Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τετράγωνο Αφροδίτης με Κρόνου 10/8: Ερωτικό Αδιέξοδο

Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 10/8, ταρακουνά θεμέλια και φέρνει αδιέξοδα σε έρωτα και χρήμα! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Τετράγωνο Αφροδίτης με Κρόνου 10/8: Ερωτικό Αδιέξοδο

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού και ο Κρόνος στο Αιγόκερω, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου, αναγκάζοντας μας να αντιμετωπίσουμε κρίσεις σε σχέσεις και οικονομικά θέματα, με σοβαρότητα και ευθύνη!

Επιπόλαιες ή επιφανειακές συμπεριφορές, πρέπει να συνετιστούν άμεσα, αλλιώς θα τιμωρηθούν!

Συγκρούσεις λόγω αδιαλλαξίας και σκληρότητας θα υπάρξουν, όπως και οικονομικές δυσκολίες και άλλοι θα έρθουν αντιμέτωποι με λάθη του παρελθόντος!

Δεν χάνουμε το μέτρο, την ψυχραιμία μας και την λογική μας!

Περισσότερο πρέπει να προσέχουν τα Παρορμητικά ζώδια και ωροσκόποι, ιδίως του 1ου δεκαήμερου.ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ-ΚΡΟΝΟΥ; 
Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 και την Ημερομηνία Γέννησης σου στο 54754 ή κάλεσε 14724!

 

 

Προβλέψεις Ζωδίων


ΚΡΙΟΣ
Προσοχή χρειάζεται στον συντροφικό τομέα, γιατί σημαντικές σχέσεις κλονίζονται και έρχονται σε σημαντικές ρήξεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Προβλήματα θα παρουσιαστούν στη εργασία και στην καθημερινότητα!  Απέβαλλε το άγχος και κάνε υπομονή αυτές τις μέρες. Μην κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Σοβαρέψου άμεσα και ωρίμασε στην ερωτική ζωή γιατί θα υπάρξουν ρήξεις. Μην χαλάς την καλή σου φήμη με επιπόλαιες συμπεριφορές!  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρέπει να δείξεις το σοβαρό σου και υπεύθυνο πρόσωπο, σε σπίτι και οικογένεια. Χειρίσου την κατάσταση με σύνεση και υπευθυνότητα. Μην παρασύρεσαι σε ένα παλιό έρωτα γιατί θα πληγωθείς!
 

ΛΕΩΝ
Κάποια προβλήματα θα προκύψουν σε κοινωνικές σχέσεις και μετακινήσεις. Κάποια δυσάρεστα νέα, σε «ρίχνουν»!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κινδυνεύουν τα οικονομικά σου αλλά και η σταθερότητα στη συναισθηματική σου ζωή! Μην απαιτείς πολλά, μην είσαι απόλυτος και διαχειρίσου τα προβλήματα με λογικούς και ήρεμους χειρισμούς.

ΖΥΓΟΣ
Χρειάζεται πολύ προσοχή, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά κυρίως σε έρωτα και χρήμα. Οτιδήποτε δεν είναι χτισμένο σε γερές βάσεις, κινδυνεύει από τελειωτική ρήξη!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην αφήνεις ανασφάλεια και απαισιοδοξία να επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή. Απέφυγε παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Προβλήματα στο φιλικό τομέα θα υπάρξουν, ιδίως σε φιλίες που δεν έχουν γερά θεμέλια. Κάνε σωστές και ώριμες κινήσεις, όσον αφορά τα όνειρα σου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρχεται μία ισχυρή κρίση στον τομέα της καριέρας και παλαιότερα λάθη, τώρα πληρώνονται. Να είσαι ώριμος και σοβαρός επαγγελματικά αλλά και στην διατήρηση της καλής κοινωνικής σου εικόνας!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι κοινωνικές επαφές σου και οι μετακινήσεις σου, παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα! Μην είσαι επιπόλαια αισιόδοξος και πρόσεξε στην οδήγηση.

 

ΙΧΘΥΣ
Προσοχή απαιτεί ο οικονομικός τομέας, γιατί έρχονται πιέσεις. Επιπλέον πλήττεται και ο ερωτικός τομέας, γι’ αυτό κάνε υπομονή και μην απαιτείς παράλογα!

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,29 βαθμολογία
7 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.