Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για το ζώδιο του Ταύρου  από τον διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 και για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Ταύρος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Φροντίστε να αποφύγετε ρήξεις με το στενό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Οι φιλοδοξίες σας θα δεχτούν πλήγματα το πρώτο μισό του μήνα καθώς πρόκειται για διάστημα εκλείψεων και αναστατώσεων. Η έκλειψη του Ήλιου στον Καρκίνο επηρεάζει θέματα της οικογένειας, των ισορροπιών που επικρατούν εκεί και της θέσης σας στη δομή της. Η δεύτερη έκλειψη είναι σεληνιακή και συμβαίνει στις 16 στον Αιγόκερω. Εδώ τα γεγονότα μπορεί να σας οδηγήσουν σε αναθεώρηση αποφάσεων, να σας επηρεάσουν οικονομικά και να σας εμποδίσουν να εξελίξετε μια ικανότητα ή ένα ταλέντο σας, αλλά προσωρινά. Το δεύτερο μισό του μήνα σας θέλει πιο ευέλικτους και διαλλακτικούς και να ασχολείστε με την μελλοντική σας εξέλιξη, είτε σε θέματα σταδιοδρομίας, είτε σε κάποια ιδιαίτερη σχέση σας. Αποφύγετε όμως να αντιπαρατεθείτε στους πολλούς και στο ρεύμα της εποχής.O Κώστας Λεφάκης προβλέπει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Σένα! 

Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 και την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Μάθε τα πάντα για το μέλλον σου με απόλυτη ακρίβεια και ημερομηνίες! Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,08 βαθμολογία
12 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.