Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος Μάιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις μηνιαίες προβλέψεις του Ταύρου για τον Μάιο 2018. Δες τι προβλέπει για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο μηνιαίο ωροσκόπιο

Ταύρος  Μάιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας αυτός έχει μια σημαντική όψη για εσάς και είναι η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει για επτά χρόνια. Ξεκινά λοιπόν ένας επταετής κύκλος ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση σας στις επιδιώξεις σας, όποιες και αν είναι αυτές. Κάτι τέτοιο δεν θα γίνετε πάντα με τον εύκολο τρόπο, αλλά σίγουρα θα το κερδίσετε, καθώς ευνοείστε στις επιλογές σας, στις αντοχές και στην διορατικότητά σας. Αναλαμβάνετε σταδιακά νέα καθήκοντα, απαλλάσσεστε από αμφιβολίες που σας κόστισαν την πρόοδό σας και επιτρέπετε στον εαυτό σας να απολαύσει περισσότερο τις όποιες επιτυχίες του. Η αντίσταση των άλλων στις αλλαγές που συντελούνται θα είναι σθεναρή, αλλά μέσα σε όλα και σε όλους θα βρείτε εκείνους οι οποίοι θα σας συντροφεύσουν και θα σας στηρίξουν στα εγχειρήματά σας!Μηνιαίες Προβλέψεις για άλλο ζώδιο Δες εδώ<<Ο Κώστας Λεφάκης σου δίνει άμεσα τις προβλέψεις σου εδώ και τώρα!

Μάθε τα πάντα για τον Μάιο 2018 από το πιο διάσημο αστρολόγο της Ελλάδας

Κάλεσε στο 14994  ή στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,37 βαθμολογία
19 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.