις την έπαρση, να σταματήσεις τις εξιδανικεύσεις στον ερωτικό τομέα, να μείνεις προσγειωμένος, διότι αρκετές από τις ερωτικές σου προσδοκίες, θα διαψευθούν!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Μην  επιστρέψεις σε ένα παρελθόν που σε πληγώνει γιατί έχεις αρκετές ακόμα απατηλές ελπίδες και η απογοήτευση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη! Τα αγαπημένα σου πρόσωπα και οι οικογένεια σου δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που μέχρι τώρα πίστευες για αυτούς.


ΖΥΓΟΣ
 
Θα πρέπει να αναμένεις αποκαλύψεις για ψέματα και μυστικά, που δεν είχες φροντίσει ορθά να διαφυλάξεις. Μην εμπιστεύεσαι τον καθένα και απέφυγε κουτσομπολιά και απρόσεχτες μετακινήσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Πες οπωσδήποτε όχι σε ψευδαισθήσεις για την σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, διότι δεν είναι όλα έτσι όπως νομίζεις. Απέφυγε οικονομικά ανούσια έξοδα!  


ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Συνειδητοποιείς, πως μέχρι τώρα εξιδανίκευες πρόσωπα, σχέσεις και καταστάσεις. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα κανέναν και φρόντισε παράλληλα να είσαι και εσύ έντιμος, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!  


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Απέφυγε αδικαιολόγητες κρίσεις μελαγχολίας, όπως και κρυφές ή απαγορευμένες δραστηριότητες σε κάθε τομέα, αλλά ιδίως στα ερωτικά!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Να είσαι προετοιμασμένος στον φιλικό τομέα για κάποιες απογοητεύσεις, αν δεν έχεις αντιμετωπίσει συνετά και προσγειωμένα τις φιλικές σου σχέσεις!


ΙΧΘΥΣ
 
Μην βάζεις τόσο υψηλούς και κυρίως απατηλούς επαγγελματικούς στόχους, το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που περιμένεις. Επίσης μείνε έντιμος, ώστε να μην χαλάσεις την κοινωνική σου εικόνα.

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,75 βαθμολογία
4 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.