Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά του Ταύρου ως το τέλος του 2018; δες στο άρθρο προβλέψεων της Αθηνάς Βαγενά 

Ταύρος Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς είστε πιο διεκδικητικοί, αλλά και τολμηροί να κυνηγήσετε και να κατακτήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε στα αισθηματικά σας. Πιο θετικό κρίνεται το διάστημα του Δεκεμβρίου, όπου σταδιακά όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου σας, θα μπορέσετε να τονώσετε το αίσθημα της συντροφικότητας και να περάσετε όμορφες στιγμές. 


Το Α’ Δεκαήμερο του Ταύρου, σταδιακά ηρεμείτε από το τσουνάμι αλλαγών που περάσατε τους περασμένους μήνες και σας δίνεται η δυνατότητα αυτό το δίμηνο να ηρεμήσετε ψυχολογικά, αλλά και να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή.  Αποκτάτε νέες εμπειρίες, οι οποίες και σας συναρπάζουν.  Το πιο θετικό διάστημα για τα αισθηματικά ας είναι η περίοδος  2-17/12 όπου η Αφροδίτη σε ορθή φορά από το ζώδιο του Σκορπιού, έρχεται για να σας «ανταμείψει» αισθηματικά, ενισχύοντας την ζεστασιά στον τομέα των σχέσεων.  Δεν θα λείψουν και οι προτάσεις / σκέψεις / συζητήσεις για να πάρει μία σχέση σας μία πιο σταθερή μορφή.


Το Β΄ Δεκαήμερο, ευνοείστε ήδη από τις 7/11 για να ξεκινήσετε μία νέα σταθερή σχέση, ή για να ανανεώσετε μία ήδη υπάρχουσα. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό επηρεάζει άμεσα  και θετικά τον τομέα των σχέσεών σας. Στην συνέχεια, ένα εξαιρετικό διάστημα που θα δείτε πολλές από τις επιθυμίες σας να γίνονται πραγματικότητα είναι η περίοδος 17-28 Δεκεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο 3ο δεκαήμερο του Σκορπιού. 


Όσο για εσάς τους Ταύρους του 3ου δεκαημέρου,  αξιοποιήστε τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου όπου ο Δίας πορεύεται ακόμα στο Σκορπιό για να μπορέσετε να αποκομίσετε τα οφέλη του στον τομέα των σχέσεών σας.  Την περίοδο 1-6 Δεκεμβρίου πολλοί από εσάς θα σκεφτείτε ή και θα συζητήσετε την περίπτωση μίας επανασύνδεσης αφού ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο Σκορπιό.  Οι τελευταίες ημέρες της χρονιές είναι και οι ιδανικότερες για την αισθηματική σας ζωή.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,14 βαθμολογία
7 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.